Jump to content

Επιλογη Καμερας

Vagouridis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σε λιγο καιρο θα προστεθει ενα νεο μελος στην οικογενεια και εκρινα σκοπιμο να αγορασω μια καμερα. Δεν εχω ιδεα καθολου τι παιζει με δαυτες , θα κυμανθω περιπου στα 500€ λιανικη ,( τωρα εαν κατι ειναι πολυ καλο στα 700 δεν τιθεται θεμα θα αγοραστει) , για πειτε καμια γνωμη ρε παιδια και τι περιπου να προσεξω.

Σε καμια περίπτωση μην παρεις καμερα που γραφει σε μικρο δισκακι..

Μοντελα κτλ δεν ξερω προσωπικα να σε πω..αλλα θα ψαξω και θα ποσταρω.

Εννοεις video camera? Vag 500 ειναι πολλα...παρε μια καμερα να εχει HD γιατι στο τελος αλλο ειναι να τραβας video και αλλο να μονταρεις...

Πιστεψε με ..εγω πηρα μια μεταχειρισμενη Panasonic με full HD και ειμαι happy...απλα το convertion μου βγαζει την πιστη..

Οποτε αν εχει και κανα καλο software μαζι ειναι atou

Δεν εχω ιδεα εαν ειναι πολλα ή οχι με καμερες δεν εχω ιδεα.

Το μονο που ειδα απο κοντα ηταν μια με sd καρτα αλλα δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα και πολυ.

Δεν ειναι απλη SD καρτα SDHC ειναι και θες για HD τουλαχιστον class 6 παρε δυο επι 8GB και θα εισαι jet..

πχ αυτη εδω http://www.pixmania.gr/gr/gr/06070877/art/sanyo/%CE%92%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%A5%CF%88%CE%B7%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82-xacti-cg100---%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7.html ειναι οκ για τον X μελοντα χαζομπαμπα

Αυτη εδω ειναι ισως too much

http://www.pixmania.gr/gr/gr/04929741/art/panasonic/%CE%92%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-hdc-sd60---%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B7.html

εχω το προηγουμενο μοντελο..

Εγώ αν έπαιρνα τώρα, θα προτιμούσα μια sony πχ αυτη που έχει και 16GB.

Εξ άλλου είναι κάτι που το αγοράζεις μια φορά για πολλά χρόνια.

Αν θες κάτι φθηνότερο αυτή την έχει ένας φίλος και είναι πολύ ικανοποιημένος.

Το πρόγραμμα που δουλεύω μόλις συνδέσεις την κάμερα βλέπει τα αρχεία και τα κάνεις import για επεξεργασία.

post-16-1414343561,8302_thumb.jpg

Μιλαω συγκεκριμενα για SD καρτα και ποιο συσκεκριμενα για την ταχυτητα αναγνωσης/μεταφορας.

Ενα αυτο και ενα τι μορφη εχουν τα αρχεια?

• 1 month later...

Με γειες Πάρη

Δοκίμασε την σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό (πχ μέσα στο σπίτι βράδυ με το φως του δωματίου)

Όσο λιγότερο κόκκο εμφανίζει τόσο καλύτερα.

Περιμένουμε εντυπώσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.