eleozz Σεπτέμβριος 4, 2015 #281 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2015 οταν θα ερθεις στο guild mission και θα πω πετρο πηγαινε εκει και εσυ γιωργο πηγαινε απο την αλλη και εσυ παμε μαζι με τον γιωργο 2 πραγματα μπορει να συμβαινουν η δεν σε λενε πετρο η εχεις iq αρνητικο το ονομα ειναι ονομα, μια ταμπελα οταν παιζεις ενα ομαδικο παιχνιδι ειτε ειναι guild wars ειτε ειναι ποδοσφαιρο καπως πρεπει να συνεννοείσαι με τους συμπαίκτες σου ε πιστεύω πως να τους αποκαλεις με το ονομα τους δεν δημιουργει κανενα προβλημα στην τελικη το ονομα δεν ειναι κατι το κρυφο ετσι συστήνεται παντου δεν θα πεις σε καποιον που τον γνωρισες ή στην γκομενα με λενε fatality, το ονομα σου θα πεις ουτε φακελώνουμε τον κοσμο, ουτε απο ανακριση σας περναμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 4, 2015 #282 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2015 (edited) χ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0 Eιχα κανει συμαθητη μου 3 χρονια , να ξεχασει το πραγματικο μου ονομα και να με φωναζει με το nickname του L2 xD Αλλα ναι νταξ , δεν ειμαστε 15χρονια (πλεον) για να μας λενε TuropitaMeXotro η ThaSoyKanwTonKolarakoSanMetro Guild mission τι παιζει ? ΕΝΤΙΤ@eleozz, ρεεεεεεεεεεε, εσβησα τους chars μου και δεν μάφηνει να αλλαξω σερβερ , τι γινεταιιιιιιιι. Κλαιω τα 10 λεβελ κλεφτρα Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 4, 2015 από kpetros Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Σεπτέμβριος 4, 2015 #283 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2015 αφου δεν εχεις χαρακτήρες πας στο character selectπατας κατω αριστερα World Selectionβρισκεις τον Gandara (η οποιον server θες)τον επιλεγεις και πατας transfer τα guild missions ειναι "events" που ανοιγουν τα guilds και συνηθως χρειαζονται αρκετο κοσμο και συνεννοηση για να γινουντο καθε guild διοργανωνει τα event αυτα με τον δικο του τροπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 4, 2015 #284 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2015 αφου δεν εχεις χαρακτήρες πας στο character selectπατας κατω αριστερα World Selectionβρισκεις τον Gandara (η οποιον server θες)τον επιλεγεις και πατας transfer τα guild missions ειναι "events" που ανοιγουν τα guilds και συνηθως χρειαζονται αρκετο κοσμο και συνεννοηση για να γινουντο καθε guild διοργανωνει τα event αυτα με τον δικο του τροπο @@@@@@ δεν με αφηνει .... το εχει γκρι ακομα και restart να κανω, με πεταει char create Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Σεπτέμβριος 4, 2015 #285 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2015 χθες το εκανε ενα παιδι απο το guild Ok, confirmed by my good team member: The server transfer fee is for moving characters, if you have no characters the transfer is free.Again, my apologies for my error yesterday.https://forum-en.guildwars2.com/forum/support/support/Account-transfer/first#post1427223 ειμε σιγουρος οτι γινεται αν σου ειναι γρι ή είσαι στον server ειδη ή ο server ειναι full (αν γραφει Very high δεν ειναι full) μηπως εχεις αλλον χαρακτηρα στο account σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 4, 2015 #286 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2015 (edited) χθες το εκανε ενα παιδι απο το guild https://forum-en.guildwars2.com/forum/support/support/Account-transfer/first#post1427223 ειμε σιγουρος οτι γινεται αν σου ειναι γρι ή είσαι στον server ειδη ή ο server ειναι full (αν γραφει Very high δεν ειναι full) μηπως εχεις αλλον χαρακτηρα στο account σου? Θα κανω αλλο acc , δεν πειραζει XD Τα names ειναι bound ? Γιατι παω να βαλω το ονομα του σπασμενου μου char και μου λεει ειναι ποιασμενο Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 4, 2015 από kpetros Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Σεπτέμβριος 4, 2015 #287 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2015 (edited) μηπως εκανες transfer ιδι μια φορα?