GeorgeVasil Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2011 Έχετε ενα παλιο FlashDrive και δεν ξερετε τι να τα κάνετε? Βαριέστε να γράφεται CD/DVD κάθε φορά που θέλετε να κάνετε εγκατάσταση νέο Λειτουργικό?? Με τον παρακάτω οδηγό θα μπορέσετε να φτιάξετε ένα Multi-Bootable Setup USB με το "πανίσχυρο" Grub4Dos. Αρχικά χρειάζεστε το WinSetupFromUSB with GUI ένα Tool φτιαγμένο από τους πειραγμένους του MSFN.org. Αρχικά ανοίγετε το πρόγραμμα και πατάτε RMPrepUSB: Επιλέγετε τις σκιαγραφημένες επιλογές και πατάτε Prepare Drive: Αφου τελειώσει η προετοιμασία του USB πατάμε Install Grub4Dos: Αφού τελειώσουμε το Setup του grub4dos επιλέγουμε τους φακέλους που περιέχουν τα αρχεία των λειτουργικών και παταμε GO. Επειδή το Flash-ακι μου ηταν μικρο χρησιμοποίησα Lite εκδόσεις. Τελος μπορούμε να κάνουμε edit lst files μεσα απο built-in editor..(για να ορισουμε ονόματα λειτουργικών κτλ). Για να προσθεσετε επιπλεον εγκατασταση 2K3/XP απλα κλειστε και ξανα ανοιξτε το Tool..και προσθεστε την κανονικα. Cheers, GV
unseen Φεβρουάριος 20, 2011 #2 Φεβρουάριος 20, 2011 Ωραιο το guide θειο Thanks! Eγω χρησιμοποιω το win2flash αλλα δεν ειναι multiboot
GeorgeVasil Φεβρουάριος 20, 2011 Author #3 Φεβρουάριος 20, 2011 Θα βαλλω και πως ειναι οταν Boot-αρει..δεν θελω να χαλασω το Prime.
SkySurfer Φεβρουάριος 20, 2011 #4 Φεβρουάριος 20, 2011 Ωραίος ο GV! Πολύ χρήσιμος οδηγός και αναλυτικός.Θα δοκιμαστεί λίαν συντόμως ;p
Dr.Paneas Φεβρουάριος 20, 2011 #7 Φεβρουάριος 20, 2011 Αυτα τα γραφουμε στην κεντρικη σαν αρθρα, οχι στο forum γιατι χάνονται. Good Joob btw Τελειωνε με το review ρεεεεεεεεε (θα σε πριξω )
CrazyAnt Οκτώβριος 23, 2011 #9 Οκτώβριος 23, 2011 ερωτνηξημπορει να δουλεψει και με card reader+sd card αντι για usb flash drive?και γενικοτερα,εχει δοκιμασει κανεις να κανει εγκατασταση με card reader+sd αντι για φλασακι?εχω πολλες 4gb καρτουλες σκορπιες και σκεφτομαι να χρησημοποιησω αυτες γιατι φλασακια εχω μονο 2
CrazyAnt Οκτώβριος 23, 2011 #11 Οκτώβριος 23, 2011 δηλαδη με τα build in card reades δεν παιζει?πχ στα netbooksδεν μπουταρουν απο το card reader ετουτα?
orion Οκτώβριος 23, 2011 #12 Οκτώβριος 23, 2011 Αν το βλεπει σαν USB device ναι.. Εκτος αν εχει option το bios να μπουταρεις απο το reader.....
Captain Δεκέμβριος 1, 2011 #13 Δεκέμβριος 1, 2011 Μιας και δεν εχω κανει ξανα την διαδικασια αυτη ηθελα να ρωτησω κατι.αυτο εδω το thread ειναι ιδιο με αυτο http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php/1883-Install-XP-from-USB-Stick-Drive. πανω κατω σωστα?Επεσε χτες στα χερια μου ενα netbook το HP compaq mini 110c-1030sv.με αυτον τον τροπο που λες μπορω να το φορμαρω και να περασω τα XP?γιατι λεει οτι δεν εχει επιλογη να του γινει φορμαρ.παρολα αυτα γνωριζει η εχει κανει καποιος φορματ σε αυτο η σε αντιχτοιχο netbook?και παρεπιπτοντως το λινκ το κατεβαζει αλλα οταν πας να κανεις το πρωτο βημα βγαζει το ακολουθο
GeorgeVasil Δεκέμβριος 2, 2011 Author #14 Δεκέμβριος 2, 2011 Καντο απο αλλο PC...δεν εχω βρει λυση και εγω ακομα..γιατι μου ετυχε.
Captain Δεκέμβριος 2, 2011 #15 Δεκέμβριος 2, 2011 το εψαξα σημερα καλυτερα.κατεβαζεις το νεο προγραμμα δωρεαν ειναι free και ακολουθεις τις αντιστοιχες οδηγιεςhttp://myeeeguides.wordpress.com/2008/11/15/winsetupfromusb-install-windows-xp-from-usb-flash-drive/
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.