saradis1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2008 Καλημέρα παιδιά. Μήπως γνωρίζετε πως μπορώ να παρακάμψω το log on των windows διότι υπάρχει κάποιος υπολογιστής που δεν αναγνωρίζει τον κωδικό?Έγινε κάτι το τελείως παράδοξο. Αυτός ο υπολογιστής ήταν σε ένα συγκεκριμένο domain. του άλλαξα domain και έκανα επανεκκίνηση. Απο εκείνη την ώρα δεν μου δέχεται τον κωδικό που είχε. παράξενο....
jpavly Φεβρουάριος 7, 2008 #2 Φεβρουάριος 7, 2008 Αν προσπαθείς να μπεις με λογαριασμό domain χωρίς να είσαι στο domain δεν γίνεται :/Μπες με ένα local account ή αν δεν το έχεις, ψάξε στο forum για administrator password reset.
saradis1 Φεβρουάριος 7, 2008 Author #3 Φεβρουάριος 7, 2008 νομίζω οτι με ενα CD που λέγεται hiren's cd έχει κάτι τέτοια tool. ισχύει?
jpavly Φεβρουάριος 7, 2008 #5 Φεβρουάριος 7, 2008 Αρχική απάντηση από CelGaR :p Δοκιμασμένο ε; Guest account να κάνει reset admin password?
CelGaR Φεβρουάριος 7, 2008 #6 Φεβρουάριος 7, 2008 Δεν ξερω....ετσι το εβαλα!!!! Δν το δοκιμασα αλλα απο τα μισα που μπορεσα να βγαλω στο full-screen του youtube κτ πρεπει να κανει!!! :tomato:
Frostbyte Φεβρουάριος 7, 2008 #7 Φεβρουάριος 7, 2008 Να ριξω κι εγω μια υποθεση?Απο safe mode αν δοκιμασει να μπει στο "κρυμενο" administrator account, δεν μπορει να μπει? Ή περναει αυτοματα κι αυτο στο ιδιο domain? Νομιζω πως οχι, αλλα δεν ειμαι σιγουρος..
jpavly Φεβρουάριος 7, 2008 #8 Φεβρουάριος 7, 2008 Λογικά εφ' όσον ήταν σε domain, θα του έχει μείνει το κουσούρι "Press Alt + Ctrl + Del to begin" όπου και θα μπορεί να βάλει πλέον μόνο local χρήστη. Αν δεν έχει κάποιο account που να μπορεί να μπει θέλει password reset.
saradis1 Φεβρουάριος 7, 2008 Author #9 Φεβρουάριος 7, 2008 Αρχική απάντηση από JohnnyGR Να ριξω κι εγω μια υποθεση?Απο safe mode αν δοκιμασει να μπει στο "κρυμενο" administrator account, δεν μπορει να μπει? Ή περναει αυτοματα κι αυτο στο ιδιο domain? Νομιζω πως οχι, αλλα δεν ειμαι σιγουρος.. στο κρυμμένο administrator?? πως δηλαδή? δοκίμασα και σε safe mode αλλα μου έβγαζε τις ίδιες επιλογές
Frostbyte Φεβρουάριος 7, 2008 #10 Φεβρουάριος 7, 2008 XP δεν εχεις? Λογικα θα πρεπε να το εχει στο safe mode το admin account..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.