Jaco Φεβρουάριος 6, 2008 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από Chessman Σ'ευχαριστώ Chess...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 9, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 01. Device/Workgroup Names 02. Δημιουργία καινούργιου χρήστη 03. To πανηγύρι 04. File System 05. Απενεργοποίηση του Mionet 06. Εγκατάσταση προγραμμάτων 07. Rapidshare Client 08 .NO-IP 09 .Reboot & Shutdown 10. Web Server NEW! 11. Hardware Mod και serial port NEW! 12. Jaco's web interface Εδώ έγιναν δυο αλλαγές... 1. Προστέθηκαν ένα Hardware Mod που χρειάζεται κολλητήρι πάνω στο pcb του MyBook (τώρα και αν πάει η εγγύηση)... 2. Ένα καινούργιο web interface που έχω αρχίσει να γράφω για αντικατάσταση του κανονικού το οποίο είναι μούφα... :banging: ΠΡΙΝ...: ΚΑΙ ΜΕΤΑ...: Περισσότερες λεπτομέρειες στο 1ο post... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 9, 2008 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 Μπραβο Jaco, φοβερη δουλεια!!! Το web interface σου φαινεται πολυ ενδιαφερον. Απο δευτερα ερχεται και το δικο μου! Αντε να αρχιζω να σκαλιζω και εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Φεβρουάριος 9, 2008 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 Jaco τι/που σπουδαζεις/σπουδασες αν επιτρεπεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 9, 2008 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 Αρχική απάντηση από Daidalos Μπραβο Jaco, φοβερη δουλεια!!! Το web interface σου φαινεται πολυ ενδιαφερον. Απο δευτερα ερχεται και το δικο μου! Αντε να αρχιζω να σκαλιζω και εγω! Ευχαριστώ... πάρτο εσύ και σε λίγο καιρό θα σου ψήνει και καφέ... και αυτό είναι δέσμευση... Αρχική απάντηση από fusion Jaco τι/που σπουδαζεις/σπουδασες αν επιτρεπεται? Επιτρέπεται... Τεϊτζής ηλεκτρονικός πριν κάμποσα χρόνια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 9, 2008 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 κοίτα να δεις που με μπρίζωσε η παλιοσειρά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 9, 2008 Author #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 21:10] κοίτα να δεις που με μπρίζωσε η παλιοσειρά... Ακόμα δεν το έχεις κάνει...? :-O τέτοιος gadget-άκιας που είσαι ρε ήταν θέμα χρόνου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 9, 2008 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 Φανταστική δουλειά, και παρουσίαση Jaco Μέχρι που με βάζεις σε σκέψεις, να πάρω κι εγώ τον 500άρη, και να πειραματιστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Φεβρουάριος 10, 2008 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Πω ρε φίλε.... τι έχεις φτιάξει εκεί! Ωραίος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DioNiSis Φεβρουάριος 10, 2008 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 καλησπέραπολύ καλή η παρουσίαση θα ήθελα να ρωτήσω αν κάνεις μόνο το software mod καταστρέφεται η εγγύηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 11, 2008 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Jaco, απο τα πλέον χρήσιμα mods που έχω δεί, και σε καμία περίπτωση δεν περίμενα τόσες δυνατότητες απο το συγκεκριμένο εργαλείο... Ειλικρινά, συγχαρητήρια... Μόλις μπρίζωσες και άλλον εναν να πάει να τον πάρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 11, 2008 Author #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 @DioNiSis Δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά γιατί δεν το έψαξα σε βάθος το τι ισχύει με την εγγύηση... Εδώ θα βρεις την επίσημη πολιτική της WD για τις εγγυήσεις και δεν είδα να αναφέρεται κάτι για το software... αλλού διάβασα ότι δεν ισχύει η εγγύηση και αλλού ότι ισχύει... εγώ δεν έβγαλα πάντως άκρη... @LevelOne Όυτε επίσημος αντιπρόσωπος της WD να ήμουν... η αλήθεια είναι ότι embedded συστήματα με linux και ARM9 επεξεργαστές με υποστήριξη για σκληρούς δίσκους, usb, flash μνήμες κτλ υπάρχουν αρκετά στην αγορά... και σε καλές τιμές, δηλαδή πλήρες σύστημα ARM9 στα ~300MHz με υποστήριξη full περιφερειακών μπορείς να πάρεις και με ~200 ευρώ... απλά το My Book είναι άλλη φάση... στο