μπορεις να κανεις μια φορα καθε 7 μερες τα ονοματα κλειδωνουν στο account για 24 ωρες δηλαδη αν σβήσω εναν χαρακτηρα για τισ επομενες 24 ωρες μπορω μονο εγω να ξανα χρησιμοποιησω το ιδιο ονομαμετα απο 24 ωρες μπορουν ολοι να το παρουν Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 4, 2015 από eleozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 7, 2015 #288 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2015 @eleozz, Σημερα μπηκα στον Gandara με ονομα που μαρεσει Εκανα thief γυναικα και θελω να μου πεις αμα μπορω να αφαιρεσω με καπιον τροπο την κουκουλα της XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Σεπτέμβριος 7, 2015 #289 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2015 οταν ανοιγεις το Hero Panel (hotkey H) και πας στο Equipment βλεπεις αυτα που φορας, στο κεφαλι και στους ώμους υπαρχει ενα check box για να φαινονται η να τα κρύβεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 7, 2015 #290 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2015 Αρχιζεις με 20 slots inventory , στην πορεια με κατι τσαντες ανεβαζεις τον χωρο σου . Ομως τα "bags 4 slot" που εχω βαλει , μπορουν καποια στιγμη να αντικατασταθουν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Σεπτέμβριος 8, 2015 #291 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2015 (edited) φυσικα σε καθε bag-slot μπορεις να βαλεις οτι τσαντες θες οι μεγαλυτερες ειναι 20-slot more info here edit: επισεις οταν ανοιγεις το inventory σου πανω δεξια εχει ενα γραναζι, εκει θα βρεις μια επιλογη <Deposit all collectibles> με αυτον τον τροπο στελνεις τα materials κατευθείαν στο bank σου για να μην σου τρωνε χωρο. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 8, 2015 από eleozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Σεπτέμβριος 25, 2015 #292 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 30, 2015 #293 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2015 (edited) έρχομαι και εγώ αλλά κλασικά πρέπει να αλλάξω server οπότε θα φτιάξω νέο account έχω είδη μια mentalist 10lvl Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 30, 2015 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 30, 2015 #294 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2015 Πολυ επαιξες ρε , ποσο σου πηρε ? 1-2 ωρες ? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 30, 2015 #295 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2015 κάπου εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 30, 2015 #296 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2015 Εγω παντος ειμαι ακομα περιπου 10 λεβελ με την κλεφτρα μου , ομολογω πως πλεον μονος μου δεν μαρεσει να παιζω ΜΜΟ . Αμα μπεις καμια ωρα , στειλε να λογγκαρω XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
reynolds Φεβρουάριος 7, 2016 #297 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2016 Καλησπέρα σε όλους, σήμερα που πήγα να παίξω guild wars 2 μου έβγαλε το εξής μήνυμα: The game client is unable to gain access to the log-in server at this time. This is most commonly caused by firewall or router settings, security applications, or connecting through a campus network. For additional support, please visit http://support.guildwars2.com. και δε με αφήνει να κάνω login!Έχω δοκιμάσει διάφορα μετά από αναζήτηση στο google...αλλά τίποτα! Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Φεβρουάριος 7, 2016 #298 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2016 το error που σου βγαζει δεν εχει να κανει με το account αλλα με την συνδεση client - server, η σε περιπτωση που ειναι down ο server δοκιμασες να ξαναμπεις μετα απο λιγο? αλλιως τσεκαρε μηπως το firewall τον windows σου μπλοκαρει τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gagaras Απρίλιος 6, 2016 #299 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2016 Καλησπέρα.. Έφτιαξα ένα free account να δω πως είναι το παιχνίδι.. Διαλέγω κάποιον συγκεκριμένο world server στην αρχή? Desolation, Seafarer, κάτι άλλο ή δεν έχει σημασία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Απρίλιος 7, 2016 #300 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2016 ο home server (world server) παιζει ρολο μονο στο world vs world (wvw) οχι στο PvE ή στο PvP, οποτε αν σκοπευεις να κανεις wvw με καποιο συγκεκριμενο guild τοτε επελεξε τον server που ειναι και το guild, αλλιως μη σε νοιαζει ετσι κι αλλιως μπορεις να αλλαξεις και αργοτερα WvW Leaderboards Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts