cpavlidi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2008 Γεια χαρά σε όλους....Οπως λέει και ο τίτλος, θέλω να δω πως θα έχω ελληνική ορθογραφία στο Small Business Office 2007 English. Φυσικά για αγγλικά υπάρχει , αλλά όταν ψάχνω για να δω πως θα έχω και ελληνική ορθογραφία, μου λέει οτι θέλει κάτι απο το Proofing tools...ή κάτι τέτοιο τέλος πάντωνΛοιπόν, καμια ιδέα;Πώς γίνεται; ΥΓ: Νόμικο το office....Ευχαριστώ προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpavlidi Φεβρουάριος 5, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 ΥΓ: Ηθελα να πω, νόμιμο....λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 5, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 εγώ περνάω τα ελληνικά proofing tools (ΜΟΝΟ αυτά, customized setup) από τα office 2003 GR και δουλεύουν κανονικά και στα 2k7... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpavlidi Φεβρουάριος 5, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 χμ....καλό αυτό, θα το δοκιμάσω...thanks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 5, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από Voudas εγώ περνάω τα ελληνικά proofing tools (ΜΟΝΟ αυτά, customized setup) από τα office 2003 GR και δουλεύουν κανονικά και στα 2k7... Το προσπάθησα και δεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.