Jump to content

Guild Wars 2

jimakos21

Recommended Posts

θα ακολουθήσεις καποια κοινοτητα?

και οι δυο server βρισκονται πανω κατω σε παρόμοια επιπεδα (pve & pvp)

για την επιλογη του server κυριος κριτηριο ειναι πιο guild θελει ο καθενας να ακολουθήσει στο pvp κυριος, λογω του transfer (quest) στο pve θα μπορουμε να παμε παρεα ακομα και απο διαφορετικους servers

Τα περισσότερα είναι στον Underworld μμμ!Και δεν μπορώ να μπω και Aion να δω που θα πάνε οι "γνωστοί" απο εκεί :S.

Μου την σπάνε τα νέα mmo :p

Κόσμος από το Aion είναι καλοδεχούμενος. Τα χνάρια του Aion να μην πάρει το παιχνίδι, :suicide2: μόνο αυτό με αγχώνει....

δε κουνιετε τπτ.. εχουν πεσει server. login ουτε αποτο site δε κανει που σερνετε :p

ωραιο headstart lolz.....

Εγώ στις 9 κατάφερα και έφτιαξα τον χαρακτήρα μου πάντως.Server:Underworld

Το ενδιαφέρον ήταν ότι είχε αρκετό κόσμο στους norn.Επίσης έχεις δει αρκετά headstart χωρίς προβλήματα?

Σε ποιόν θα πάει ο zomg?Σε αυτόν να πάμε?:p

Maxάρετε εσείς, μάστε και gear για μένα, στείλτε μου ένα PM με τον

αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού σας και το πόσο και χώνομαι. x)

eleozz thanx για τις απαντήσεις, έχω ΑΠΕΙΡΕΣ ερωτήσεις ακόμη,

αλλά δεν έχει νόημα να τις κάνω. Θα με λυθούν όταν/άμα παίξω.

Πάντως Hoelbrak με GTX670 non top και τα γραφικά όπως τα βρήκε το game (με ΑΑ και τα περισσότερα settings στο high) έχει 60+ FPS όπως και στα events που συμμετείχα.

Πολύς κόσμος πολύ exploration ιδιαίτερα quests (όχι και πάρα πολλά πάντως).Αρκετά καλά drop rates τουλάχιστον τώρα στην αρχή.Τα quests που σχετίζονται με την προσωπική ιστορία σου αρκετά δύσκολα ακόμα και αν τα προσπαθήσεις στο level που σου προτείνει.Έχει κάποια μικροπροβλήματα με την τοποθέτηση των mobs και των npcs σε κάποια απο αυτά τα quests πχ σε ένα προσωπικό quest είχε ένα διάδρομο τα mobs και οι npcs που είχα μαζί έκαναν spawn σε μια γραμμή κολλημένοι στην μια πλευρά του διαδρόμου.Γενικά μου αρέσει.Περισσότερες εντυπώσεις στο 30 και στο πρώτο instance και αφού συμμετάσχω σε κανένα WvWvW

Έγινε επεξεργασία από nucleus

Norm Warrior ;)

το μετάνοιωσα που έφτιαξα human αλλά τώρα είναι 46 και δεν μπορώ πάλι από την αρχή

έφτιαξα όμως θηλυκό norm ranger και τα σπάει :whistling

@ οι servers είναι down για maintenance διάρκεια 20-60mins - ελπίζω να φτιάξουν το trade post

παίζω στον desolation ( komis.3478 ) όποιος είναι στα lvl μου και θέλει παρέα inv :yu:

Έχω μια απορία το race παίζει ρόλο στο profession? (εκτός από το elite skill που δίνει)

Φίλε Kom και εγώ για norm ranger σκεφτόμουνα αλλά το γεγονός ότι οι norm έχουν

μεταμορφώσεις σε ζώα που σε καθιστούν να παίζεις ποιο πολύ meele μου την σπάει σε range

χαρακτήρα :rant: ήδη τα weapons δίνουν την δυνατότητα σε ένα ranger να γίνει κάλος meele.

Εγώ μάλλον θα πάω για human η Sylvari η μπορεί και Asura (Ranger) :cool: