negous7 Ιανουάριος 22, 2009 #141 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Μεσω του explorer τον βλεπω κανονικα ομως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 22, 2009 Author #142 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Τι να σου πω, δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς έκανες και έγινε... κάντα όλα restart και ξαναπροσπάθησε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
negous7 Ιανουάριος 22, 2009 #143 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Αυτο κοιταω τωρα. Υπαρχει καποιος τροπος να ξεκινησω from scratch? Σαν να τον πηρα τωρα δηλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
negous7 Ιανουάριος 22, 2009 #144 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Με λυπη μου δηλωνω πως οποια προσπαθεια εκανα για να ξαναβαλω το firmware απο την αρχη, δεν πετυχε... Κοινως, εμεινα με ενα mybook ουσιαστικα αχρηστο. Λεω να ξηλωσω το δισκο του και να τον βαλω sto desktop... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 22, 2009 Author #145 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Don't worry...Από τον lefgrter, μερικές σελίδες πριν...:http://www.thelab.gr/showpost.php?p=713957&postcount=88ήhttp://mybookworld.wikidot.com/rescue-procedure Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 22, 2009 Author #146 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Ευκαιρία να του βάλεις και μικρότερο δίσκο και να βάλεις τον 1Τ στο desktop σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
negous7 Ιανουάριος 22, 2009 #147 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 O 500 ειναι Jaco...Αλλα ρε γμτ, δεν του εκανα τιποτα, μαλιστα ελειπα απο το σπιτι και τον ειχα αφησει αναμμενο. Απλα πηγα να συνδεθω με το putty για να κανω οτι προτεινες.Και εμεινα με το........ ποντικι στο χερι! (Connection refused) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 22, 2009 Author #148 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Τον κάνεις ping...? Έχει πάρει IP...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
negous7 Ιανουάριος 22, 2009 #149 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Ναι κανονικα, βλεπω τα 2 shares που ειχα ορισει απο το web console, ολα καλα. Αλλα SSH, τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 22, 2009 Author #150 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Δοκίμασε το WinSCP για να συνδεθείς... έχει και portable έκδοση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
negous7 Ιανουάριος 22, 2009 #151 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Nope... Ακριβως το ιδιο μηνυμα με το putty. Απλα, το SSH εχει απενεργοποιηθει και δεν λεει να ενεργοποιηθει παλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 22, 2009 Author #152 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Για κάτι τέτοια χρειάζεται η μόντα με το σειριακό που έχω κάνει στο πρώτο ποστ... μου έχει λύσει άπειρες φορές τα χέρια, γιατί πάντα έχω terminal, ότι και να γίνει... Δεν είναι δύσκολο να γίνει, αλλά θέλει την προσοχή του και να βρεις ρημάδα πλακέτα με το rs232 -> ΤΤL... Link to comment Share on other sites More sharing options...
negous7 Ιανουάριος 22, 2009 #153 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Και ολα αυτα επειδη ηθελα να εχω τα αρχεια μου διαθεσιμα απο παντου.. Και επειδη το Fritz δε βλεπει NTFS δισκους στο usb του.. Anyway, thanks for the help.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 22, 2009 Author #154 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Μη μασάς κάνε το restore και μετά ασ' τον default τον δίσκο και ενεργοποίησε ένα tool που σου δίνει η WD και θα έχεις αυτό που θες... ευτυχώς να λες που στρώνει και δεν είναι μη αναστρέψιμη κατάσταση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
negous7 Ιανουάριος 22, 2009 #155 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Το ειδα το restore process, και μου φανηκε καπως περιπλοκο. Θα δω τι θα κανω. Αν εχω νεα θα ενημερωσω.Ελπιζω να μην αναφερεσαι στο mionet... Μεγαλη απατη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 22, 2009 Author #156 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Κάντο restore δεν χάνεις τίποτα και θα μάθεις και 5 πράγματα...Ναι αυτό εννοώ, δεν το θυμάμαι καθόλου, αλλά απ' ότι είδα το θάβω στο thread από πέρυσι, οπότε κάποιο λόγο θα είχα...Τι να σου πω... Απλά κουράγιο και υπομονή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuxer Ιούλιος 8, 2009 #157 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 Καλημερα,εχω εναν 500G τον ασπρο τον WD και σκεφτηκα να τον κανω κατεβαστηρι,αποριες τωρα newbie :jump1: ποια απο τα βηματα θα πρεπει να κανω για να ξεκινισω απο το 3.To πανηγύρι ή 13. Transmission με Clutch Web Interface (από Daidalos)μπας κ το καταφερω να το κανω δηλ ρωταω ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούλιος 8, 2009 Author #158 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 Θες να κατεβάζεις torrents ή από rapidshare...?Για torrents πρέπει να ακολουθήσεις το βήμα 13, αφού πρώτα ξεκλειδώσεις το ssh (βήμα 3)...Για rapidshare καλύτερα να εγκαταστήσεις το myrapbook... οδηγίες γι' αυτό έχω γράψει στα documentations του sourceforge, αλλά επειδή έχω σταματήσει την ανάπτυξή του εδώ και καιρό, υπάρχουν και οδηγίες από άλλους χρήστες στο mybookworld που το έχουν κάνει import στο optware, με ένα precompiled executable, για όσους δεν έχουν gcc, δηλαδή συσκευές με το καινούργιο fw... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuxer Ιούλιος 8, 2009 #159 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 οχι φιλε να του περασω στο Transmission οπως λες δηλ να κατεβαζει ο δισκος απο μονος του χωρις να εχω συνεχεια το pc ανοιχτο.αρα δηλ εστιαζομαι στο βημα 3ο κ κατοπιν στο 13ο βημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούλιος 8, 2009 Author #160 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 Σωστά... επειδή ορισμένα πράγματα έχουν αλλάξει με την άφιξη των καινούργιων mybook, που φοράνε το 2ο firmware, αν δεν τα καταφέρεις τότε ρίξε μια ματιά στο mybookworld... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.