Jump to content

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΟ DESKTOP ΜΕ 2500� ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Pantoleon

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Pantoleon

Μετά 2-3 χρόνια? Αν δεν κληρονομίσει κάποιος συγγενής όλο το σύστημα θα πεταχτούν ή πουληθούν ή κάτι τέτοιο.

Και θα δωσεις τοσα λεφτα για συστημα που οπως λες θα το αλλαξεις σε 2-3 χρονια? Εγω θα τα εδεινα σε μηχανη.:p

Anywayzz, μεγεια το pc.;)

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Ενω αμα παρεις μια φοβερη οθονη και τρομερα ηχεια να γουσταρεις (αν γουσταρεις μ αυτα) θα τα κρατησεις και για τα επομενα συστηματα που θα φτιαξεις.

Αρχική απάντηση από Kostas007 [Σήμερα, στις 00:33]

θα πεταξεις πραγματα που αγορασες δυομισι χιλιαρικα?

Σύνολο 600 τα οποία τότε θα κοστίζουν 200-300 (υποθέτω)? Τί άλλο να κάνεις?

Αρχική απάντηση από fusion [Σήμερα, στις 00:42]

Και θα δωσεις τοσα λεφτα για συστημα που οπως λες θα το αλλαξεις σε 2-3 χρονια? Εγω θα τα εδεινα σε μηχανη.:p

Anywayzz, μεγεια το pc.;)

Έχω fazer 600 γυμνό κ απόλυτα ικανοποιητικό, είμαι ολιγαρκής στην πραγματικότητα.

Απλά, άσχετος όντας, νόμιζα ότι μπορούσα να επενδύσω σε κάτι πολύ καλό ούτως ώστε να μου κρατήσει επαρκώς ως και 3 χρόνια. Τελικά δεν είναι έτσι. Όχι στον χώρο του gaming δλδ.

Ευχαριστώ για το PC, αλλά χωρίς την βοήθεια σας δεν ξέρω τι θα'κανα..

Αρχική απάντηση από Pantoleon

Σύνολο 600 τα οποία τότε θα κοστίζουν 200-300 (υποθέτω)? Τί άλλο να κάνεις?

δηλαδη θα δωσεις 250 ευρω για 20ρα οθονη τωρα,και οχι 500 για 24ρα...

και οταν πεσουν οι 24ρες θα δωσεις αλλα 200-300 για να παρεις μια 24ρα...

για σκεψου κατα ποσο συμφερει...καθολου!

γι αυτο σου λεμε..καποια πραγματα που χανουν την αξια τους ευκολα,παρε κατι μετριο,τα αλλα που κρατανε για χρονια παρε κατι καλο αφου δε θα τα αλλαξεις!

Αρχική απάντηση από Kostas007 [Σήμερα, στις 02:59]

δηλαδη θα δωσεις 250 ευρω για 20ρα οθονη τωρα,και οχι 500 για 24ρα...

και οταν πεσουν οι 24ρες θα δωσεις αλλα 200-300 για να παρεις μια 24ρα...

για σκεψου κατα ποσο συμφερει...καθολου!

γι αυτο σου λεμε..καποια πραγματα που χανουν την αξια τους ευκολα,παρε κατι μετριο,τα αλλα που κρατανε για χρονια παρε κατι καλο αφου δε θα τα αλλαξεις!

22", όχι 20"...

@pantoleon

Oi κάρτες γραφικών, επεξεργαστες, μητρικές έρχονται και παρέρχονται με τόσο γρήγορους ρυθμούς ....αν θες την γνώμη μου πάρε 24" και μια καλή 24" (όχι με ΤΝ πανελ) . Σε ένα χρόνο από τώρα η υψηλή ανάλυση 1900χ1200 θα θεωρείται το μετρο σύγκρισης σε review κτλ.

Και για να στο λένε οι 3/4 εδω μέσα....καλό θα ήταν να τους ακούσεις....

φιλικά πάντα

Και εγώ αυτής της άποψης είμαι... μια καλή οθόνη είναι ίσως η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις σήμερα. Δεν θα το μετανιώσεις.

Μπάάάά, θα διαφωνήσω λίγο.

Πριν από χρόνια που η τεχνολογία των οθονών ήταν δεδομένη η αγορά μιας καλής οθόνης θεωρείτω επένδυση.

Σήμερα που οι ίντσες αυξάνουν κάθε χρόνο, τα πάνελ αλλάζουν (βελτιώνται) κάθε τρείς και λίγο και οι τιμές πέφτουν κάθε εξάμηνο νομίζω ότι δεν αξίζει πια τον κόπο η επένδυση.

Κράτησα την 17άρα tft μου σχεδόν 3 χρόνια.

Πέρισυ την έδωσα και πήρα μια 19άρα, σχεδόν στα μισά λεφτά που είχα πληρώσει τότε την 17άρα.

