Jump to content

ATI 3850 και τροφοδοσία

Papanebo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκεφτομαι να αγοράσω την 3850 και με προβληματίζει το γεγονός οτι το τροφοδοτικό μου (ΕΖCΟΟL 450W), δεν έχει 75 Watt 6-pin PCI Express power connector όπως ζητάει η κάρτα. Αντ' αυτού έχει τα εξής:

4χ4-pin connectors (αυτά που συνδέεις IDE σκληρούς, DVDs...)

1χSATΑ

2χ4-pin connectors (δεν ξέρω που χρησιμεύουν αυτά, το ένα έχει 2 κίτρινα καλώδια+2 μαύρα και το άλλο κόκκινο-πορτοκαλί-κίτρινο-μάυρο)

Υποθέτω οτι θα χρειαστώ έναν converter σαν αυτόν της φωτογραφίας στο μέσο της σελίδας (Asus 3850).

Έχω τις εξής απορίες:

1) Δεδομένου ότι τα 3 από τα 4 4-pin power connectors ήδη χρησιμοποιούνται, μπορώ να κάνω καμμία άλλη πατέντα??

2) Έστω οτι ελευθερώνω 1. Το adapter το συνδέω στα 2 που έρχονται από το ίδιο καλώδιο τροφοδοσίας ή δεν έχει σχέση που θα το συνδέσω?

3) Ξέρει κανέις αν κάποια απο τις παρακάτω κάρτες έχει στο κουτί τον power convertor?

Connect3d 3850

GeCube 3850

Sapphire 3850

Στοιχεια του συστηματος σου??

Εισαι σιγουρος οτι Ezcool 450W θα σε σηκωσει?? και μετα μιλαμε για converter.

Το PSU δίνει 25Α στα 12V.

P35 motherboard, E8400 cpu, 1 SATA HDD, 1 30GB IDE HDD, 1 DVD-RW, 1 CD-RW και 2x1 GB μνήμη στα 800. Δεν νομίζω να έχω πρόβλημα με το τροφοδοτικό. Το CD-RW και τον IDE σκληρό μάλλον θα τα καταργήσω.

Η Sapphire 3850 εχει σιγουρα (προσωπικη πειρα),

αλλα και η connect3d (απο σχετικη ερευνα αγορας που εκανα πριν αγορασω την Saphire 3850 - το στοκ του plaisiou ειχε εξαντληθει δυστηχως τοτε).

Σε 450W antec δουλευει μια χαρα.

Y.Γ.Ο adaptorας της Saphire ειναι 2X4( PIN TO 6 PIN PCI-E CABLE) ,

ενω adaptorας της connect3d ειναι 1X4

δηλαδη συνδεεται σε ενα μονο 4pin molex-υποδοχη.(απ οτι θυμαμαι)

Υ.Γ.2 To eshop πουλαει ξεχωριστα σχετικο adaptota απο την akasa

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805734

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.