zabow14 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2008 πως μπορω ανοιγοντας το διακοπτη του τροφοδοτικου μου και χωρις να ανοιξω το pc να δωσω συνεχες ρευμα σε μια συσκευη π.χ στην οπτικη συσκευη ετσι ωστε ανοιγοντας το διακοπτη να μπορω να ανοιξω τη συσκευη.
Tsene Φεβρουάριος 3, 2008 #2 Φεβρουάριος 3, 2008 Αν θες να σου δίνει ρεύμα το τροφοδοτικό χωρίς να είναι συνδεδεμένο σε κάποια μητρική πλακέτα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βραχυκυκλώσεις το πράσινο καλώδιο από τον 24αρί connector με μια γείωση.
hayabusa Φεβρουάριος 3, 2008 #3 Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από Tsene Αν θες να σου δίνει ρεύμα το τροφοδοτικό χωρίς να είναι συνδεδεμένο σε κάποια μητρική πλακέτατο μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βραχυκυκλώσεις το πράσινο καλώδιο από τον 24αρί connector με μια γείωση. hmm, ενδιαφερον...για γειωση μπορουμε να χρησιμοποιησουμε ενα συρμα οτι να 'ναι η κατι συγκεκριμενο;
Tsene Φεβρουάριος 3, 2008 #4 Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 13:10] hmm, ενδιαφερον...για γειωση μπορουμε να χρησιμοποιησουμε ενα συρμα οτι να 'ναι η κατι συγκεκριμενο; Ότι να 'ναι. εγώ το κάνω συνήθως με συνδετήρες :D
hayabusa Φεβρουάριος 3, 2008 #5 Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από Tsene Ότι να 'ναι. εγώ το κάνω συνήθως με συνδετήρες :D ωραια...thanx bro...
Frostbyte Φεβρουάριος 3, 2008 #6 Φεβρουάριος 3, 2008 Νομιζω δεν δινει πληρες ρευμα αυτο ομως.. Παλια το εκανα αυτο για να λειτουργισω μια αντλια (χωρις να ανοιξω το PC που το κυκλομα ηταν συνδεδεμενο), και υπολειτουργουσε λες και επαιρνε το μισο (ουτε) ρευμα.
Spanaks Φεβρουάριος 3, 2008 #7 Φεβρουάριος 3, 2008 Μερικά τροφοδοτικά θέλουν φορτίο για να δώσουν ρεύμα... Συνήθως ένας ανεμιστήρας ή ένα cd στο 4πινο κάνει τη δουλειά.
manos3000 Φεβρουάριος 3, 2008 #8 Φεβρουάριος 3, 2008 Πολύ ενδιαφέρον! Το έκανα σε ένα παλιό τροφοδοτικό που είχα! δίνει ρεύμα κανονικά αλλά οι 2 ανεμιστήρες τον 8cm που έχει δουλεύουν σε πολύ χαμηλές στροφές από οτι όταν ήταν πάνω στην μητρική! Μήπως τελικά έχει να κάνει με το φορτίο που υπάρχει στην έξοδο;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.