Guest Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2008 Γνωρίζει κανείς κανένα free/trial προγραμματάκι που να κάνει το παραπάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 δοκίμασε μια αναζήτηση για data recovery έχει αρκετά και αναλυτικά θέματα και ο Λάμπης.ξεκίνα με αυτά και ο,τι θέλεις εδώ είμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Φεβρουάριος 2, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Thanks. Είχα ψάξει για repair files για αυτό δεν βρήκα και πολλά...Επειδή εγώ δεν θέλω να ανακτήσω αρχεία από χαλασμένο/φορμαρισμένο δίσκο απλά έναν φάκελο που έφαγε corrupt στο partition που χρησιμοποιώ, κάνει δουλειά κάποιο από τα προγράμματα που αναφέρονται στα posts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 2, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 αν δεν έχεις γράψει κάτι απο πάνω ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Φεβρουάριος 2, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Όχι δεν έχω μετακινήσει/διαγράψει τον φάκελο. Ποιο πρόγραμμα κάνει recover data μόνο από φακέλους και όχι μόνο από ολόκληρο σκληρό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 2, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 αν θυμάμαι καλά και το get back data το κάνει και το easy recovery studio αλλά σε ένα σκληρό που δουλευει και που ξέρεις τι διαμόρφωση έχεις δεν νομίζω να σε πειράζει να τον scannάρει ολόκληρο στο επόμενο βήμα και αφού βρεί όλα τα διεγραμμένα Indexes σου δείχνει και ρωτάει ποια directories θέλεις να ανασύρεις οπότε που κολλάς?δεν νομίζω πως πρέπει να αντιμετωπίσεις το χαμένο φάκελλο διαφορετικά απο ένα χαμένο partition...ενδέχεται να σου φάει περισσότερο χρόνο πιο εστιασμένο πρόγραμμα για undelete δεν ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Φεβρουάριος 3, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Ok thanks!Νόμιζα πως έπρεπε να κάνει recovery όλο τον σκληρό για αυτό δίσταζα.Πρόβλημα λύθηκε χάρη στο getdataback. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.