giannis12 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2008 γινεται να φτιαξω ενα ψυγειο για την υδροψυξη;Αν ναι τι υλικα χρειαζομαι για να το φτιαξω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Φεβρουάριος 4, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Εχω την εντυπωση οτι ποιο αποδοτικο και οικονομικο θα ειναι ενα ετοιμο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Φεβρουάριος 4, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από giannis12 γινεται να φτιαξω ενα ψυγειο για την υδροψυξη;Αν ναι τι υλικα χρειαζομαι για να το φτιαξω ; Μην το σκέφτεσαι καν, εκτός αν θες απλά να το δοκιμάσεις για την κ@υλα σου...Αν εννοείς ότι θες ένα ψυγείο κανονικό αλλά σε custom μέγεθος-σχήμα, τότε γίνεται...Πρέπει να πας σε ψυγεία για αυτοκίνητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Φεβρουάριος 4, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 .:OT: Εγω ειχα σκεφτει για μικρο air-condition, που να το εβαζα μεσα στο κουτι, αλλα μου ειπαν οτι δεν γινεται.:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Φεβρουάριος 5, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από Louris7 [Σήμερα, στις 00:22] .:OT: Εγω ειχα σκεφτει για μικρο air-condition, που να το εβαζα μεσα στο κουτι, αλλα μου ειπαν οτι δεν γινεται.:OT:Καπου ειχα δει μια αντιστοιχη υλοποιηση αυτου που λες, σε PCI slot.. Δεν ειμαι σιγουρος αν κυκλοφορισε ποτε ομως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Φεβρουάριος 5, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από JohnnyGR [Σήμερα, στις 01:22] Καπου ειχα δει μια αντιστοιχη υλοποιηση αυτου που λες, σε PCI slot.. Δεν ειμαι σιγουρος αν κυκλοφορισε ποτε ομως.. Εχω φανταστει μικρογραφια air-condition, αλλα μου ειπαν οτι ειναι αδυνατο να φτιαξουν τα διαφορα μερη του aircondition τοσο μικρα...Παντως μια τετοια πατεντα δεν θα ηταν ωραια?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Φεβρουάριος 5, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Ο μεγάλος Xrist είχε δοκιμάσει μια τέτοια λύση, ενώνοντας την έξοδο του air condition με ένα μεγάλο σωλήνα με το μηχανάκι....Φυσικά, δεν λειτούργησε λόγω της δημιουργίας υδρατμών, όπως μας είπε/πόσταρε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Φεβρουάριος 5, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από dohc16 [Σήμερα, στις 10:32] Ο μεγάλος Xrist είχε δοκιμάσει μια τέτοια λύση, ενώνοντας την έξοδο του air condition με ένα μεγάλο σωλήνα με το μηχανάκι....Φυσικά, δεν λειτούργησε λόγω της δημιουργίας υδρατμών, όπως μας είπε/πόσταρε. Το ειχαν κανει κατι παιδια απο το The-Core.gr και σε ενα μηνα καψανε το PC. Εγω μιλαω για standalone συστημα ψυξης, το οποιο εμπαινε σε μια PCI slot και εκανε παρομια δουλεια.. (Ειναι αρκετα παλιο, θα προσπαθισω να το ξεθαψω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.