Πριν από ένα μήνα είδα σε ένα φίλο μια 24άρα και δεν άντεξα,λύγισα :( , έσπρωξα λοιπόν την 19άρα και πήρα μια 22άρα. :)

Aπό προσωπική πείρα λοιπόν και βλέπωντας εδώ και σε άλλα φόρα ότι πάρα πολλοί άλλοι κάνουν το ίδιο καταλήγω στο συμπέρασμα ότι και οι οθόνες θα αλλάζωνται πλέον πολύ ποιό γρήγορα από ότι παλιά...

Τι να την κάνεις ρε φίλε την οθόνη παραπάνω απο 24'' ;;;; ’ντε να πάς σε 30'' άν η δουλειά σου το επιτρέπει και το χρειάζεσαι... αλλιώς φτιάξε κανα home theater με κανα htpc... μην μας χαζέψετε κιόλας ρε παιδιά... είπαμε.:D

Αρχική απάντηση από ShadowRunner

Τι να την κάνεις ρε φίλε την οθόνη παραπάνω απο 24'' ;;;; ’ντε να πάς σε 30'' άν η δουλειά σου το επιτρέπει και το χρειάζεσαι... αλλιώς φτιάξε κανα home theater με κανα htpc... μην μας χαζέψετε κιόλας ρε παιδιά... είπαμε.:D

Δεν είναι μόνο οι ίντσες που αλλάζουν όμως φίλε μου.

Αυτές, αργά ή γρήγορα θα ταβανιάσουν με κάποιο όριο, 30, 32 κάπου εκεί αν και δεν αποκλείεται να δούμε και πολύ παραπάνω, εδώ υπάρχει ήδη κόσμος που δουλεύει σε 2χ19 ή 2χ21 οθόνες. ;)

Είπα:

Αρχική απάντηση από dpolal

Σήμερα που οι ίντσες αυξάνουν κάθε χρόνο, τα πάνελ αλλάζουν (βελτιώνται) κάθε τρείς και λίγο και οι τιμές πέφτουν κάθε εξάμηνο νομίζω ότι δεν αξίζει πια τον κόπο η επένδυση.

Η τεχνολογία τους είναι που βελτιώνεται συνέχεια προς το καλύτερο, αλλάζει με ρυθμούς πολλαπλάσιους από ότι πριν από λίγα μόνο χρόνια και επιπλέον εξελίσεται διαρκώς αφού συνέχεια κάτι καινούργιο ανακαλύπτουν. :)

Kαι φυσικά είναι και οι τιμές που κάνουν ελεύθερη πτώση.

Είναι πολύ ποιό εύκολο τώρα να αλλάζεις οθόνη και να πέρνεις όλο και μεγαλύτερη.

εντάξει συμφωνώ για την τεχνολογία αλλά δεν είναι και τσάμπα... προτειμό να έχω μια κάρτα των 700 και να κάνω αυτήν αναβάθμιση παρά να δίνω κάθε 2 χρόνια από 700 για οθόνη, κατάλαβες;

π.χ. εγώ πήρα πριν κανα 3μηνο την dell στην υπογραφή. Βλέπω ότι ακόμα και μέχρι σήμερα ούτε η καινούργια τις ATi δεν παίζει καλά τα παιχνίδια στην Native μου, ούτε και η 9800GTX την κόβω να το κάνει αυτό, άρα εγώ είναι σίγουρο ότι δεν θα χρειαστώ οθόνη για τα επόμενα χρόνια...

Αλλά ο καθένας όπως βολεύεται, δεν λέω... :)

Αρχική απάντηση από ShadowRunner

εντάξει συμφωνώ για την τεχνολογία αλλά δεν είναι και τσάμπα... προτειμό να έχω μια κάρτα των 700 και να κάνω αυτήν αναβάθμιση παρά να δίνω κάθε 2 χρόνια από 700 για οθόνη, κατάλαβες;

π.χ. εγώ πήρα πριν κανα 3μηνο την dell στην υπογραφή. Βλέπω ότι ακόμα και μέχρι σήμερα ούτε η καινούργια τις ATi δεν παίζει καλά τα παιχνίδια στην Native μου, ούτε και η 9800GTX την κόβω να το κάνει αυτό, άρα εγώ είναι σίγουρο ότι δεν θα χρειαστώ οθόνη για τα επόμενα χρόνια...

Αλλά ο καθένας όπως βολεύεται, δεν λέω... :)

Καλά βρε φίλε, αν μέσα σε 3 μόνο μήνες οι νέες κάρτες προσπέρναγαν τις δυνατότητες των hi-end οθονών θα είχε γεμίσει το αιγαίο από δαύτες... :):):)

Σαφώς και έχεις δίκιο για την επιλογή σου και καλά έκανες, αλλά πολλοί αναγκάζονται με τα 700ευρώ να πάρουν ολόκληρο τον υπολογιστή... :(

Εγώ πάλι προτιμώ να αναβαθμίσω την οθόνη όταν θα έχει νόημα με 300 αντι να την πληρώσω τώρα +400 κ με λιγότερη τεχνολογία/δυνατότητες απόσο θα έχει τότε.. Γλιτώνω κ 100 που λέει ο λόγος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.