Τραγανός Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2008 kαλησπερα παιδια!εχω παρει εναν σκληρο wd sata2 400gb που τον χρησιμποποιω για αρχεια μουσικα κτλ κ μ παρουσιαζει το εξης προβλημα: οταν παω "ο υπολογιστης μου" κ κλικαρω να μπω στον δισκο,ανοιγει κατευθειαν αλλα για να μπει στους φακελους που περιεχει κανει μια ωρα..ουτε καν δειχνει πως εχω κανει κλικ πανω τους..το θεμα ειναι οτι εναν φακελο απο αυτους τον εχω κανει συντομευση στο desktop κ απο εκει μπαινει κατευθειαν..ο πρωτος σκληρος που εχω (εκει ειναι τα windows) ειναι κ αυτος wd 200gb sata..μηπωw φταιει κατι στην συνδεση που εχω κανει με την μητρικη?εχω μια asus a8n-e.το κοκκινο καλωδιακι sata του πρωτου σκληρου ειναι συνδεδεμενο στην θεση sata4.του δευτερου το εβαλα στην sata2.τι μπορει να φταιει?
drFTer Φεβρουάριος 2, 2008 #2 Φεβρουάριος 2, 2008 Ποσό RAM έχεις αν έχεις 512 και ο φάκελος που πας να μπεις περιέχει πολλά αρχεία τότε λογικό είναι να αργεί
Τραγανός Φεβρουάριος 2, 2008 Author #3 Φεβρουάριος 2, 2008 ναι ειναι 512..σκοπευω να την αυξησω συντομα (οταν βρεθουν τα χρηματα )..απλα ελεγα μηπως ειναι κατι αλλο επειδη απο την συντομευση μπαινει μια χαρα..σευχαριστω παντως!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.