giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2008 Ρε παιδια οταν μου κανει σεταπ το dirt,κολαει στο agp_gen_low.pssg και δεν προχωραει....Δεν διαβαζει καν το cd....Γιατι αραγες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Φεβρουάριος 7, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Μάλλον το dvd σου έχει γρατζουνιές και κακόαναγνωσμένο κάποιο μπλόκ?Από κάτω είναι καλό???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Φεβρουάριος 7, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Aυτο υπεθεσα κ εγω...Εχει μια γρατζουνια στην ακρη...Αλλα,το εδωσα σε εναν φιλο μου και λεει οτι εκανε σεταπ κανονικα....:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Φεβρουάριος 8, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Μηπως εσυ εχεις χρ και ο φιλος σου βιστα? (ή το αναποδο) τρωνε μερικες φορες κατι τετοια κολληματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Φεβρουάριος 8, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Στο λαπτοπ εκανε σεταπ με βιστα στο ντεσκ δεν κανει με ΧΡ.....Δεν μπορω να καταλαβω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Φεβρουάριος 8, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Κάντο image στο Laptop και πέρνα το με daemon στο desktop Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Φεβρουάριος 8, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από mech5107 Κάντο image στο Laptop και πέρνα το με daemon στο desktop με προλαβες............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Φεβρουάριος 8, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Kατα πασα πιθανοτητα το drive σου δεν μπορει να το κανει αναγνωση τα κανουν κατι κουλα ωρες ωρες τα drive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.