redbighunter Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2008 εχω ενα midi atx no-name κουτακι (customized)! μεσα στεγαζονται τα πραγματα της υπογραφης! ( αρα ελαχιστος ελευθερος χωρος:cry: ) ειπα να βαλω υδροψηξη κι ετσι αγορασα: ψυγειο nexxos extreme 2 d-tek cpu block aντλία Swiftech MCP655 2m λαστιχο Tubing Tygon R3603 19.1/12.7 Transparent tank EK Reservoir Multioption 250 το τανκ χωραει οριζοντια μονο στον πατο του case αλλα απ'οτι λετε θα εχω προβληματα με φυσσαλιδες αν το ψυγειο ειναι ψηλοτερα απο το τανκ! πρεπει αυτο το τανκ να ειναι στανταρ ορθιο? παντως στην κιτρινη περιοχη που εχω ζωγραφησει δεν χωραει με τιποτα το τανκ! στην κοκκινη περιοχη έχω βαλει όλα τα περισσευουμενα καλωδια αλλα χωραει το τανκ οριζοντια κ με μικρη κλιση! παιδια βοηθηστε να τα χωσω ολα πανω γιατι κοντευω να σκασω! ( δεν παιζουν αλλα money για αλλο case) ΥΓ: την εικονα πως θα τη βαλω μεσα ωστε να τη βλεπετε κι εσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Φεβρουάριος 6, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 κατι τετοιο ισωςhttp://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=143916&highlight=p180το τανκ πιθανον διπλα στα 3.25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.