Jump to content

Θέλω να κλειδώσω ένα φάκελο

kreach

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Yπάρχει δωρεάν πρόγραμμα να κλειδώσω ένα φάκελο?

Ως τώρα χρησιμοποιούσα το WinRar για μικρους φακέλους, αλλά τώρα ο φάκελος έχει πολύ πράγμα !

Αν και παλιό πρόγραμμα αλλα πολύ καλο που το έχω και εγώ για να κλειδώνω κάποια πραγματάκια απο τα αδιάκριτα βλέματα κάποιων είναι το Cryptext για δοκίμασε το!!!

υπαρχει επισης και το folder lock...πολυ καλο και με πολλες δυνατοτητες αν και καποιο antivirus το εβλεπε σαν ιο...(δεν ειναι ομως)...

Πρακτικά τα προγράμματα που κυκλοφορούν μετονομάζουν τους φακέλους έτσι ώστε να μην μπορούμε να τους δούμε απο το γραφικό περιβάλλον. Μπορούμε όμως από τη κονσόλα...

Επίσης άλλες φορές τρέχουν σαν services που άν τα κλήσει κάποιος τότε τα αρχεία μένουν ώς είχαν και πάλι μπορούμε να τα ανοίξουμε.

Το να χρησιμοποιήσουμε ένα πρόγραμμα συμπίεσης που μετά το κάνουμε lock δεν είναι λύση γιατί υπάρχουν αναρίθμητα προγράμματα που μέσα σε λίγα λεπτά τα ξεκλειδώνουν.

Μια σχετικά καλή λύση είναι η χρήση του GPG για αρχεία. Κάπου είχα δεί μια σχετική χρήση αλλά και πάλι αυτό που θέλω να πώ είναι πώς δεν υπάρχει σοωβαρή λύση στο προβλημά σου.

Είναι καθαρά θέμα προσωπικής ευθύνης!

E όχι ρε συ ! E ρε τι σου κάνουν τα διάφορα youtube, metcafe :p

Ευχαριστώ τους παραπάνω ! Θα δοκιμάσω το Cryptext και θα δω τι παίζει. Όσο για το WinRAR με εκνευρίζει να κάνω unzip κάθε φορά που θέλω να δω κάποιο προσωπικό αρχείο μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.