submarine1981 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2008 Γεια σας και πάλι.... Ρε παιδία με το COH έχει παιξει κανεις στο internet online? δε βρησκω κανέναν server. Εχει καταφέρει κανεις τίποτα? ή έστω και σε lan? Στο ιντερνετ παντος δε βρησκω τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
niiid Φεβρουάριος 4, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από submarine1981 [Σήμερα, στις 11:43] Γεια σας και πάλι.... Ρε παιδία με το COH έχει παιξει κανεις στο internet online? δε βρησκω κανέναν server. Εχει καταφέρει κανεις τίποτα? ή έστω και σε lan? Στο ιντερνετ παντος δε βρησκω τπτ ειναι λιγο προβλιματικο στο online αλλα δουλευει.δουλευει και σε lan... εχεις κανει ολα τα update που θελει? εχεις ανοικτα firewall ecc ecc? πολυ περιεργο. το εχει ολη μου η παρεα το παιχνιδι και παιζουμε μια χαρα.... μπορει οχι παντα (ισος καποιος να μην μπορει να σινδεθει στο game) αλλα γενικα γινετε χαμος. το παιχνιδι δεν εχει προβλημα.τσεκαρε το pc σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raziel1416003174 Φεβρουάριος 5, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Μήπως το game είναι αβαβά?Σφαγείο γίνεται κάθε μέρα μέσα.Ρε niiid πως μπαίνεις μέσα?Να βρεθούμε για καμιά πιστολιά.Εγω μπαίνω σαν companyking71 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niiid Φεβρουάριος 5, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από raziel [Σήμερα, στις 10:35] Μήπως το game είναι αβαβά?Σφαγείο γίνεται κάθε μέρα μέσα.Ρε niiid πως μπαίνεις μέσα?Να βρεθούμε για καμιά πιστολιά.Εγω μπαίνω σαν companyking71 ελα φιλος,ευχαριστος να τις παιξουμε... σαν Akaliptos μπενω!!!το βραδυ αργα ειμαι στο channel Athens!ps: αν το game ητανε κουκουρουκου δεν θα μπορουσε καθολου να παιξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 Φεβρουάριος 8, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Μαλων αυτο θα φταίει. Είναι λίγο αβαβά μαζι με κουκουρουκου οπως λετε.Σε περιπτωση που το ειχα οκ. με συνδεση pstn θα μπορω να κανω τπτ? τι λετε?Με το silent hunter3 (subsimulator) επαιζα κανονικα με pstn χωρις προβληματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 Φεβρουάριος 9, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 καμια γνωμη ρε παιδια? θα μπορω με pstn να παιζω και γω σαν παιδακι που ειμαι COH? Να παω να το πάρω? Εντομεταξυ το opposing fronts τρέχει και χωρις να έχεις το COH έτσι δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niiid Φεβρουάριος 9, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 Αρχική απάντηση από submarine1981 [Σήμερα, στις 09:50] καμια γνωμη ρε παιδια? θα μπορω με pstn να παιζω και γω σαν παιδακι που ειμαι COH? Να παω να το πάρω? Εντομεταξυ το opposing fronts τρέχει και χωρις να έχεις το COH έτσι δεν ειναι? ναι το opposing fronts τρεχει και μονο του. με pstn σκουρα τα πραγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 Φεβρουάριος 9, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 Ρε γμτ....δε πάει αλλο....πρέπει να βάλω adsl. Τόσα ωραία games και να μην μπορώ να παίζω multiplayer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.