jimakos21 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2008 Το πολυαναμενομενο starcraft II που περιμενουμε στα μεσα του 2008 σε gameplay videos. Starcraft 2 Gameplay Pt. 1 http://www.tomsgames.com/us/site/flash_videos/starcraft_2_gameplay_pt_1.html Starcraft 2 Gameplay Pt. 2 http://www.tomsgames.com/us/site/flash_videos/starcraft_2_gameplay_pt_2-list.html Starcraft 2 Gameplay Pt. 3 http://www.tomsgames.com/us/site/flash_videos/starcraft_2_gameplay_pt_3-list.html Starcraft 2 Gameplay Pt. 4 http://www.tomsgames.com/us/site/flash_videos/starcraft_2_gameplay_pt_4-list.html :jump: :jump: Eμενα παντως μ'αρεσει..! ! ! ! ! ! ! Παντα fun τις blizz. :D Γνωμες περι preview. :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 5, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Πρώτη φορά το βλέπεις βρε? Υπάρχει εδώ και ουυυ...Το έχω και σε HD με παρουσίαση από έναν της Blizz στο δίσκο κάπου.Προσωπικά?Μούφα είναι.1) 3 φυλές? Πάλι? Τι είναι εδώ, CnC? Έχουν βγει RTS με 5-9 φυλές και εδώ πάλι 3?2) Φυσική? Που είναι? Στα κομμάτια που πέφτουν...?3) Τα ίδια Παντελάκη μου είναι. Ένα Starcraft 1 με καλύτερα γραφικά. Ούτε να βάλουν squad based infantry, για να αυξηθεί ο αριθμός των μονάδων και ο "τζερτζελές", ούτε κανα kill-move για να ενισχύσουν την "πόρωση", τίποτα. Έβαλαν mega-unit...σοβαρή προσθήκη.Για μένα ευ-τυ-χώς που είναι πολύ beta (alpha, τι beta) το παιχνίδι ακόμα και ελπίζω σε κάτι καλύτερο. Κατά τα άλλα είναι ένα remake του προηγούμενου, με toy-story siege tanks.Θέλω πρωτοτυπίες και όχι remakes. Έτσι την πάτησε το Tiberium Wars. Με καλύτερα γραφικά και το όνομά σου δεν κάνεις και πολλά.Αλλά το SC απευθύνεται στους Ασιάτες πλέον...για αυτούς το φτιάχνουν, γι αυτό και το κάναν έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Φεβρουάριος 5, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από gznp Πρώτη φορά το βλέπεις βρε? Υπάρχει εδώ και ουυυ... To τελευταιο βγηκε πριν λιγο καιρο νομιζω.. Ειναι προσφατο. Απλα τα συγκεντρωσα ολα σε ενα και θελω να μοιραστουμε αποψεις... Δεν σ'αρεσει ε?? :...: δεν ξερω εχει πια τετοια φημη αυτο το παιχνιδι που ακους απο παντου καλα λογια με κλειστα αυτια! Τωρα βεβαια beta ειναι ακομα αλλα περιμενουμε μεσα 2008 ειπαμε.. Οποτε δεν εχουν κ πολυ καιρο για στροσιμο. Προσωπικα μου θιμησε λιγο Star Wars. Τις μαχες Galaxy. Λιγο βαρετες , βαριεται το ματι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 5, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από jimakos21 To τελευταιο βγηκε πριν λιγο καιρο νομιζω.. Ειναι προσφατο. Απλα τα συγκεντρωσα ολα σε ενα και θελω να μοιραστουμε αποψεις... Δεν σ'αρεσει ε?? :...: δεν ξερω εχει πια τετοια φημη αυτο το παιχνιδι που ακους απο παντου καλα λογια με κλειστα αυτια! Τωρα βεβαια beta ειναι ακομα αλλα περιμενουμε μεσα 2008 ειπαμε.. Οποτε δεν εχουν κ πολυ καιρο για στροσιμο. Προσωπικα μου θιμησε λιγο Star Wars. Τις μαχες Galaxy. Λιγο βαρετες , βαριεται το ματι σου Ψάξε σε κανα torrentάδικο για το full hq video, όλα από εκεί είναι. Σου είπα, περίμενα πολλά και έμεινα αρκετά απογοητευμένος. Θα δείξει το μέλλον, ας ανανεώσουν και το site τα βλήματα, περιμένουμε να δούμε κάτι επίσημο για zerg εδώ και μήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Φεβρουάριος 6, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Και εμένα πάντως μ' αρέσει. Όντως δεν πρόκειται για το κάνα innovation αλλά φαίνεται για τρελό eye-candy. Ούτε το CnC 3 με χάλασε ιδιαίτερα... Ίσως να εντυπωσιάζομαι εύκολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Φεβρουάριος 6, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 1) 3 φυλές? Πάλι? Τι είναι εδώ, CnC? Έχουν βγει RTS με 5-9 φυλές και εδώ πάλι 3?