μουράτο το κουτάκι του, με πολύ καλή δουλειά στο pcb layout και γενικά προσεγμένη κατασκευή (και ίσως το μόνο με sata interface που έχω δει)... αν και είναι αργό για εξωτερικός δίσκος κάνει καλά την δουλειά του... παρακάτω δίνω δυο εικόνες από read/write με το teracopy και link δίκτυου στα 100Μbps και copy buffer 256KB/s που είναι optimized για τις δυνατότητες της RAM και του tcp buffer του MyBook... Από PC στο MyBook II (100Mbps Link) Από MyBook II στο PC (100Mbps Link) Όπως βλέπεις δεν μπορείς να δεις streaming ασυμπίεστο video από το MyBook, αλλά ταινίες και μουσική ταυτόχρονα άνετα... Μακάρι να κάνουν και άλλοι την modα γιατί σε λίγες μέρες τελειώνω με το web interface και θέλω beta testers... Επίσης για κατεβαστήρι ή να παίξει κανείς δεν χρειάζεται να πάρει τον 1TB... η αλήθεια είναι ότι και εγώ το μετάνιωσα γιατί και με τον 250GB ή 500GB την έκανα μια χαρά την δουλειά μου... τέσπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Φεβρουάριος 11, 2008 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Πολύ ωραίο το άρθρο.Μια ερώτηση όμως.Έχω το 1tb με τους 2 500 gb. Αν τους αλλάξω με 2 χ 1tb.Θα δουλέψει κανονικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 11, 2008 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Εφτασε και το δικο μου σημερα. Πανεμορφο ειναι!!! Ηδη εκανα το αρχικο setup και το update. Θα πεσει δουλεια αποψε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 11, 2008 Author #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Αρχική απάντηση από AlexanderKΑν τους αλλάξω με 2 χ 1tb. Θα δουλέψει κανονικά? Πολύ καλή ερώτηση... κανονικά θα έπρεπε γιατί το linux είναι στην flash... αλλά αυτό δεν είναι παρά μόνο μια υπόθεση... όπως και να έχει όμως λόγο του ότι μιλάμε για linux μπορείς να το κάνεις να τους αναγνωρίσει... Αρχική απάντηση από DaidalosΘα πεσει δουλεια αποψε! :banging: Πρόσεχε, όμως... πριν κάνεις οτιδήποτε διάβασε το 2-3 φορές να είσαι σίγουρος... επίσης τα link που δίνω στο τέλος του 1ου post θα σε βοηθήσουν γιατί έχουν πολλές πληροφορίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 11, 2008 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Αρχική απάντηση από Jaco:banging: Πρόσεχε, όμως... πριν κάνεις οτιδήποτε διάβασε το 2-3 φορές να είσαι σίγουρος... επίσης τα link που δίνω στο τέλος του 1ου post θα σε βοηθήσουν γιατί έχουν πολλές πληροφορίες... Εχω ριξει πολυ διαβασμα το σουκου και ειμαι ετοιμος να το λιωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 12, 2008 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Καλα το Mybook τα σπαει!!! Καταφερα και του περασα torrent client με web interface!!! Νασαι καλα ρε Jaco που μας ανοιξες τα ματια. Δεν θα το ειχα παρει ποτε χαμπαρι το μαραφετι αυτο αλλιως... Super κατεβαστηρι με 500αρι δισκο και μηδαμινη καταναλωση, με μολις 150 ευρω... Περισσοτερα το απογευματακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 12, 2008 Author #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Αρχική απάντηση από Daidalos [Σήμερα, στις 08:08] Καταφερα και του περασα torrent client με web interface!!! Ωραίος, Daidalos... επειδή δεν πρόκειται να περάσω το rtorrent, καθώς δεν το χρειάζομαι, αν θες στείλε μου με pm ή γράψε εδώ την διαδικασία που έκανες και σου δούλεψε έτσι ώστε να την βάλω μπροστά να είναι όλα τα mods μαζεμένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 12, 2008 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Βασικα με Transmission+Clutch (πιασαρικο ονομα ) δουλεψα βαση αυτου του οδηγου: http://www.mybook-linux.co.nr/transmission.html Αλλα μερικα πραγματα που λεει δεν δουλευουν και χρειαστηκε να κανω αλλαγες. Το απογευματακι που θα εχω λιγο χρονο, θα ποσταρω περισσοτερες λεπτομερειες. To μονο κακο ειναι οτι ειναι αρκετα αργο το mybook και η ολη διαδικασια πηρε πανω απο 5 ωρες... Αλλα σαν κατεβαστηρι δουλευει μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Φεβρουάριος 12, 2008 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 πολύ καλό και χρήσιμο άρθρο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.