Jump to content

Βιολογικος καθαρισμος στο αμαξι...που και ποσο?

ison

Recommended Posts

Ερωτιξις.... Σε αυτο το καθαρισμό, ξέρουμε αν γινεται και πλυσιμο του ουρανου του αυτοκινήτου? Γιατι κάτι το τσιγάρο κάτι το καυσαέριο το χρώμα μέσα αρχίζει και μου την δινει στα νευρα λέμε....

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Ε καλα αμα δεν καθαρίζει και τα καθισματα ρε συ...τι πληρώνεις στο τέλος? την ιδέα? :hehe:

Ε καλα αμα δεν καθαρίζει και τα καθισματα ρε συ...τι πληρώνεις στο τέλος? την ιδέα? :hehe:

:hehe::hehe::hehe:

Για να γίνει σωστή δουλειά, τα καθίσματα βγαίνουν

@perp :hehe:

• 1 year later...

Υπαρχει ενα κινητο συνεργειο συνεργειο στη θεσσαλονικη που παει παντου. Δηλαδη παιρνεισ τα παιδια τηλεφωνο κλεινεις ραντεβου και ερχοντε σπιτι σου η οπου ειναι το αμαξι σου και στο κανουν καινουργιο. τι δικο μου ηταν μαυρα χαλια. μου εδωσε ενα φιλαρακι το τηλ. οποιος ενδειαφερεται το τhλ ειναι

• 2 months later...
  • 2 years later...

Μικρος αχνος λεκες απο αιμα θα φυγει με τον βιολογικο απο το υφασματινο καθισμα; για να γλυτωσω τα €€€€, μηπως ξερετε καμια καλη πατεντουλα; Το χρωμα ειναι ανοιχτο ανοιχτο γκρι....

2151500_6_b.jpg

γενικα παντως με οποιοδηποτε καθαριστικο για καναπε + σκληρη βουρτσα + μηχανη ατμου κανεις βιολογικο μονος σου και σου μενουν τα εργαλεια..

Απλα φοβαμαι μην χαλασω κανενα αισθητηρα για αεροσακους με τα απλα καθαριστικα.... Βρισκω κατι κουπονια που με καμια 40αρια € σου κανουν βιολογικο, βεβαια δεν ξερω ποσο θα σε προσεξουν σε αυτη την τιμη...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.