jimakos21 Φεβρουάριος 8, 2008 Author #21 Φεβρουάριος 8, 2008 Παιδια δεν ξερω.Νομιζω το θεωρω βλακεια-υπερβολη να μπω στη διαδικασια να πουλησω την καρτα μου και να παρω αλλη σε ενα τοσο μικρο διαστημα οσο και να με συμφερει.Δεν το ειχα και στο νου μου καν.Απλα ειχα σκεφτη μηπως στο μελλον παρω αλλη μια και ρωτισα αν συμφερει και αν το bottlenech θα μου ανατρεπει τα σχεδια.... τεσπα
Frostbyte Φεβρουάριος 8, 2008 #22 Φεβρουάριος 8, 2008 Το λογικο ειναι οτι θα εχεις bottleneck.. Το ποσο τωρα.. Ας μιλησουν οι ειδικοι..Εγω παντως σου λεω οτι αν περιμενεις πολυ, η δικια σου καρτα θα 'χει πεσει τοσο πολυ σε τιμη, που δε θα σου παει η καρδια να την πουλησεις.. Οσο περναει ο καιρος, χανουν αξια και τα παλια..
jimakos21 Φεβρουάριος 8, 2008 Author #23 Φεβρουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από JohnnyGR Το λογικο ειναι οτι θα εχεις bottleneck.. Το ποσο τωρα.. Ας μιλησουν οι ειδικοι..Εγω παντως σου λεω οτι αν περιμενεις πολυ, η δικια σου καρτα θα 'χει πεσει τοσο πολυ σε τιμη, που δε θα σου παει η καρδια να την πουλησεις.. Οσο περναει ο καιρος, χανουν αξια και τα παλια.. Μ'αυτη τη λογικη θα γινουμε ολοι Βεγγος!! Οπως στην ταινια θα σε κανω βασσιλησα!Θα πουλαμε και θα αγοραζουμε για τα λεφτα και ταα.....HIGH -END PC??? Δεν ενδιαφερομαι περι αυτου.Δεν ενδιαφερομαι για high-end.. Λιγο overclock λιγο gaming και να καλυπτονται η απαιτησεις μου... Αυτα.
yanni Φεβρουάριος 8, 2008 #24 Φεβρουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από JohnnyGRΕγω παντως σου λεω οτι αν περιμενεις πολυ, η δικια σου καρτα θα 'χει πεσει τοσο πολυ σε τιμη, που δε θα σου παει η καρδια να την πουλησεις.. Οσο περναει ο καιρος, χανουν αξια και τα παλια.. Αυτή τη στιγμή δεν νομίζω η 8800GTS 320MB να πιάνει πάνω από 120-130. ’ντε να πιάσει 140-150 αν δεν πωλείται άλλη και κάποιος που θέλει να εκμεταλλευτεί το SLi, όπως σκεφτόταν ο jimakos21, δώσει το κάτι παραπάνω. 140 έχει πλέον η 3850 με καλύτερες επιδόσεις και κάπου στα 160+ παίζει η GS. Πόσο περισσότερο να χάσει πλέον? Οι κάρτες χάνουν την αξία τους στην αρχή και κυρίως μόλις βγει το επόμενο μοντέλο. Μετά συνεχίζουν να χάνουν, αλλά με ποιο αργό ρυθμό. ’ντε να πέσει η αξία της εν λόγο κάρτας -ως μεταχειρισμένης- άλλα 40 μέσα στους επόμενους 6-12 μήνες. Ποιο κάτω για να πέσει θα πρέπει να δούμε άλλη μια ή και δύο γενιές καρτών.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.