Jump to content

Προβλημα με νέο PC

ssfun

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ύστερα απο αρκετές μέρες κατάφερα να συγκεντρώσω τα κομμάτια για το νέο μου PC:

Asus P5E3 Deluxe WiFi

Intel E8500, 1333, 45nm

Cellstock DDR3 1600, 7-6-6-18 2GB(2x1GB)

Enermax Galaxy 850W

Sapphire HD3870 X2 1GB

Τα έβαλα όλα στο κουτί, πάω να το ανοίξω, ανοίγει! Κάνει το γνωστό beep αλλα η οθόνη μαύρη! Το δοκιμάζω και στις 2 θέσεις, σε DVI, VGA τίποτα! Τα ξήλώνω όλα και αφήνω πάνω τα βασικά για το boot, δλδ τα παραπάνω. Πάλι έκανε το μπίπ του κανονικού boot αλλα η οθόνη μαύρη! Υποψιάζομαι ελλατωματική κάρτα γραφικών αλλά δεν είμαι σίγουρος. Η μητρική κανονικά σηκώνει μνήμες στα 1333 και λέει 1600 overclocked. Παίζει να φταίνε οι μνήμες ή αν φταίγαν αυτές δεν θα έκανε boot? Αυριο θα δοκιμάσω την κάρτα γραφικών στο pc ενός φίλου αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Τα φώτα σας!

κατι μου λεει οτι δεν εχεις συνδεσει σωστα τα βυσματα τροφοδοσιας που πρεπει

καρτα γραφ/μητρικη κτλ

Μητρική ειναι συνδεδεμένη, επεξεργαστης πέρνει ρεύμα με 8πινο, και η κάρτα 1 6πινο και 1 8πινο...τι άλλο?

καλημέρα , δες και το καλώδιο της οθόνης αν είναι καλά κουμπωμένο, βρες απο κάποιον φίλο σου άλλη vga για να δοκιμάσεις ή πάρε την δικιά σου σε άλλο PC για να την δοκιμάσεις , πρέπει να αποκλίσεις ένα ένα κάποια εξαρτήματα και να σιγουρέψεις ότι δουλεύουν .

γιατι έχω την αίσθηση ότι με αυτές τις μνήμες η μητρική δεν πρόκειται να μπουτάρει ποτέ?

Δοκίμασε άλλες μνήμες

Αρχική απάντηση από dellman

γιατι έχω την αίσθηση ότι με αυτές τις μνήμες η μητρική δεν πρόκειται να μπουτάρει ποτέ?

Δοκίμασε άλλες μνήμες

+1

Την κάρτα γραφικών την δοκίμασα σε άλλο pc σήμερα και δούλεψε μια χαρά! Πήγα στο πλαίσιο την μητρική να την τσεκάρουν και θα απαντήσουν αύριο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.