apagal Φεβρουάριος 10, 2008 #21 Φεβρουάριος 10, 2008 Κοίταξε από άποψη σταθερότητας η nvidia πάντα ήταν μίλια μπροστά από την ΑΤΙ.Από εκεί και πέρα είναι δική σου η απόφαση.
cabdik Φεβρουάριος 10, 2008 #22 Φεβρουάριος 10, 2008 σαφως η αποφαση ειναι δικη μου, αλλα ρωταω καποιους που εχουν εμπειρια προσωπικη απο τετοιου ειδους παρομοια συστηματα και οχι θεωρητικη. αλλο η θεωρια, αλλο η πραξη. θελω να ξερω απο πρωτο χερι, απο παιδια που εχουν δοκιμασει- οσοι εχουν προλαβει, τις νεες μητρικες AM2+ με amd chip σε συνδυασμο με καρτες τοσο τις ΑΤΙ οσο και της Nvidia.
MADKiller7 Φεβρουάριος 10, 2008 #23 Φεβρουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από apagal [Σήμερα, στις 20:04] Κοίταξε από άποψη σταθερότητας η nvidia πάντα ήταν μίλια μπροστά από την ΑΤΙ.Από εκεί και πέρα είναι δική σου η απόφαση. Διαφωνω καθετα με την αποψη σου.Πανω κατω τα ιδια ειναι και οι 2.Eχω τυχει πολλες παραξενιες με τους drivers της nV και της ATi,οπως και το αντιθετο,εξαρταται και απο αλλους παραγοντες μεχρι ενα ποσοστο το θεμα ασταθεια.
ennia Φεβρουάριος 11, 2008 #24 Φεβρουάριος 11, 2008 Αρχική απάντηση από fusion Τα games ειναι ο καλυτερος κριτης. +1 και απο μενα.
chrisnitro2000 Φεβρουάριος 28, 2008 #25 Φεβρουάριος 28, 2008 Εγω θα το έθετα πιο σωστά... H nvidia είναι μίλια πιο μπροστά στην υποστήριξη τυπου nvidia meant to be played...δεν ξέρω αν με πιάνςςςςςς....όχι απο θέμα hardware αλλά από το ότι βολεύει τις εταιρείες παιχνιδιών με τέτοιο τρόπο ώστε ο κώδικας τους να παίζει καλύτερα με nvidia παρά με ατι....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.