nucleus Αύγουστος 24, 2012 #121 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2012 Τα περισσότερα είναι στον Underworld μμμ!Και δεν μπορώ να μπω και Aion να δω που θα πάνε οι "γνωστοί" απο εκεί :S. Μου την σπάνε τα νέα mmo Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Αύγουστος 24, 2012 #122 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2012 προτεινετε server gandara η Underworld!! στο beta ειμουν στον gandara χμμ cant decide! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Αύγουστος 24, 2012 #123 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2012 θα ακολουθήσεις καποια κοινοτητα?και οι δυο server βρισκονται πανω κατω σε παρόμοια επιπεδα (pve & pvp)για την επιλογη του server κυριος κριτηριο ειναι πιο guild θελει ο καθενας να ακολουθήσει στο pvp κυριος, λογω του transfer (quest) στο pve θα μπορουμε να παμε παρεα ακομα και απο διαφορετικους servers Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Αύγουστος 24, 2012 #124 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2012 Σε ποιόν θα πάει ο zomg?Σε αυτόν να πάμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Αύγουστος 24, 2012 #125 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2012 Τα περισσότερα είναι στον Underworld μμμ!Και δεν μπορώ να μπω και Aion να δω που θα πάνε οι "γνωστοί" απο εκεί :S.Μου την σπάνε τα νέα mmo Κόσμος από το Aion είναι καλοδεχούμενος. Τα χνάρια του Aion να μην πάρει το παιχνίδι, :suicide2: μόνο αυτό με αγχώνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Αύγουστος 24, 2012 #126 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2012 Απλώς μπαίνω Aion κάπου κάπου για να περνάει η ώρα πια.Αναμένεται αρκετός κόσμος να δοκιμάσει το guildwars2 από εκεί.Τελικά αποφασίσαμε underworld? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Αύγουστος 25, 2012 #127 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2012 Ενδιαφέρον το game έχει known issues με τους nvidia 301.42 ζητάει τους 304.79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Αύγουστος 25, 2012 #128 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2012 δε κουνιετε τπτ.. εχουν πεσει server. login ουτε αποτο site δε κανει που σερνετε ωραιο headstart lolz..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Αύγουστος 25, 2012 #129 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2012 δε κουνιετε τπτ.. εχουν πεσει server. login ουτε αποτο site δε κανει που σερνετε ωραιο headstart lolz..... Εγώ στις 9 κατάφερα και έφτιαξα τον χαρακτήρα μου πάντως.Server:Underworld Το ενδιαφέρον ήταν ότι είχε αρκετό κόσμο στους norn.Επίσης έχεις δει αρκετά headstart χωρίς προβλήματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Αύγουστος 25, 2012 #130 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2012 τα προβληματα ειναι φυσιολογικα σε head start - release ειδικα σε παιχνιδια που μαζευουν τοσο κοσμο. παντος εγω 4-5 ωρες καταφερα και εκλεισα μεσα στο παιχνιδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Αύγουστος 25, 2012 #131 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2012 Kαι το ήξερα ότι δεν έπρεπε να κάνω disconnect όταν έφυγα το πρωί :S.Τώρα δεν φτάνει καν στην Login screen στο launcher.Κάθε αρχή και δύσκολη Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Αύγουστος 25, 2012 #132 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2012 Guild Wars 2At present our server team are working on the underlying problems that are causing login issues, we thank you for your continued patience as we work to resolve this. ~AT Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Αύγουστος 25, 2012 #133 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2012 servers up Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Αύγουστος 26, 2012 #134 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2012 [MENTION=6810]eleozz[/MENTION] Kανένα ιnvite στο guild θα γίνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Αύγουστος 26, 2012 #135 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2012 in-game name plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Αύγουστος 27, 2012 #136 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 Σε ποιόν θα πάει ο zomg?Σε αυτόν να πάμε? Maxάρετε εσείς, μάστε και gear για μένα, στείλτε μου ένα PM με τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού σας και το πόσο και χώνομαι. x) eleozz thanx για τις απαντήσεις, έχω ΑΠΕΙΡΕΣ ερωτήσεις ακόμη, αλλά δεν έχει νόημα να τις κάνω. Θα με λυθούν όταν/άμα παίξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Αύγουστος 27, 2012 #137 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2012 (edited) Πάντως Hoelbrak με GTX670 non top και τα γραφικά όπως τα βρήκε το game (με ΑΑ και τα περισσότερα settings στο high) έχει 60+ FPS όπως και στα events που συμμετείχα.Πολύς κόσμος πολύ exploration ιδιαίτερα quests (όχι και πάρα πολλά πάντως).Αρκετά καλά drop rates τουλάχιστον τώρα στην αρχή.Τα quests που σχετίζονται με την προσωπική ιστορία σου αρκετά δύσκολα ακόμα και αν τα προσπαθήσεις στο level που σου προτείνει.Έχει κάποια μικροπροβλήματα με την τοποθέτηση των mobs και των npcs σε κάποια απο αυτά τα quests πχ σε ένα προσωπικό quest είχε ένα διάδρομο τα mobs και οι npcs που είχα μαζί έκαναν spawn σε μια γραμμή κολλημένοι στην μια πλευρά του διαδρόμου.Γενικά μου αρέσει.Περισσότερες εντυπώσεις στο 30 και στο πρώτο instance και αφού συμμετάσχω σε κανένα WvWvW Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 27, 2012 από nucleus Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Αύγουστος 29, 2012 #138 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Και το δίλημμά μου παραμένει.... Norn Warrior ή Necromancer? :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Αύγουστος 29, 2012 #139 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Norm Warrior το μετάνοιωσα που έφτιαξα human αλλά τώρα είναι 46 και δεν μπορώ πάλι από την αρχή έφτιαξα όμως θηλυκό norm ranger και τα σπάει :whistling @ οι servers είναι down για maintenance διάρκεια 20-60mins - ελπίζω να φτιάξουν το trade post παίζω στον desolation ( komis.3478 ) όποιος είναι στα lvl μου και θέλει παρέα inv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voukman Αύγουστος 29, 2012 #140 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Έχω μια απορία το race παίζει ρόλο στο profession? (εκτός από το elite skill που δίνει) Φίλε Kom και εγώ για norm ranger σκεφτόμουνα αλλά το γεγονός ότι οι norm έχουν μεταμορφώσεις σε ζώα που σε καθιστούν να παίζεις ποιο πολύ meele μου την σπάει σε range χαρακτήρα :rant: ήδη τα weapons δίνουν την δυνατότητα σε ένα ranger να γίνει κάλος meele. Εγώ μάλλον θα πάω για human η Sylvari η μπορεί και Asura (Ranger) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts