nucleus Οκτώβριος 4, 2012 #201 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Μπορείς κάλλιστα να φτιάξεις νέο χαρακτήρα για αποθήκη btw 80άρησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 4, 2012 #202 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Θα το δοκιμασω κ το PVP βεβαια αλλα ποτε δεν ημουν καμενος με αυτο.Ναι ρε Βαγιουκο κατσε ομως, αυτο που κανουν με το Black Lion Trade ειναι γελοιο.Οι τιμες ειναι εξωφρενικες αν θες να ψωνισεις, λες κ το παιχνιδι ειναι free κ παν να τα βγαλουν απο κει ολα...δε πληρωσαμε 50€? Στην ουσια μας ζηταει αλλα 100€ για να απολαυσουμε hi end κατασταση, οκ...εμενα δε μ'αρεσει καθολου αυτη η αντιμετωπιση.Καλητερα να μου ελεγαν απ την αρχη οτι θελω 100€ το χρονο συνδρομη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Οκτώβριος 4, 2012 #203 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Αρχη ειναι ακομα ρε αγαπη λογικα με το καιρο θα πεσουν.Ογδονταρησε εσυ και βλεπουμε.Βtw που εισαι αυτες τις μερες και δεν σε εχω πετυχει μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Οκτώβριος 4, 2012 #204 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Θα το δοκιμασω κ το PVP βεβαια αλλα ποτε δεν ημουν καμενος με αυτο.Ναι ρε Βαγιουκο κατσε ομως, αυτο που κανουν με το Black Lion Trade ειναι γελοιο.Οι τιμες ειναι εξωφρενικες αν θες να ψωνισεις, λες κ το παιχνιδι ειναι free κ παν να τα βγαλουν απο κει ολα...δε πληρωσαμε 50€? Στην ουσια μας ζηταει αλλα 100€ για να απολαυσουμε hi end κατασταση, οκ...εμενα δε μ'αρεσει καθολου αυτη η αντιμετωπιση.Καλητερα να μου ελεγαν απ την αρχη οτι θελω 100€ το χρονο συνδρομη.E καλά ρε παίδες?Πιστεύατε ότι ειλικρινά θα ήταν εξ'ολοκλήρου F2P?????Άρμεγμα θέλουν να κάνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Οκτώβριος 4, 2012 #205 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Ενω οταν τα εσκαγες στη Βliz καθε μηνα ηταν καλυτερα? Η Βlizz σου λέει straight in your face p2p, όχι πλάγιες τακτικές στυλ GW2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Οκτώβριος 4, 2012 #206 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Η Βlizz σου λέει straight in your face p2p, όχι πλάγιες τακτικές στυλ GW2...Ναι οκ αλλα και παλι δεν εισαι υποχρεωμενος να πληρωσεις εξτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 4, 2012 #207 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Μπαινω αλλα δε σε βλεπω στη friend list ακομα, θα σε παρω τηλ μολις μπω σημερα να τα πουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Οκτώβριος 4, 2012 #208 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Μπαινω αλλα δε σε βλεπω στη friend list ακομα, θα σε παρω τηλ μολις μπω σημερα να τα πουμε Nαι τωρα ειμαι εκτος....οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Οκτώβριος 4, 2012 #209 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 (edited) Το αν το παιχνίδι είναι καλό η όχι το συζητάμε, μου την έχει σπάσει σε αρκετά σημεία (κυρίως bugged quests), αλλά μπορεί κάποιος να παίξει το παιχνίδι άνετα με άπλετο χώρο (χρησιμοποιώντας έξτρα χαρακτήρες για storage ο χώρος είναι άπλετος, επίσης μη ξεχνάμε ότι στην τράπεζα υπάρχει ειδικός χώρος για materials) και χωρίς να μειονεκτεί σε τίποτα σε σχέση με κάποιον που πληρώνει έξτρα.Για να ευχαριστηθεί κάπιος το παιχνίδι στο full χρειάζεται να πληρώσει 0 ευρώ έξτρα. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 4, 2012 από iceblade Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Οκτώβριος 5, 2012 #210 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 πεδια κανετε λαθος, εγω εχω αγορασει 1 char slot, και 2 bank slots και δεν εχω δωσει ουτε 1 ευρω. πολυ απλα οταν πας 80 και αρχιζεις να βαζεις λεφτα στην ακρη, αγοραζεις gems με in-game gold, οποτε δεν χρειαζεται να δωσεις ουτε 1 ευρω οτι και αν θες να κανεις in-game Link to comment Share on other sites More sharing options...
