hayabusa Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2008 Ενας φιλος εχει συνδρομη στην συγκεκριμενη εταιρεια και θελησε να μπει στο gateway του ρουτερ του για να δει τις ρυθμισεις... Το θεμα ομως ειναι οτι για να μπει του ζηταει κωδικο τον οποιο φυσικα δεν ξερει... Συγκεκριμενα του εμφανιζει αυτο εδω: Μηπως ξερει κανεις απο οσους εχουν το συγκεκριμενο ρουτερ ποιοι ειναι οι default κωδικοι; Βρηκα μια σελιδα απο το adslgr που υποτιθεται πως εχει τους κωδικους απο ενα σωρο routers αλλα απ'οτι μου ειπε ο φιλος κανενας συνδυασμος δεν δουλεψε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 "on" και στα 2 πεδια δοκιμασε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qtgeo Φεβρουάριος 2, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 user: onpassword: on Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 2, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 σωστος... τον πηρα τηλεφωνο και απ'οτι μου ειπε δουλεψε...πολλα ευχαριστω εκ μερους του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Φεβρουάριος 2, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Πες του να το αλλάξει κιόλας και να βάλεις κλειδί στο wifi Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 2, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 για αυτον ακριβως το λογο το εψαχνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Φεβρουάριος 2, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 νομιζω δεν αλλαζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
qtgeo Φεβρουάριος 2, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Αλλάζει.Αλιμονό μας άν δεν άλλαζε....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 2, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από Kostas007 νομιζω δεν αλλαζει αλλαζει...Το ειδα σε κατι screenshots που μου εστειλε πριν απο λιγο... Edit: Mονο ο κωδικος αλλαζει...Οχι το ID Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.