hayabusa Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 Επεσε στα χερια μου αυτο το παιχνιδι μετα απο αναζητηση καποιου fps (και αφου ειχε παιχτει το CoD4)...Φαινεται αρκετα καλο και με τουλαχιστον ικανοποιητικα γραφικα... Ο λογος λοιπον που ανοιγω αυτο το θεμα ειναι για να πει ο καθενας την γνωμη μου για το παιχνιδι...Τις ρυθμισεις του και να ανταλλαξουμε αποψεις και συμβουλες σχετικα με την πλοκη του... Let's get started... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Φεβρουάριος 8, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 ποπο ειναι αθλιο να σου πω την αληθεια! ετυχε να πεσει πανω στο cod4 και crysis κ επαιξα λιγο στην αρχη κ το θεωρω μαπα!!! τωρα τι κ πως δεν πολυθυμαμαι γιατι εχει περασει καιρος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Φεβρουάριος 8, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 SoF 1, το πιο αιματηρο fps παλιά.με τη 12αρα εσκαγες χτυπημα και εφευγαν χερια ποδια κεφαλια.throat shot, και πεταγοτανε συντριβανι το αιμα απο το λαιμο..και το 2 μου αρεσε(double helix), αλλά παρολο που ειχε καλυτερα γραφικα απο το 1, το 1ο ητανε πολυ πιο εθιστικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 8, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Απλα αθλιο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Φεβρουάριος 8, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από kallileo Απλα αθλιο!!!!! ε αυτο δε το περιμενα απο εσενα ! :wassat: (για το 3 αναφερεσε ε?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 8, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από Zarras ε αυτο δε το περιμενα απο εσενα ! :wassat: (για το 3 αναφερεσε ε?) To πρωτο ηταν μια χαρα...πολυ πορωση.Εγω μιλαω για το 3ο....κακο σε αλους τους τομεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Φεβρουάριος 8, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 ουφ, οκ, προς στιγμη φοβηθηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 8, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 δεν μου εχει φανει και τοσο κακο (ακομα)... για να λεμε την αληθεια παντως με το CoD4 δεν συγκρινεται... Και για οσους σκοπευουν να το παιξουν σε vista εχει κυκλοφορησει ενα patch...: http://www.gamershell.com/download_22058.shtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 Φεβρουάριος 8, 2008 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 χέρια, πόδια, κεφάλια φεύγουν με καμια καραμπίνα στο καινούριο? η απλά τον σκοτώνεις? (είμαι λίγο ψυχοπαθέις με αυτα...! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 8, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από submarine1981 χέρια, πόδια, κεφάλια φεύγουν με καμια καραμπίνα στο καινούριο? η απλά τον σκοτώνεις? αν φευγουν λεει;;; σκετο GTA λεμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Φεβρουάριος 8, 2008 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 φευγουν κεφαλια σιγουρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 Φεβρουάριος 8, 2008 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Καλη φασή! Αξίζει να το δούμε τοτε Αν και έχω φάει κόλημα με το COD4, :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 8, 2008 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 τελικα ρε παλικαρια λεει τιποτις αυτο? να μπω στην διαδικασια?...τελειωσa και το fear perseus mandate και ξεμεινα τωρα...κανα timeshift παιζω μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Φεβρουάριος 8, 2008 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 εγω λεω οτι δεν αξιζει να ασχοληθει καποιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 8, 2008 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 In 5minutes uninstall... απλα πραγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 8, 2008 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 καταλαβα...κατι ειχα ψιλιαστει απο τα reviews το επιβεβαιωσαμε....κανα αλλο με οπλα και fps? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 8, 2008 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Postal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 8, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 εμενα δεν μου εχει φανει τοσο ασχημο αοκμα παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Φεβρουάριος 8, 2008 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Mono το 1ο μετραγε τρελα .Θυμαστε αποκεφαλισμους headshots :devil: το 2ο μουφα τιγκα στα bugs και το 3ο τιποτα το ιδιαιτερο οχι αθλιο αλλα δεν προσφερει κατι διαφορετικο αναμασημενη τροφη. John mullins we love u Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 8, 2008 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 μηπως ξερει κανεις να μου πει αν υπαρχει η δυνατοτητα να φαινεται ο χαρτης της πιστας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.