potis Οκτώβριος 6, 2012 #211 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Οτι ειπε το παλικαρι παραπανω.Το να βγαλεις gold ειναι ευκολο, πουλας οτι δεν χρειαζεσε, κρατας οτι ειναι να φτιαξεις gear για σενα, κανεις το gold σε gems, τι ευρω λετε?Εχω αγορασει 600 gems, 300 στην αρχη για ~53 silver και αλλα 300 για 1gold πριν απο 5-6 μερες, για να κανω Mystic Salvage Kits και τις 2 φορες.Ξερω ατομα που αγορασανε τα παντα εχτρα απλα με gold in game, τα παντα πουλιουντε, μπορειτε να βγαλετε καμια 5-10gold απλα με το να πουλησετε οτι δεν θα χρισημοποιησετε σε professions ή για ποιο γρηγορα orichalcum ores kai Superior runes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Οκτώβριος 6, 2012 #212 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Μπορείς κάλλιστα να φτιάξεις νέο χαρακτήρα για αποθήκη btw 80άρησα Δεν σε επιτρέπει να στείλεις προϊόντα στον εαυτό σου,το δοκίμασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Οκτώβριος 6, 2012 #213 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 δεν σε αφήνει να γίνει αυτό που λες με mailτα βάζεις στο wh λογκάρεις με τον άλλο χαρακτήρα και τα παίρνεις με αυτόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Οκτώβριος 6, 2012 #214 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 δεν το ήξερα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 13, 2012 #215 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2012 όποιος θέλει invite να δοκιμάσει το game απο 15 εως 18 του μήνα να στείλει emal με pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Νοέμβριος 19, 2012 #216 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2012 Έπαιξα το trial, μου άρεσε και είπα να το αγοράσω.Δοκίμασα με την εξής σειρά τα εξής-Upgrade το trial σε full μέσα από το παιχνίδι (όπως έλεγαν στο support) με Debit Card (που έχει χρησιμοποιηθεί σαν Credit Card παλιότερα): Failed (πετούσε error)-Upgrade το trial σε full μέσα από το παιχνίδι με virtual Credit Card: Failed (πετούσε error)-Upgrade το trial σε full μέσα από το παιχνίδι με PayPal: Failed (πετούσε error)-Καινούργιο παιχνίδι με PayPal: Failed (πετούσε error)-Πέρασα από τα DIXONS σήμερα και είπα να ρωτήσω πόσο το έχουν, 42 ευρώ! (από 55 που είναι κανονικά), δεν το παρήγγειλα, και τελικά μόνο αν πήγαινα να το πάρω από εκεί θα κόστιζε τόσο, αλλιώς (και όπως το έκανα) θα μου το φέρουν αυριο, πλήρωσα με την virtual Credit Card σύνολο 45 ευρώ (και πάλι πολύ καλά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 20, 2012 #217 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2012 ωραίος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Νοέμβριος 20, 2012 #218 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2012 (edited) Το πήρα κι εγώ...τα σπάει! Πολλά ευχαριστώ στον Fithy Dwarf για το guest pass! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 20, 2012 από Typhonios Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Νοέμβριος 20, 2012 #219 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2012 Μην ξεχνάς στο 30 Ascalonian Catacombs πες εντυπώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Νοέμβριος 20, 2012 #220 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2012 Μην ξεχνάς στο 30 Ascalonian Catacombs πες εντυπώσειςΈλεγα να παίξω ξανά το SWToR αλλά και το F2P είναι για κλωτσιές...φαντάσου ότι δεν έχω ΚΑΝ δικαίωμα να αναρτήσω δημοσίευση στο forum τους εάν δεν ειμαι sub player...αίσχος του κερατά.Eνώ το GW2 τα πάει μια χαρά και η μηχανή γραφικών είναι χάρμα οφθαλμών, μπράβο στους devs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts