Jump to content

Δημιουργια δισκου με windows και προγραμματα για χρηση μετα απο φορματ

hayabusa

Recommended Posts

Ενας φιλος σκοπευει να κανει φορματ μεσα στις επομενες μερες..

Υπαρχει δυνατοτητα (νομιζω πως υπαρχει αλλα δεν εχω ιδεα πως μπορει να υλοποιηθει) να κρατησουμε ακριβες αντιγραφο του δισκου και να το επαναφερουμε μετα το φορματ ετσι ωστε να μην μπαινει το παλικαρι στην διαδικασια να ξαναπερναει ολα τα προγραμματα τα παιχνιδια κλπ; Θα ηταν πολυ μεγαλη εξυπηρετηση.

Αρχική απάντηση από kallileo

Μπορεις να παρεις backup σε image ολο τον δισκο...

μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται αυτο;

Αλλα που θα σε οφελησει το format τοτε?????

δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα ακριβως τι θελει να κανει...ισως θελει να εχει ενα backup σε περιπτωση που παρουσιαστει καποιο προβλημα η κατι τετοιο..

Τι να πω...:D

Μπορει να γινει πολυ ευκολα με προγραμματα οπως το Acronis True Image ή Norton Ghost....αρκει να εχεις και τον καταλληλο ελευθερο χωρο ωστε να αποθηκευσεις το image.

μαλιστα...και σε περιπτωση φορματ πως επαναφερεις το image; επισης υπαρχει δυνατοτητα να το κρατησεις σε dvds και να το επαναφερεις απο εκει οταν χρειαστει;

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 17:10]

μαλιστα...και σε περιπτωση φορματ πως επαναφερεις το image;

bootable δισκέττα/usb/cd που τρέχει το image προγραμμα (έτσι κάνει το ghost τουλαχιστον)

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 17:10]

επισης υπαρχει δυνατοτητα να το κρατησεις σε dvds και να το επαναφερεις απο εκει οταν χρειαστει;

ναι (για το ghost)

Εχω να χρησιμοποιησω image απο την εποχη που πρωτοεβαλα raid.

Νομιζω υπαρχει δυνατοτητα να διασπαστει το image ωστε να χωραει σε σειρα απο dvd...

Υπολογισε ομως οτι αν το καθε παιχνιδι πιανει κατα μεσο ορο 4-5GB ποσα dvd θες...

Το image το φτιαχνεις εφοσον εχεις περασει τα Windows, καποιους στανταρ drivers και ισως μερικα προγραμματα.

Αν κανεις recover δηλαδη καποιο image μετα απο 7-8 μηνες και εχεις περασμενους παμπαλαιους Catalyst ή παλιοτερες εκδοσεις προγραμματων εφοσον εχουν βγει πιο καινουργιες εκδοσεις. Οποτε οπως καταλαβαινεις το image πρεπει να ειναι οσο πιο λιτο γινεται...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.