Ναι. 3 φυλές ΑΛΛΑ εντελώς διαφορετικές και παρόλαυτά απόλυτα ισορροπημένες μεταξύ τους.Φυσική? Που είναι? Στα κομμάτια που πέφτουν...?Τι ακριβώς physics θες σε παιχνίδι στρατηγικής?Τα ίδια Παντελάκη μου είναι. Ένα Starcraft 1 με καλύτερα γραφικά. Ούτε να βάλουν squad based infantry, για να αυξηθεί ο αριθμός των μονάδων και ο "τζερτζελές", ούτε κανα kill-move για να ενισχύσουν την "πόρωση", τίποτα. Έβαλαν mega-unit...σοβαρή προσθήκη.Προσωπικά ακόμα και αν το SC2 ήταν και πάλι στα 640x480 θα στηνόμουν στην ουρά για να το πάρω. Και πέραν τούτου συγνώμη αλλά το στυλ "φτιάξε έναν περίδρομο units και μετά γιούρια στο ντορβά με τα κουλούρια" δεν ήταν ποτέ αυτό που έκανε το SC πετυχημένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 6, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Οταν ακόμα παίζουν starcraft καταλαβαίνει κανείς πόσο καλό παιχνίδι ειναι. Το starcraft 2 ακόμα και ενα SC με καλύτερα γραφικά να είναι, εμένα μου κάνει και με το παραπάνω. Τι καινοτομίες περιμένετε απο ένα RTS ? Τζερτζελές? LOL, γιουρια δηλαδη? Μαρκάρω 100 units, attack και πίνω φραπεδιά μετά? Αυτό ειναι το RTS ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 6, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από LL_NEO Ναι. 3 φυλές ΑΛΛΑ εντελώς διαφορετικές και παρόλαυτά απόλυτα ισορροπημένες μεταξύ τους. Warhammer 40K Soulstorm. Τι λες για 9 φυλές απόλυτα ισορροπημένες?Αρχική απάντηση από LL_NEOΤι ακριβώς physics θες σε παιχνίδι στρατηγικής? Αν είναι δυνατόν, δεν έχεις παίξει Warhammer/CoH/Total War? Εκρήξεις που εκτοξεύουν τις μονάδες σου στον αέρα, ρεαλιστικότατο damage model στα κτίρια και τις μονάδες, φυσική που επηρρεάζει το παιχνίδι ανάλογα με το πως θα τη χρησιμοποιήσεις (επίθεση ιππικού από το πλάι, πίσω, μπροστά, κτλ)...Μιλάμε για τεράστια πρόοδο στα RTS και γενικά στο είδος των Strategy.Αρχική απάντηση από LL_NEOΠροσωπικά ακόμα και αν το SC2 ήταν και πάλι στα 640x480 θα στηνόμουν στην ουρά για να το πάρω. Και πέραν τούτου συγνώμη αλλά το στυλ "φτιάξε έναν περίδρομο units και μετά γιούρια στο ντορβά με τα κουλούρια" δεν ήταν ποτέ αυτό που έκανε το SC πετυχημένο. Αρχική απάντηση από Trooper Οταν ακόμα παίζουν starcraft καταλαβαίνει κανείς πόσο καλό παιχνίδι ειναι. Το starcraft 2 ακόμα και ενα SC με καλύτερα γραφικά να είναι, εμένα μου κάνει και με το παραπάνω. Τι καινοτομίες περιμένετε απο ένα RTS ? Τζερτζελές? LOL, γιουρια δηλαδη? Μαρκάρω 100 units, attack και πίνω φραπεδιά μετά? Αυτό ειναι το RTS ? Καλά, και οι δυο σας βαλτοί μου είστε? Δεν έχετε παίξει ποτέ σας Warhammer ή Company of Heroes να δείτε τι γίνεται? Οι μάχες όχι μόνο οπτικά έχουν ΕΠΙΚΟ με κεφαλαία χαρακτήρα, αλλά είναι και απίστευτα πολύπλοκες.Μην είστε κολλημένοι, το Starcraft πρέπει να προοδεύσει. Αυτό που βλέπουμε στα παιχνίδια είναι το ίδιο με το 1. Όσο και να λάτρεψα το Age of Empires II και το Diablo II, ποτέ δε θα ήθελα το καινούριο παιχνίδι της σειράς (το AoE που "θα" βγει για Medieval εποχή ξανά, όχι το ΙΙΙ) να είναι μετατροπή με καλύτερα γραφικά! Αν είναι έτσι ας παίξω κανα Titan Quest αντί για Diablo III, μια μετατροπή είναι στο φινάλε. Τόσο σας πείραξε ο ορισμός του "τζερτζελε"? Τι να πω, "σφαγή"? Αυτό που εννοώ είναι απλό - ένα παιχνίδι που θα μου αρέσει και οπτικά και θα με ενθουσιάζει, ταυτόχρονα όντας όμως και καλό RTS.