Jump to content

TO AGP,OR NOT TO AGP?

FREY REACTOR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ειμαι κατοχος του κατωθι συστηματος

PSU 400W

P4 3.0 HT

P4C800-E Deluxe

2 GB DDR

9800 ΧΤ

και κατι σκληρους:D

και αμφιταλαντευομαι αναμεσα στην ολικη αναβαθμιση η στο ημιμετρο αγορας μιας XFX 7900GS 512 MB AGP.

Λεφτα υπαρχουν γυρω στα 1000-1500 για μια εκ βαθρων ανανεωση(κουτι τροφοδοτικο -ολα τα υποσυστηματα),απλα λογω συγκυριας δε θα θελα να την κανω αμεσα.Η ερωτηση λοιπον ειναι να δωσω νεα πνοη στο συστημα μου αναβαλοντας την αναβαθμιση η να τα χωσω κατευθειαν?

Βασικα στα next gen παιχνιδια τυπου Gears,Crysis,Jericho κτλ θα ανταποκριθει η 7900 με μετρια settings στα 1024x768 ή θα ναι πεταμενα λεφτα?

Φυσικα και εφοσον προκειται να γινει ολικη αναβαθμιση ειναι προτιμοτερη επιλογη η υπομονη. Απλα συγκρινεις ημερομηνια ληξης και βλεπεις οτι ενα ολοκαινουργιο συστηματακι ειναι αρκετα καλυτερη επενδυση.

1000-1500? Αν δεν υπολογιζεις την οθονη μεσα στο κοστος, εφυγες για νεο PC!

(Οταν ενα μηχανημα εχει ψοφισει, δεν λεει να του δινεις "πνοες", μπορει να μην το βλεπεις τωρα, αλλα αργοτερα αν τα βαλεις κατω βγαινουν πολλα τα "πεταμενα" λευτα)

Αρχική απάντηση από cabrinha

Φυσικα και εφοσον προκειται να γινει ολικη αναβαθμιση ειναι προτιμοτερη επιλογη η υπομονη. Απλα συγκρινεις ημερομηνια ληξης και βλεπεις οτι ενα ολοκαινουργιο συστηματακι ειναι αρκετα καλυτερη επενδυση.

Συμφωνώ σε αυτό. Περίμενε λίγο καί μόλις βρεις την κατάλληλη συγκυρία προχώρα σε νέο μηχάνημα

Θα ελεγα να περιμενεις λιγο,ωστε να στρωσουν τα πραγματα και για τις 2 εταιριες και να ξεκαθαρισει το τοπιο,οι μεν με το Bug και οι δε με το degration του cpu και καθυστερηση των νεων quad.Να δεις πιο πολλες επιλογες.Αν βιαζεσαι,τσιμπα οτι προτιμας και μην δινεις σημασια.

Νομίζω ότι η καλύτερη λύση για AGP είναι κάποια ΑΤΙ και όχι η εν λόγο GS. Αν μάλιστα βρεις καμιά μεταχειρισμένη σε καλή τιμή και με υπόλοιπο εγγύησης, ακόμα καλύτερα.

Αφού έχεις τα όβολα το συζητάς?

Και εγώ τα όβολα περιμένω για ολική επαναφορά

Για να έχεις να παίζεις κάτι τώρα αλλά και για να σου κρατήσει χωρίς να είναι

πεταμένα λευτά όπως λένε και τα παιδιά, πάρε ένα wii ή ένα x360 και αργότερα

χτυπάς και το pc :p

man, εχω ακριβως το ιδιο setup (περαν της gpu - x800pro)

Σκεφτομαι για ολικη αναβαθμιση, αλλα κοντα προς Πασχα στιγμη.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

man, εχω ακριβως το ιδιο setup (περαν της gpu - x800pro)

Σκεφτομαι για ολικη αναβαθμιση, αλλα κοντα προς Πασχα στιγμη.

πολυ σωστα σκεφτεσαι!!

Αρχική απάντηση από FREY REACTOR [Χθες, στις 02:17]

Ειμαι κατοχος του κατωθι συστηματος

PSU 400W

P4 3.0 HT

P4C800-E Deluxe

2 GB DDR

9800 ΧΤ

και κατι σκληρους:D

και αμφιταλαντευομαι αναμεσα στην ολικη αναβαθμιση η στο ημιμετρο αγορας μιας XFX 7900GS 512 MB AGP.

Λεφτα υπαρχουν γυρω στα 1000-1500 για μια εκ βαθρων ανανεωση(κουτι τροφοδοτικο -ολα τα υποσυστηματα),απλα λογω συγκυριας δε θα θελα να την κανω αμεσα.Η ερωτηση λοιπον ειναι να δωσω νεα πνοη στο συστημα μου αναβαλοντας την αναβαθμιση η να τα χωσω κατευθειαν?

Βασικα στα next gen παιχνιδια τυπου Gears,Crysis,Jericho κτλ θα ανταποκριθει η 7900 με μετρια settings στα 1024x768 ή θα ναι πεταμενα λεφτα?

Μια και το σκέφτεσαι κοίτα αυτό http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=46855 στα 100 απο ότι λέει ο κάτοχος της XFX 7900GS 512mb , παραγγελία την είχες ? :jump:

και εγω θα σου ελεγα για ολικη αναβαθμιση......................... τα ευρω που διαθετεις ειναι υπεραρκετα για ενα καλο game pc.

ναι βασικα η συνθεση ειναι που με προβληματιζει

δεν καταληγω καπου τελεσιδικα στα υποσυστηματα (mobo,gfx,cpu κτλ)

κι ελεγα να κερδισω χρονο μεχρι το καλοκαιρι η το πασχα τουλ

βασικα η συγκεκριμενη της xfx ειναι συμβατη με τη mobo μου?

κι εγω εκει καταληγω

τον αρχικο ενθουσιασμο διαδεχτηκε η απογοητευση

δεν βρηκα αρκετο (θετικο) feedback για τις καρτες που ενδιαφερομαι και ξενερωσα λιγο

βασικα κοιτα. Θα καψεις τα λεφτα για μια καλυτερη αgp καρτα τη στιγμη που θα κανεις αλλαγη για καινουργιο συστημα με ληγη αναμονη.

Συμφωνω ομως στην αγορα αυτης της agp αμα το κρατησεις το pc για κατεβαστηρ κ για lanakia με τους φιλους... Θα μπορειται να παιζεται "ανθρωπινα" multiplayers πιστευω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.