Jump to content

ψυγειο

giannis12

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από giannis12

γινεται να φτιαξω ενα ψυγειο για την υδροψυξη;

Αν ναι τι υλικα χρειαζομαι για να το φτιαξω ;

Μην το σκέφτεσαι καν, εκτός αν θες απλά να το δοκιμάσεις για την κ@υλα σου...

Αν εννοείς ότι θες ένα ψυγείο κανονικό αλλά σε custom μέγεθος-σχήμα, τότε γίνεται...

Πρέπει να πας σε ψυγεία για αυτοκίνητα...

Αρχική απάντηση από Louris7 [Σήμερα, στις 00:22]

.:OT: Εγω ειχα σκεφτει για μικρο air-condition, που να το εβαζα μεσα στο κουτι, αλλα μου ειπαν οτι δεν γινεται.:OT:

Καπου ειχα δει μια αντιστοιχη υλοποιηση αυτου που λες, σε PCI slot.. Δεν ειμαι σιγουρος αν κυκλοφορισε ποτε ομως..

Αρχική απάντηση από JohnnyGR [Σήμερα, στις 01:22]

Καπου ειχα δει μια αντιστοιχη υλοποιηση αυτου που λες, σε PCI slot.. Δεν ειμαι σιγουρος αν κυκλοφορισε ποτε ομως..

Εχω φανταστει μικρογραφια air-condition, αλλα μου ειπαν οτι ειναι αδυνατο να φτιαξουν τα διαφορα μερη του aircondition τοσο μικρα...

Παντως μια τετοια πατεντα δεν θα ηταν ωραια?..

Ο μεγάλος Xrist είχε δοκιμάσει μια τέτοια λύση, ενώνοντας την έξοδο του air condition με ένα μεγάλο σωλήνα με το μηχανάκι....Φυσικά, δεν λειτούργησε λόγω της δημιουργίας υδρατμών, όπως μας είπε/πόσταρε.

Αρχική απάντηση από dohc16 [Σήμερα, στις 10:32]

Ο μεγάλος Xrist είχε δοκιμάσει μια τέτοια λύση, ενώνοντας την έξοδο του air condition με ένα μεγάλο σωλήνα με το μηχανάκι....Φυσικά, δεν λειτούργησε λόγω της δημιουργίας υδρατμών, όπως μας είπε/πόσταρε.

Το ειχαν κανει κατι παιδια απο το The-Core.gr και σε ενα μηνα καψανε το PC.

Εγω μιλαω για standalone συστημα ψυξης, το οποιο εμπαινε σε μια PCI slot και εκανε παρομια δουλεια.. (Ειναι αρκετα παλιο, θα προσπαθισω να το ξεθαψω :p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.