GeorgeVasil Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2011 Έχετε ενα παλιο FlashDrive και δεν ξερετε τι να τα κάνετε? Βαριέστε να γράφεται CD/DVD κάθε φορά που θέλετε να κάνετε εγκατάσταση νέο Λειτουργικό?? Με τον παρακάτω οδηγό θα μπορέσετε να φτιάξετε ένα Multi-Bootable Setup USB με το "πανίσχυρο" Grub4Dos. Αρχικά χρειάζεστε το WinSetupFromUSB with GUI ένα Tool φτιαγμένο από τους πειραγμένους του MSFN.org. Αρχικά ανοίγετε το πρόγραμμα και πατάτε RMPrepUSB: Επιλέγετε τις σκιαγραφημένες επιλογές και πατάτε Prepare Drive: Αφου τελειώσει η προετοιμασία του USB πατάμε Install Grub4Dos: Αφού τελειώσουμε το Setup του grub4dos επιλέγουμε τους φακέλους που περιέχουν τα αρχεία των λειτουργικών και παταμε GO. Επειδή το Flash-ακι μου ηταν μικρο χρησιμοποίησα Lite εκδόσεις. Τελος μπορούμε να κάνουμε edit lst files μεσα απο built-in editor..(για να ορισουμε ονόματα λειτουργικών κτλ). Για να προσθεσετε επιπλεον εγκατασταση 2K3/XP απλα κλειστε και ξανα ανοιξτε το Tool..και προσθεστε την κανονικα. Cheers, GV Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 20, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 Ωραιο το guide θειο Thanks! Eγω χρησιμοποιω το win2flash αλλα δεν ειναι multiboot Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 20, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 Θα βαλλω και πως ειναι οταν Boot-αρει..δεν θελω να χαλασω το Prime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySurfer Φεβρουάριος 20, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 Ωραίος ο GV! Πολύ χρήσιμος οδηγός και αναλυτικός.Θα δοκιμαστεί λίαν συντόμως ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Φεβρουάριος 20, 2011 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 Thanks GV... (προσθήκη στους σελιδοδείκτες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Φεβρουάριος 20, 2011 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 Συγχαρητηρια για ακομη μια φορα sakura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 20, 2011 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 Αυτα τα γραφουμε στην κεντρικη σαν αρθρα, οχι στο forum γιατι χάνονται. Good Joob btw Τελειωνε με το review ρεεεεεεεεε (θα σε πριξω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Μάρτιος 1, 2011 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 πολύ χρήσιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Οκτώβριος 23, 2011 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 ερωτνηξημπορει να δουλεψει και με card reader+sd card αντι για usb flash drive?και γενικοτερα,εχει δοκιμασει κανεις να κανει εγκατασταση με card reader+sd αντι για φλασακι?εχω πολλες 4gb καρτουλες σκορπιες και σκεφτομαι να χρησημοποιησω αυτες γιατι φλασακια εχω μονο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Οκτώβριος 23, 2011 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 Αν εχεις usb card reader τοτε ειναι το ιδιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Οκτώβριος 23, 2011 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 δηλαδη με τα build in card reades δεν παιζει?πχ στα netbooksδεν μπουταρουν απο το card reader ετουτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Οκτώβριος 23, 2011 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2011 Αν το βλεπει σαν USB device ναι.. Εκτος αν εχει option το bios να μπουταρεις απο το reader..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Δεκέμβριος 1, 2011 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Μιας και δεν εχω κανει ξανα την διαδικασια αυτη ηθελα να ρωτησω κατι.αυτο εδω το thread ειναι ιδιο με αυτο http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php/1883-Install-XP-from-USB-Stick-Drive. πανω κατω σωστα?Επεσε χτες στα χερια μου ενα netbook το HP compaq mini 110c-1030sv.με αυτον τον τροπο που λες μπορω να το φορμαρω και να περασω τα XP?γιατι λεει οτι δεν εχει επιλογη να του γινει φορμαρ.παρολα αυτα γνωριζει η εχει κανει καποιος φορματ σε αυτο η σε αντιχτοιχο netbook?και παρεπιπτοντως το λινκ το κατεβαζει αλλα οταν πας να κανεις το πρωτο βημα βγαζει το ακολουθο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 2, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Καντο απο αλλο PC...δεν εχω βρει λυση και εγω ακομα..γιατι μου ετυχε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Δεκέμβριος 2, 2011 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 το εψαξα σημερα καλυτερα.κατεβαζεις το νεο προγραμμα δωρεαν ειναι free και ακολουθεις τις αντιστοιχες οδηγιεςhttp://myeeeguides.wordpress.com/2008/11/15/winsetupfromusb-install-windows-xp-from-usb-flash-drive/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.