Jump to content

Περι δημιουργιας RAID 5

takis20

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε ολους...

Εχω δισκους WD 500 ΑΑΚS. Θέλω να αγοράσω άλλον έναν και να κανω συστοιχία RAID 5. Επειδή εχω δεδομένα μεσα στους δισκους θα πρέπει να κρατήσω backup ή μπορω να κανω τη συστοιχια χωρίς φορμάτ?

Αρχική απάντηση από takis200 [Σήμερα, στις 14:22]

Καλησπέρα σε ολους...

Εχω δισκους WD 500 ΑΑΚS. Θέλω να αγοράσω άλλον έναν και να κανω συστοιχία RAID 5. Επειδή εχω δεδομένα μεσα στους δισκους θα πρέπει να κρατήσω backup ή μπορω να κανω τη συστοιχια χωρίς φορμάτ?

Πρεπει να κανεις ειτε backup ειτε να τα αποθηκευσεις καπου αλλου προσωρινα διοτι ειναι απαραιτητο μετα την δημιουργεια RAID να κανεις εγκατασταση των windows απο την αρχη !!:)

Λεω να το στησω με 3. Εχω την XFX 680i LT sli mobo. Δυστηχώς δεν βρίσκω καποια κάρτα για RAID 5 με 4 δισκους να κανω μεχρι 100-120 ευρω. Τα windows ειναι περασμενα σε Raid 0 με WD Raptor 150gb. Απλα το RAID 5 θα είναι για data μονο.

Έχετε να μου προτείνεται καποια κάρτα για RAID 5 με 4 ή έστω με 3 δισκους να κανω μεχρι 100-120 ευρω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.