Jump to content

AuzenTech X-Plosion 7.1

kreach

Recommended Posts

Η σελίδα των Logitec Z-10

Μήπως υπάρχει καλώδιο να μετατρέπει την usb σε κατάλληλη για την Xplosion?

νομιζω πως το θεμα σου ειναι πολυ πιο περιπλοκο αποτι φανταζεσαι...σε πρωτη φαση,για να διαπιστωσουμε αν τα ηχεια σου εχουν δικη τους καρτα ηχου,δοκιμασε να τα λειτουργησεις εχοντας βγαλει την χπλοσιον η εχοντας κανει προσωρινο disable στο control panel...

2ον φανταζομαι ο κατασκευαστης της καρτας ηχου δεν θαχει προβλεψει να παιρνει η καρτα σου το σημα,να το επεξεργαζεται και μετα να το ξαναστελνει πισω για να παει στα usb...και μονο απο τις συνεχεις μετατροπες που θα τρωει στην πορεια το σημα νομιζω χαλα παρα πολυ σε σχεση με αυτο που θαπαιρνες απευθειας απο τις αναλογικες συνδεσεις της καρτας...και οπως προειπα,με την εν λογω συνδεση ηδη θετεις εκτος λειτουργιας το 50% της αξιας της καρτας (τα ηλεκτρικα της για συνδεση με τα ηχεια...)

Δεν ακούω απολύτως καμία διαφορά στον ήχο :hmm:

Μήπως φταίει πως τα Logitec Z10 που έχω συνδέονται με usb με το pc και όχι απευθείας με την Xplosion ???

Αχχχ βρε Κreach, δε το ειχες αναφερει αυτο:...::hm:. Κι εγω δεν ηξερα οτι τα Ζ-10 ειναι USB ηχεια. Νομιζα πως μονο τα καινουρια Logitech Z Cinema Advanced Surround Sound System ειναι USB ηχεια της Logitech. Κατα 99.9% αυτος ειναι ο λογος που δεν ακους καμια διαφορα. Για το καλωδιο που ρωτας, εννοεις να υπαρχει καλωδιο που να μπαινει καρφακι στην καρτα ηχου και USB στα ηχεια? Προσωπικα δεν εχω δει ποτε τετοιο καλωδιο. Ισως καποιο αλλο παιδι απο εδω στο forum γνωριζει να σου δωσει μια σιγουρη απαντηση στο ερωτημα αυτο. Ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα, η κρατας την καρτα και πηγαινεις τωρα η αργοτερα για ενα νεο set ηχειων (με αναλογικη η ψηφιακη συνδεση), η επιστρεφεις την καρτα στο Plaisio, και εξηγεις το προβλημα. Λογικα θα σου κοψουν ενα πιστωτικο για να αγορασεις κατι αλλο.

Ναι για τέτοιο καλώδιο μιλάω !

Πώ ρε φούστη ! Έκανε κ 90Ε η κάρτα !

Τι ηχεία προτείνεις ? (Γίνεται να βρεθούν αναλογικά/ψηφιακά 2.0 ηχεία???)

Αλλιώς την επιστρέφω την κάρτα (έχω κρατήσει την απόδειξη οπότε είμαι οκ)*

*Τις αποδείξεις τις κρατάω ΠΑΝΤΑ γιατί μια φορά είχα πάρει ένα mp3 player και ήταν τζούφιο. Πάω μετά από μια ώρα στο μαγαζί που την πήρα κ κάνουν τους μαμάκες, πως δεν ξέρουν πτπ(ο ίδιος υπάλληλος πάλι !) οπότε γύρησα σπίτι κ τελικά την ξέχωσα από τα σκουπίδια και την γλύτωσα ! Καλά έπρεπε να δεις την φάτσα του άλλου όταν πήγα με μια απόδειξη ξεχωμένη από τα σκουπιδια :giveup:

Ναι για τέτοιο καλώδιο μιλάω !

