Jump to content

Backup ....???

allos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο και κάθε εβδομάδα περνάω σε αυτόν κάποια συγκεκριμένα αρχεία σαν backup (συγκεκριμένα τον d:\ ).

Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι το εξής ... Επειδή τα αρχεία που περνάει κάθε φορά είναι κάτι χιλιάδες αρχεία , βαριέμαι να ψάχνω ποια ήδη έχω περάσει και ποιά όχι , καθώς και επίσης την διαδικασία "Να αντικατασταθεί το υπάρχον αρχείο ?" ....

Ψάχνω λοιπόν ένα πρόγραμμα το οποίο να του ορίσω ότι ο D:\ είναι ο αρχικός και ότι είναι εκεί μέσα να το περνάει στον εξωτερικό και όταν θέλω να ξανακάνω την διαδικασία αυτή να μην χρειάζετε να ψάχνω για διπλά αρχεία και τα λοιπά , απλά να ανγνωρίζει ποιά αρχεία δεν υπάρχουν και να τα περνάει , καθώς επίσης να μπορεί να αναγνωρίσει ποιά αρχεία έχουν τροποιηθεί και να αντικαθιστά τα παλιά στον εξωτερικό ..

Κανένα καλό πρόγραμμα να μου προτείνετε έχετε ?

(sorry, για το μεγάλο κείμενο)

Βρήκα το Microsoft Sync Toy... καλό φαίνετε ...

’ν έχετε κάνα καλύτερο να μου προτείνετε πείτε το ...

Έχω την εντύπωση ότι αν στο dialog που σε ρωτάει για αντικατάσταση,

απαντήσεις έχοντας πατημένο το shift ή το alt, δε σε ξαναρωτάει για την εκείνη αντιγραφή.

ΔΕΝ είμαι σίγουρος, καλό είναι πάντως να το δοκιμάσεις.

Στα vista που χρησιμοποιώ έχει περισσότερες επιλογές στην αντιγραφή και

θα σου έλυνε το πρόβλημα. Βέβαια χωρίς το sp1 θα σου έκανε πιο αργή την

αντιγραφή.

Είχα βάλει σε αρκετά PC το Iomega Automatic Backup και μου λειτουργούσε μια χαρά :)

Πιστεύω πάντως, ότι πολλά προγράμματα θα έκαναν αυτή τη δουλειά σωστά.

Το SyncToy είχα κατεβάσει τελευταία, αλλά δεν το έχω καν κοιτάξει ακόμα οπότε αν το βάλεις πες μου :)

To sync toy είναι καλο αλλά βγάζει σφάλμα όταν συναντήσει μικρά αρχεία π.χ σαν το ZbThumbnail.info που υπάρχει σε πολλούς φακέλους.

Ακόμα και αν το σβήσεις το σύστημα το ξαναδημιουργεί οπότε πάλι βγάζει error

Σε άλλους φακέλους δουλέυει μια χαρα

Αρχική απάντηση από johnson

Στα vista που χρησιμοποιώ έχει περισσότερες επιλογές στην αντιγραφή και

θα σου έλυνε το πρόβλημα. Βέβαια χωρίς το sp1 θα σου έκανε πιο αργή την

αντιγραφή.

Vista έχω και εγώ :)

Αρχική απάντηση από jpavly

Το SyncToy είχα κατεβάσει τελευταία, αλλά δεν το έχω καν κοιτάξει ακόμα οπότε αν το βάλεις πες μου :)

Μια χαρα είναι το Sync Toy . Είναι φοβερό μου έλυσε το πρόβλημα .

Τώρα για το πόσο καλό είναι δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά διότι δεν έχω δοκιμάσει άλλο.

Αλλά εμένα μου κάνει μια χαρά

;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.