Jump to content

Βιολογικος καθαρισμος στο αμαξι...που και ποσο?

ison

Recommended Posts

Παίδες, η τιμή είναι ανάλογη της κατάστασης του οχήματος :)

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

ε καλα ρει δεν θα τους παμε και κανα αγροτικο εκει...ειναι λιγο υπερβολικο αυτο που ειπες...:hehe:

ας πουμε του φραγμα ειτε τους το παει ειτε οχι το ιδιο θα του ρθει...:hehe:

μπα μην το λες.....

εχει μεινει λεκες απο τσιχλα στο καθισμα του οδηγου.

(καπου εκατσα και πηρα τσιχλα στο παντελονι.μετα μπηκα στο αμαξι και η μιση τσιχλα πηγε στο καθισμα)

:cry:

Και εμενα στο Tigra εχει μεινει μια μυρωδια χαρακτηριστικη απο τοτε που το πηρα (δεν καπνιζε ο πρωτος κατοχος του αμαξιου και ουτε εγω παρεπιπτοντως) σαν "παππουδιλα" ενα πραγμα το οποιο θελω να το κανω να φυγει ...

Παίδες εμένα πάντως ο κουνιάδος μου κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά:

Γυαλίσματα αυτοκινήτων, βιολογικούς καθαρισμούς, πλυσίματα μοτέρ, εξωτερικά πλυσίματα, κλπ.

Το καλό στην υπόθεση είναι ότι δεν πας εσύ στο μαγαζί, (μπορείς βέβαια, αν θες) αλλά έχει συνεργείο και εξοπλισμό και έρχεται αυτός στο σπίτι σου ή στο χώρο σου!

Αν ενδιαφέρεστε και δεν υπάρχει πρόβλημα με τους κανόνες του forum, να μάθω τιμή να σας πω.

Α και 2 συμβουλές:

ΜΗΝ πηγαίνετε το αμαξάκι σας σε πλυντήρια με βούρτσες, ειδικά αν το χρώμα είναι σκούρο. Εμένα είναι μαύρο και ήδη το έχω δώσει για γυάλισμα δεύτερη φορά σε 4 χρόνια!

Καλύτερα πλύσιμο στο χέρι.

Όσοι έχετε κεκλιμένα ταμπλό και χρησιμοποιείτε υφάσματα ηλιοπροστασίας, μην τα στερεώνετε με αυτοκόλλητα διπλής όψης γιατί όταν με τα χρόνια η κόλλα ξεραθεί, μετά την παντρεύεσαι, δε βγαίνει αυτό το πράγμα...

Αυτά τα ολίγα.

Αν δεν εχουν προβλημα οι mods και δεν παραβαινει καποιο κανονα του forum, αν μπορεις φιλε μαθε και πες μας :)

Επίσης, η Porzelack στην Σ. Καράγιωργα στη Γλυφάδα...

+1

εναι αρκετα καλο μαγαζι

Μια τέτοια είδα σήμερα το πρωί να ελίσσεται και να προσπαθεί να τρέξει μέσα στην κίνηση της Βουλιαγμένης...

Τελικά φίλε ison το πήγες το αμάξι για πλύσιμο; δεν μας είπες τι έκανες;

Οχι φιλε μου δεν το πηγα...μετα το καλοκαιρι λεω :hehe::hehe:

ΥΓ:Εισαι ο γνωστος markont απο το greek-fun?

πιο σωστο και αξιοπιστο καθαρισμα μοτερ απο αντιπροσωπεια

ε μην το λες και με σιγουρια! :p:shutup:

To καθαρισμα της μηχανης θελει προσοχη τοσο οσον αφορα το πλυντηριο οσο και των καθαριστικων που θα χρησιμοποιηθουν (ακομα και απο αυτα που προοριζονται για καθαρισμο μηχανης μερικα ειναι εξαιρετικα διαβρωτικα ιδιως για σωληνες και μεταλλα).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.