Πράγμα που είναι το Warhammer 40Κ και όχι το Command n Conquer 3, το οποίο μόνο καλά εφέ έχει.Και μην ακούω για παιχνίδια που ακόμα τα παίζει ο κόσμος και αυτό σημαίνει ότι είναι απαραίτητα καλά - η μάζα παίζει CS και όχι BF. Μη μου πείτε ότι το CS είναι καλύτερο, ε?Το Starcraft 1 ήταν για μένα το κορυφαίο RTS όταν βγήκε, και ακόμα αποτελεί ένα καταπληκτικό παιχνίδι (προτιμώ να παίζω SC αντί για Warcraft). Αλλά σε καμία περίπτωση το 2, δε θέλω να είναι το ΙΔΙΟ παιχνιδι με άλλα γραφικά. Το Half-Life είναι κλασικό δείγμα παιχνιδιού με τεράστια προόδο μεταξύ του 1 και του 2.Τέτοια πρόοδο θέλω και στο Starcraft 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Φεβρουάριος 7, 2008 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Αδερφέ αν θες στρατούς και εφέ λόγω eye candy... Όσον αφορά damage model ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα (εκτός απο τη προοδευτικά αυξανόμενη ένταση στο damage που προκαλούν τα Colossi (αν θυμάμαι καλά) οπότε hold your horses όσον αφορά αυτό. Και μιας και μου μιλάς για το τελευταίο expansion του Warhammer στο τρίτο mission το παράτησα για έναν πολύ απλό λόγο. Αν θέλω single game mode παίζω και τίποτα άλλο. Ήμαρτον δλδ ούτε σενάριο ούτε τίποτα, πάρε μεγάλε 10-15 single missions τα βαφτίζουμε campaign και γουστάρουμε να ούμε... ’σε που είσαι άδικος να συγκρίνεις Warhammer 40K με SC διότι πολύ απλά το Warhammer έχει ένα μεγάλο προσόν όσον αφορά τη διαφορετικότητα των μονάδων. Δεδομένου ότι είναι port απο κανονικό παιχνίδι τα attribs των περισσότερων μονάδων έχουν περάσει απο αναθεωρήσεις για κάποια χρόνια μέχρι να φτάσουν σε αυτό το αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Φεβρουάριος 7, 2008 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 το μονο που με χαλαγε στο starcraft ηταν που δεν αλλαζε η αναλυση...εστω 800Χ600 ρε παιδι μου...και πιστευω οτι δε θελει πολλες αλλαγες το 2ο για να ειναι ωραιο...οπως και τα warcraft...η ουσια ηταν ιδια...και στα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 7, 2008 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Αρχική απάντηση από LL_NEO Αδερφέ αν θες στρατούς και εφέ λόγω eye candy... Όσον αφορά damage model ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα (εκτός απο τη προοδευτικά αυξανόμενη ένταση στο damage που προκαλούν τα Colossi (αν θυμάμαι καλά) οπότε hold your horses όσον αφορά αυτό. Και μιας και μου μιλάς για το τελευταίο expansion του Warhammer στο τρίτο mission το παράτησα για έναν πολύ απλό λόγο. Αν θέλω single game mode παίζω και τίποτα άλλο. Ήμαρτον δλδ ούτε σενάριο ούτε τίποτα, πάρε μεγάλε 10-15 single missions τα βαφτίζουμε campaign και γουστάρουμε να ούμε... ’σε που είσαι άδικος να συγκρίνεις Warhammer 40K με SC διότι πολύ απλά το Warhammer έχει ένα μεγάλο προσόν όσον αφορά τη διαφορετικότητα των μονάδων. Δεδομένου ότι είναι port απο κανονικό παιχνίδι τα attribs των περισσότερων μονάδων έχουν περάσει απο αναθεωρήσεις για κάποια χρόνια μέχρι να φτάσουν σε αυτό το αποτέλεσμα. Αν θέλω στρατούς και εφέ παίζω Medieval II σε πολιορκίες ή Rome Total Realism. Προφανώς όμως επειδή δεν είναι μόνο eye-candy, αλλά