gbak Μάϊος 3, 2008 #22 Μάϊος 3, 2008 ε καλα ρει δεν θα τους παμε και κανα αγροτικο εκει...ειναι λιγο υπερβολικο αυτο που ειπες...
gbak Μάϊος 3, 2008 #24 Μάϊος 3, 2008 ας πουμε του φραγμα ειτε τους το παει ειτε οχι το ιδιο θα του ρθει...
greekfragma Μάϊος 3, 2008 #25 Μάϊος 3, 2008 μπα μην το λες.....εχει μεινει λεκες απο τσιχλα στο καθισμα του οδηγου.(καπου εκατσα και πηρα τσιχλα στο παντελονι.μετα μπηκα στο αμαξι και η μιση τσιχλα πηγε στο καθισμα):cry:
Daytime Dreamer Μάϊος 4, 2008 #27 Μάϊος 4, 2008 Και εμενα στο Tigra εχει μεινει μια μυρωδια χαρακτηριστικη απο τοτε που το πηρα (δεν καπνιζε ο πρωτος κατοχος του αμαξιου και ουτε εγω παρεπιπτοντως) σαν "παππουδιλα" ενα πραγμα το οποιο θελω να το κανω να φυγει ...
ronaldinio Μάϊος 4, 2008 #28 Μάϊος 4, 2008 Παίδες εμένα πάντως ο κουνιάδος μου κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά:Γυαλίσματα αυτοκινήτων, βιολογικούς καθαρισμούς, πλυσίματα μοτέρ, εξωτερικά πλυσίματα, κλπ.Το καλό στην υπόθεση είναι ότι δεν πας εσύ στο μαγαζί, (μπορείς βέβαια, αν θες) αλλά έχει συνεργείο και εξοπλισμό και έρχεται αυτός στο σπίτι σου ή στο χώρο σου!Αν ενδιαφέρεστε και δεν υπάρχει πρόβλημα με τους κανόνες του forum, να μάθω τιμή να σας πω.Α και 2 συμβουλές:ΜΗΝ πηγαίνετε το αμαξάκι σας σε πλυντήρια με βούρτσες, ειδικά αν το χρώμα είναι σκούρο. Εμένα είναι μαύρο και ήδη το έχω δώσει για γυάλισμα δεύτερη φορά σε 4 χρόνια!Καλύτερα πλύσιμο στο χέρι.Όσοι έχετε κεκλιμένα ταμπλό και χρησιμοποιείτε υφάσματα ηλιοπροστασίας, μην τα στερεώνετε με αυτοκόλλητα διπλής όψης γιατί όταν με τα χρόνια η κόλλα ξεραθεί, μετά την παντρεύεσαι, δε βγαίνει αυτό το πράγμα...Αυτά τα ολίγα.
Daytime Dreamer Μάϊος 4, 2008 #29 Μάϊος 4, 2008 Αν δεν εχουν προβλημα οι mods και δεν παραβαινει καποιο κανονα του forum, αν μπορεις φιλε μαθε και πες μας
ronaldinio Μάϊος 4, 2008 #31 Μάϊος 4, 2008 ΟΚ παίδες, ανεβάζω μια προσφορά για το λαό του The Lab σε μορφή .doc:ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ THE LAB.doc
yz250 Μάϊος 4, 2008 #32 Μάϊος 4, 2008 Επίσης, η Porzelack στην Σ. Καράγιωργα στη Γλυφάδα...+1εναι αρκετα καλο μαγαζι
nickstamat Μάϊος 9, 2008 #35 Μάϊος 9, 2008 Μια τέτοια είδα σήμερα το πρωί να ελίσσεται και να προσπαθεί να τρέξει μέσα στην κίνηση της Βουλιαγμένης...
markont Μάϊος 9, 2008 #36 Μάϊος 9, 2008 Τελικά φίλε ison το πήγες το αμάξι για πλύσιμο; δεν μας είπες τι έκανες;
ison Μάϊος 9, 2008 Author #37 Μάϊος 9, 2008 Τελικά φίλε ison το πήγες το αμάξι για πλύσιμο; δεν μας είπες τι έκανες; Οχι φιλε μου δεν το πηγα...μετα το καλοκαιρι λεω :hehe: ΥΓ:Εισαι ο γνωστος markont απο το greek-fun?
Borg Μάϊος 9, 2008 #39 Μάϊος 9, 2008 πιο σωστο και αξιοπιστο καθαρισμα μοτερ απο αντιπροσωπεια ε μην το λες και με σιγουρια!
cabrinha Μάϊος 9, 2008 #40 Μάϊος 9, 2008 To καθαρισμα της μηχανης θελει προσοχη τοσο οσον αφορα το πλυντηριο οσο και των καθαριστικων που θα χρησιμοποιηθουν (ακομα και απο αυτα που προοριζονται για καθαρισμο μηχανης μερικα ειναι εξαιρετικα διαβρωτικα ιδιως για σωληνες και μεταλλα).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.