neuromancer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2008 Γνωρίζει κανείς κανένα αξιόλογο τίτλο Flight Simulator ή Space Simulator ? Έχω μια αίσθηση ότι έχει χρόνια να βγεί κάτι σε αυτές τις κατηγορίες (FSX excluded). Παλιά (επί εποχής Microprose και NovaLogic δεν προλαβάιναμε να μετράμε τίτλους (αξιόλογους). Τώρα σαν να έχει πέσει ξέρα, όλο FPS και τύπου WoW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 7, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Freespace II, Darkstar One, X3-Reunion, Freelancer. Όλα Space Sims, αλλά κορυφαία Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 7, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Πιό είναι πιο πρόσφατο? To Freelancer το θυμάμαι 2 γενιές PCs παλιό (Wing Commander εποχές ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Φεβρουάριος 7, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Ε, όχι και Wing Commander εποχής. Τέσσερα χρόνια μετά Starlancer εποχής, ναι.Τα πιο πρόσφατα είναι τα X3 και Darkstar One.Αν δεν έχεις παίξει κανένα ξεκίνα όμως με Freespace 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 7, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Το Χ3 έχει ιδιαίτερα μεγάλο fun-club αλλά εμένα δε με κράτησε. Χαοτικό, πολύ βαρύ και δύστροπο. Χώρια του ότι έχει StarForce v3 με ότι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό...Εμένα προσωπικά τα WC μου άρεσαν ιδιαίτερα, όπως και τα Freelancer/StarLancer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 7, 2008 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Βρήκα τις προάλλες το DarkStar One από ένα φίλο. Το έβαλα και το έβγαλα... Αρχικά δεν του επιτρέπουν τα Vista x64 να βάλουν τον driver (για starforce προφανώς ) γιατί είναι unsigned. Μετά, κι αναγκαστικά αφού δε μπήκε ο driver, έπρεπε να βρω no-dvd-exe, όπου το έβαλα αλλά με το που ξεκινούσε, έκλεινε αμέσως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Απρίλιος 7, 2008 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Spaceforce : Rogue UniverseΣυμπαθητικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Απρίλιος 7, 2008 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 υπομονή και έρχεται το Jumpgate Evolution :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Απρίλιος 7, 2008 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Kανα flight παιδες??Γιατι ενδιαφερομαι και γω να αρχισω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 7, 2008 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Flight Simulator XLockOn: Modern Air CombatIL-2: SturmovikF-16 Falcon 4.0 - Allied Force Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Απρίλιος 7, 2008 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Και πιο προτινεις wizzardακο??Καποτε αρχισα λιγο ενα simulator της m$ αλλα μου φανικε λιγο δυσκολο, με κουρασε και το παρατησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 7, 2008 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Το 1 είναι το απόλυτο κι αν θέλεις πραγματικά να μάθεις να πετάς, σε βαθμό που να μπορείς να πάρεις κανονικό αεροπλάνο στα χέρια σου, τότε κάνε όλα τα tutorials/lessons και ασχολήσου.Τα 2-4, είναι εξαιρετικά, βασίζονται σε πολύ καλό χειρισμό, χωρίς όμως να δίνουν τόσο έμφαση στα "γυρολόγια" (χάρτες, αεροδρόμια, κλπ). Φυσικά μιλάμε για combat και σημερινή εποχή.Το 3, είναι όπως τα 2-4, αλλά σε εποχή Β' Π.Π.Γενικά αν τα βάλεις στο Full Realism είναι όλα δύσκολα, ενώ στο Easy είναι εύκολα. Αν όμως θέλεις να μάθεις να πετάς κι όχι απλά να παίξεις με αεροπλανάκια, τότε πας στο 1ο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Απρίλιος 7, 2008 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Θα δοκιμασω το πρωτο.. Αυριο μαλλον που θα εχω και χρονο και θα το ψαξω το θεματακι Απο γραφικα τι λεει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 7, 2008 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2008 Απο γραφικα τι λεει??http://images.google.gr/images?source=ig&hl=el&rlz=1G1GGLQ_ELGR269&q=flight+simulator+x&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Απρίλιος 8, 2008 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 από γραφικά νομίζω το fsx δεν πιάνεται, και του αρέσει πολύ o cpu. τελικιάζει και τα 4 cores του q6600 εύκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Απρίλιος 8, 2008 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 σε online ποιο είναι καλύτερο, το Falcon ή το Lock on?έχω δοκιμάσει το Il Sturmovik και είναι πολύ καλόειδικά το online κομμάτι του...μεγάλη κοινότητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Απρίλιος 8, 2008 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 Παιδια , εγω μολις ξεκινησα το microsoft flight simulator X deluxe . ειναι πανδυσκολο αλλα τα καταφερνω! Εχει ειλικρινα ΑΠΕΙΡΑ πραγματα , που δεν γνωριζω.. Αλλα τσουτσουκου εβγαλα τα 2 πρωτα missions και ξερω τα βασικα! +1 gameplay -1 graffics περιμενα περισσοτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 8, 2008 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 Simulator είναι.. Όχι Crysis Δηλαδή τα έβαλες όλα τέρμα και δε σου αρέσουν? Παίζεις με joystick? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 8, 2008 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2008 -1 graffics περιμενα περισσοτεραθεωρητικά με τα πάντα στου full, δυσκολεύεται και τετραπύρηνος με SLI... Είσαι σίγουρος ότι τα ρύθμισες σωστά? :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Απρίλιος 9, 2008 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 Παιδια, τα γραφικα τα εψαξα , και επειδη δεν ηθελα να το ζορισω τα αφισα (τα details) default που ήταν ηδη στο high! Δεν ηταν αναγκαιο να ειναι στο maximum etc.. Επισης εβαλα την αναλυση στην αναλυση που τα παιζω ολα , και που ειναι και η οθονη μου 1280x1024 αλλα δεν ξερω κατα ποσο επιασε την αλλαγη Τα γραφικα ομως δεν με τρελαναν. Οχι στο αεροπλανο Εκει τα σπανε! ειναι ειλικρινα απιστευτα και δινουν στο gameplay καθως αν δειτε ποσα πραγματα εχει το panel θα τρελαθητε. Δεν με τρελαναν στο περιβαλλον.. Τα δεντρακια το αεροδρομιο...δεν ξερω μου φανικαν ασχημα Μια απορια εχω . Αυτο το realism (low,medium hard) που το εχει σε ξεχοριστο τομεα απ τα γραφικα τι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.