συνδέουν καταπληκτικα το eye-candy με τη στρατηγική και τις τακτικές. Αλλά μάλλον αλλα ντ αλλων καταλαβαίνουμε οταν μιλάμε. Σου εξήγησα ότι το eye-candy είναι το ΜΟΝΟ που έχει το CnC3, και γι αυτό δεν το παιζω, γιατι δεν αξίζει σαν RTS. Αυτή τη στιγμή το μόνο που βλέπω στο SC2 είναι eye-candy... Και εννοείται ρε μαν ότι η σύγκριση που κάνω είναι το Warhammer 40Κ με το SC2 - τι δουλεια έχει το 1...? Αυτά που λίγο είδα από το SC2 με απογοήτευσαν. Ελπίζω η Blizz να με διαψεύσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Φεβρουάριος 7, 2008 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Γούστα είναι αυτά. Εγώ προσωπικά θα έπαιζα άνετα age of empires I, II+expansions και με τα ιδια γραφικά αν είχαν κόσμο. Το coh μου φάνηκε πολύ μάπα....2 μέρες το παιξα και έφυγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 7, 2008 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Personal Opinion: Age of Empires II Conquerors above all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Φεβρουάριος 7, 2008 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 χμμ ωραίες εποχές....το έλιωσα και το aoc αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το rise of rome...ειδικά κάτι rushακια με ρωμαίους με 400 pop...άσε...αλλά μετά το aoc η όλη σειρά πάτωσε ιμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Φεβρουάριος 7, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Δεν ξερω ρε gznp εισαι λιγο αυστηρος με το SC .Δεν ειναι απλο πετυχημενο strategy game.Ειναι κατι παραπανω.... Κατα την ταπεινη μου γνωμη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 7, 2008 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Δεν τα βάζω με το Starcraft 1, με το 2 τα βάζω. Στο video που παρουσιάζει ένας τυπάς κάνει λες και παρουσιάζει κάτι το υπερ-πρωτότυπο ή ότι η μάχη στο τέλος είναι "επική", όταν με 2-3 σωστά focus θα είχε τελειώσει σε δευτερόλεπτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis Φεβρουάριος 22, 2008 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 βασικα επειδη ειμαι starcraft broodwar user ακομα και τωρα πιστευω οτι ο πανικος που γινοταν στο sc1 δεν θα γινει τωρα στο 2.παντος το sc χαρακτηριστηκε ενα απο τα πιο επιτηχημενα strategy αλλα και το πιο γρηγορο...αφου μπορουσες να κανεις επιθεση στο 1,5λεπτο .ξερει κανεις για το ποτε θα βγει το 2 λενε για 2nd half του 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuLuVuZ Φεβρουάριος 22, 2008 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 Καλησπέρες παίδες.Δεν είναι ανάγκη να "τρωγόσαστε". Απλά video είναι. Ας βγει με το καλό το game και μετά εκφράζεστε. Δε πιστεύω ότι μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα από κάποια videακια.Πάντως εκ πρώτης (γραφικά) μ αρέσει. Όταν βγει και το παίξω θα μπορώ να πω τη γνώμη μου. Και μη ξεχνάτε, περί ορέξεως -βάλτε ότι ζαρζαβατικό θέλετε- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Φεβρουάριος 23, 2008 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2008 Αρχική απάντηση από gznp [07-02-2008 17:45] Σου εξήγησα ότι το eye-candy είναι το ΜΟΝΟ που έχει το CnC3, Κανεις λαθος η EA εχει κανει αρκετο καλυτερο balance με το τελευταιο τους patch Επισης το αναμενομενο expansion kanes wrath εκτος των αρκετα μοναδων (μαζι με τα φοβερα Epic units) προκειται να το βελτιωσει σημαντικα Ανακοινωθηκε και το RED ALERT 3 παρεπιπτοντος απο την