giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2008 Παιδια εστησα το πισι μου πριν λιγο και οταν ακουμπαω το power και ground με το κατσαβιδι δεν αναβει!Δεν κανει τιποτα!Η μητρικη ειναι η asus P5kc.Εχει πανω ενα led το οποιο ειναι κανονικα αναμενο πρασινο αλλα δεν αναβει...Δοκιμασα και με τζαμπερ παλι τιποτα...Λεω μηπως εχω κανει καμια πατατα με το ρευμα....Εχω βαλει αριστερα απο τον 8400 ενα 12βολτο,cpu only.Ενα που γραφει not for cpu το εχω βαλει στο 24αρι αν θυμαμαι καλα τον αριθμο,καταλαβαινεται,χρειαζοταν το ενα το μεγαλο στη μητρικη και το 4αρι το 12βολτο απο διπλα και το αλλο διπλα απο τον 8400 ειναι cpu only.... Οταν ακουμπησα πρωτη φορα το κατσαβιδι ισως να εκανε ενα πολυ μικρο "τσακ" αλλα δεν εχει ξανακανει τιποτα....Βοηθεια παιδια
astrolabos Φεβρουάριος 4, 2008 #5 Φεβρουάριος 4, 2008 Ναι, καλό είναι να δώσεις πληροφορίες για το πώς το έλυσες μπας και βοηθήσεις και άλλους που μπορεί να αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα.
giorgos_cupra Φεβρουάριος 5, 2008 Author #6 Φεβρουάριος 5, 2008 Τελικα δεν ητανε καποιο σοβαρο προβλημα....Απλα απο τη βιασυνη μου ειχα βαλει το 4αρι στο 24αρι αναποδα.....Α και κατι κουλο....Χθες,εκανα ενα ρεσετ....Στοκ ο υπολογιστης χωρις οβερκλοκινγκ....Και μου βγαζει μηνυμα στο μπουτ:Overclocking Failed....Load defaults:confused:
racer Φεβρουάριος 5, 2008 #7 Φεβρουάριος 5, 2008 Και εμένα μου το κάνει καμιά φορά.. Χωρίς να κάνω O/C
ennia Φεβρουάριος 6, 2008 #8 Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra Τελικα δεν ητανε καποιο σοβαρο προβλημα....Απλα απο τη βιασυνη μου ειχα βαλει το 4αρι στο 24αρι αναποδα..... Α και κατι κουλο....Χθες,εκανα ενα ρεσετ....Στοκ ο υπολογιστης χωρις οβερκλοκινγκ....Και μου βγαζει μηνυμα στο μπουτ:Overclocking Failed....Load defaults:confused: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.