Πώ ρε φούστη ! Έκανε κ 90Ε η κάρτα !

Τι ηχεία προτείνεις ? (Γίνεται να βρεθούν αναλογικά/ψηφιακά 2.0 ηχεία???)

Αλλιώς την επιστρέφω την κάρτα (έχω κρατήσει την απόδειξη οπότε είμαι οκ)*

*Τις αποδείξεις τις κρατάω ΠΑΝΤΑ γιατί μια φορά είχα πάρει ένα mp3 player και ήταν τζούφιο. Πάω μετά από μια ώρα στο μαγαζί που την πήρα κ κάνουν τους μαμάκες, πως δεν ξέρουν πτπ(ο ίδιος υπάλληλος πάλι !) οπότε γύρησα σπίτι κ τελικά την ξέχωσα από τα σκουπίδια και την γλύτωσα ! Καλά έπρεπε να δεις την φάτσα του άλλου όταν πήγα με μια απόδειξη ξεχωμένη από τα σκουπιδια :giveup:

αφου θες home theater γιατι 2.0-2.1 ηχεια?:banging::banging: surround 7.1-5.1 ειναι αλλλλη φαση...με 100 περιπου υπαρχουν 7.1 creative (7900) 5.1 logi (x-530) ...αλλα αν επιμενεις για 2.1 τοτε Ζ2300 logi....

Εννοειται πως τις αποδειξεις θα τις κρατας, γιατι αλλιως αν γινει στραβη, τοτε κλαφτα. Τα ηχεια που εχεις τα θεωρω πολυ καλα για 2.0. Δεδομενου οτι εχεις την X-Plosion, εγω θα προτεινα ενα καλο κομματι 2.1, οπως τα Logitech Z-2300. Αλλα θα πρεπει να δωσεις και 135-140 ευρω. Αν δε θελεις να χωσεις πολυ χρημα, τοτε καλυτερα σκεψου τη λυση της επιστροφης της καρτας και αγορας κατι αλλου. Θα ηταν κριμα να βαλεις στην ακρη τα Ζ-10 και να αγορασεις ενα σετ ηχειων 2.0 ή 2.1 φτηνο.

Παιδια , μετάνιωσα που πηρα την X-Plosion , στα xp 64 bit δεν δουλευει το software, κανει θορύβους στα games, δεν βγαζει digital , και στα Vista 64bit δεν δουλεύει καθολου!!!

Μαπα το καρπούζι ,απαράδεκτο να μην εχει drives !!!! θα πάρει π@υλο!

drivers εχει και για xp 64+vista 64 και μαλιστα αρκετα φρεσκους (01/23/2008 )

δοκιμασες αυτους απο το site? επισης τα προφανη,οπως απεγκατασταση και παλι απο την αρχη,τα εκανες?

ειχα διαβασει σε reviews οτι ειχαν προβλημα με τον ηχο στο quake,το οποιο λυθηκε με επανεγκατασταση του software της καρτας..

σε ποια games ειχες προβλημα?

Δηλαδή θα αγοράσω κάποιο σχετικό καλώδιο έτσι ????

Ψάχνω στο e-shop αλλά δεν βρίσκω σχετικό. Βασικά πρέπει να είναι ένα καλώδιο με δυο "μύτες" έτσι? Όπως τη "μύτη" που έχουν τα ακουστικά των mp3 players?

[off topic]από που ειναι οι φωτό στην υπογραφή? [/off topic]

[xilia sorry] Αλλα πηγες και αγορασες AuzenTech για ηχεια USB;;;;;;;;;;;;;;;;;;:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: [/xilia sorry]

Γνωμη μου ειναι πως οτι και να κανεις δε θα δεις διαφορα. Ειτε αλλαζεις την καρτα με κατι αλλο (οχι καρτα παλι), ειτε αλλαζεις ηχεια.:hm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.