ΕΑ Οποιος θα αγοραζει το kanes wrath θα εχει και προσβαση στο Red alert 3 BETΑ απο οτι εμαθα Αρχική απάντηση από gznp [07-02-2008 17:45] Και μιας και μου μιλάς για το τελευταίο expansion του Warhammer στο τρίτο mission το παράτησα για έναν πολύ απλό λόγο. Αν θέλω single game mode παίζω και τίποτα άλλο. Ήμαρτον δλδ ούτε σενάριο ούτε τίποτα, πάρε μεγάλε 10-15 single missions τα βαφτίζουμε campaign και γουστάρουμε να ούμε... Εχεις δικιο εφαγα και εγω μεγα λη απογοητευση στο Dark Crusade οταν καταλαβα οτι το Campaign του δεν ηταν τιποτα αλλο απο non-linear skirmish μαχες Ασε που ητανε και εντελως unbalanced (δεν εννοω τις παραταξεις) και δυστυχως το Soulstorm παρομοιο αναμενεται σε αυτο το τομεα Ενω στο starcraft το campaign του ηταν ΘΕΙΚΟ και ας μην ηταν non linear (μην αναφερω και το multiplayer) Και μην ακούω για παιχνίδια που ακόμα τα παίζει ο κόσμος και αυτό σημαίνει ότι είναι απαραίτητα καλά - η μάζα παίζει CS και όχι BF. Μη μου πείτε ότι το CS είναι καλύτερο, ε? Σε αυτο συμφωνουμε To ιδιο ισχυει και για το World of Warcraft που για μενα δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα hyped παιχνιδι που ελκυει τους λατρεις των <<fast food>> Το τι κανει η μαζα δεν σημαινει οτι ειναι απαραιτητα και καλο Ποτε δεν κανω οτι κανει η μαζα Αμα μου αρεσει κατι το παιζω Αμα δεν μου αρεσει δεν το παιζω Δεν με νοιαζει το τι κανουν οι περισσοτεροι Δεν με ενδιαφερει αμα ο φιλος μου ο Κοστακης, ο Δημητρουλης και οι υπολοιποι αμα εχουν πορωθει με κατι πρεπει απαραιτητα να πορωθω και εγω... Μούφα είναι.1) 3 φυλές? Πάλι? Τι είναι εδώ, CnC? Έχουν βγει RTS με 5-9 φυλές και εδώ πάλι 3? 2) Φυσική? Που είναι? Στα κομμάτια που πέφτουν...? 3) Τα ίδια Παντελάκη μου είναι. Ένα Starcraft 1 με καλύτερα γραφικά. Ούτε να βάλουν squad based infantry, για να αυξηθεί ο αριθμός των μονάδων και ο "τζερτζελές", ούτε κανα kill-move για να ενισχύσουν την "πόρωση", τίποτα. Έβαλαν mega-unit...σοβαρή προσθήκη. Nα πω την αληθεια ουτε και εγω εντυπωσιαστηκα απο το starcraft2 ουτε απο τα Τρισδιαστατα καρτουνιστικα γραφικα του (Σαν το Warcraft 3 μοιαζει σε γραφικα σιγα το σπουδαιο...) Και τα physics του απο τα βιντεο ειναι απο τυπικα ως για τα κλαμματα... αλλα ουτε και απο οτι διαβαζω προσφερει κατι τρομερα καινουργιο στο ειδος οπως σωστα το ειπες Το μονο που μου αρεσε απο οσα διαβασα ειναι οτι το Single Campaign του εκτος του δεν θα ειναι non-linear (οπως το Warhammer) θα περιεχει κανονικες αποστολες (και οχι skirmish μαχες) Και οτι επισης μεσα απο το Campaign o παικτης θα μπορει να αναβαθμιζει ΟΛΕΣ τις μοναδες του (Με καθε επιτυχημενη αποστολη θα δινονται βαθμους στον παικτη οπου θα μπορει να τους χρησιμοποιει για αναβαθμιση μοναδων του στρατου του) Εκτιμω τα παιχνιδια που εχουν εξαιρετικα λεπτομερες και βαθυ Campaign και οχι απλως mindless battles του στυλ 1)Διαλυσε το αντιπαλο στρατοπεδο 2) Game over Μου αρεσει και το multiplayer αλλα δεν ειμαι και ιδιαιτερα φανατικος του ειδους Θελω τα παιχνιδια μου να εχουν βαθος και δυστυχως το multiplayer σπανια το προσφερει αυτο για μενα Ασε που μπαινει το καθε ανωριμο πιτσιρικι στο multiplayer και το παιζει εξυπνος και σπουδαιος σε ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 25, 2008 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 :OT: Καλά το Kane's Wrath αναμένεται φοβερό από όσα ακούω, θα δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.