ανιχνευτής Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2008 εγκατασταση xp σε usb stick πως να το κανω βρε παιδια?Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ανιχνευτής Φεβρουάριος 4, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 kaneis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 4, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Λοιπόν, άκου πως πάει:1. Ψάχνεις για το θέμα που σε ενδιαφέρει2. Έρχεσαι εδώ και ρωτάς για συγκεκριμένα πράγματα που δεν κατάλαβες/δεν μπορείς να υλοποιήσεις3. Όταν ρωτάς, δεν απαιτείς άμεση απάντηση.4. Όταν ρωτάς το κάνεις με ελληνικούς χαρακτήρες, όχι με greeklish.5. Αν ψάξεις και δεν βρεις αυτό που ψάχνεις (δεν παίζει, λέμε τώρα) τότε ρωτάς με τον τρόπο που ρώτησες.Απορίες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Φεβρουάριος 4, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Εγινε προχθες απο τον Chessman ενα αρθρο για αυτο το σκοπο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 4, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Κυκλοφορει μια εκδοση για usb stick στο ιντερνετ αλλα δεν καταφερα να το δουλεψω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Φεβρουάριος 4, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από kallileo Κυκλοφορει μια εκδοση για usb stick στο ιντερνετ αλλα δεν καταφερα να το δουλεψω. λες την performance edition που ειναι ~250mb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ανιχνευτής Φεβρουάριος 5, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από astrolabos Λοιπόν, άκου πως πάει:1. Ψάχνεις για το θέμα που σε ενδιαφέρει2. Έρχεσαι εδώ και ρωτάς για συγκεκριμένα πράγματα που δεν κατάλαβες/δεν μπορείς να υλοποιήσεις3. Όταν ρωτάς, δεν απαιτείς άμεση απάντηση.4. Όταν ρωτάς το κάνεις με ελληνικούς χαρακτήρες, όχι με greeklish.5. Αν ψάξεις και δεν βρεις αυτό που ψάχνεις (δεν παίζει, λέμε τώρα) τότε ρωτάς με τον τρόπο που ρώτησες.Απορίες; οταν κανω ποστ σημαινει οτι καπου εχω προβλήμα ετσι.Αν θες βοηθησε με.το κουλο site:http://hellaz.net/software/74-portable_windows_xp_usb_stick_edition.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 5, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από petros@idk$ λες την performance edition που ειναι ~250mb? Οχι λεει USB Stick Edition και περιεχει μεσα bat αρχεια για αυτοματη εγκατασταση μεσα απο τα Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ανιχνευτής Φεβρουάριος 5, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 astrolabos καθηγητη,δωσε μου το λινκ που λες οτι υπαρχει για την ενοτητα που ανοιξα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 5, 2008 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από ανιχνευτής οταν κανω ποστ σημαινει οτι καπου εχω προβλήμα ετσι.Αν θες βοηθησε με. το κουλο site:http://hellaz.net/software/74-portable_windows_xp_usb_stick_edition.html Κάπου έχεις πρόβλημα αλλά δεν λες που. Απλά, γενικά και αόριστα λές Αρχική απάντηση από ανιχνευτής εγκατασταση xp σε usb stick πως να το κανω βρε παιδια? Ευχαριστω. Όσον αφορά το Αρχική απάντηση από ανιχνευτής astrolabos καθηγητη,δωσε μου το λινκ που λες οτι υπαρχει για την ενοτητα που ανοιξα. Προσπερνάω την ειρωνεία και απαντώ στην παράκλησή σου: , ποτέ δεν είναι αργά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ανιχνευτής Φεβρουάριος 5, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 εχω κανει αναζητηση δεν υπαρχει αυτο που ζηταω.Οσο ανφορα το προβλημα με τον τροπο εγκαταστασης ειναι γενικο,διοτι το τοπικ εχει αοριστολογιες.Εχω τα wx usb edtion αλλα δεν ξερω πως θα εγκατασταθουν στο stick.ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 5, 2008 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αυτά που λέει ο σύνδεσμος που παρέθεσες πρίν το δοκίμασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ανιχνευτής Φεβρουάριος 5, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Βεβαια,αλλα δεν ειναι σαφη αυτα που αναφερει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johncindy Δεκέμβριος 30, 2010 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Γεια σας παιδιά, Έχω joined.great απλά η δουλειά !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.