pliktras Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2008 Γεια χαρά σε όλους.Ουφ...Αγόρασα το crysis ORIGINAL σήμερα.Το εγκατέστησα ομορφα και ωραία έβαλα και το patchάκι αλλα έλεος.Το παιχνίδι σε συνεχως κολάει.ΛοιπονΟ υπολογιστής μου είναιamd x2 3800+ am2asus m2n sli deluxe2x1gb geil 800mhz ddr2Sapphire hd 3850 512MB pci-eCreative sb audigy 4WD 1600JS sata 2Seasonic m12 700wattWindows vista x64 originalConn-x 2mbpsΛοιπον,Πρωτη μου κίνηση ήταν να προσαρμώσω τα γραφικά.Αφου τα προάρμοσα διαπίστωσα οτι σε κάποια σημεία ενω πήγαινε τέλεια το παιχνίδι κολούσε τελέιος και ξανα συνέχιζε με αποτέλεσμα πολλές φορες να με σκοτώνουν ή να πέφτω πανω σε άλλα αμαξια και γενικά να χάνω.Στο τελος λέω να βαλω ολα τα γραφικά στο low όπως και έκανα.Η κατάσταση όμως ήταν ακριβώς η ίδια!Αυτο συμβαίνει και στο singleplayer αλλα και στο online.Προλαβαίνω μερικους λέγοντας πως το latency μου στο multiplayer online ήταν μόλις 70 και η κατασταση ήταν το ίδιο χάλι.Ξέρω οτι το pc μου δεν ειναι και το καλύτερο που υπάρχει όμως δεν μπορω να φανταστώ πως γινεται και κολάει το crysis.Δεν ξέρω θα τρελαθώ.Οι προδιαγραφες του υπολογιστή μου είναι πολύ ανώτερες και απο τα recomended που θέλει το crysis.edit- να πω πως έχω βάλει το service pack 1 BETA για τα vista και έχω τους 8.1 ati drivers και γενικά τα πάντα ενημερωμέναΤι μπορώ να κάνω?plz βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 σε τι αναλυση το τρεχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pliktras Φεβρουάριος 2, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 α ναι σωστά. ακούστε και σε τι αναλυση το παίζω... ...1024χ768 Γι'αυτο σας λέω... κι εγω δεν ξέρω τι γινετε εδω... μαγεια μου έκαναν δεν υπάρχει άλλη εξίγηση... :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 2, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 βλεπω εχεις και μια creative audigy.δοκιμασε να χαμηλωσεις τις ρυθμισεις του ηχου επισης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Φεβρουάριος 2, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Μηπως εκανε την δουλεια το Patch ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pliktras Φεβρουάριος 2, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 ολα low τα έχω και τον ήχο.Αλλα το παιχνίδι παει παρα παρα πολύ χάλια.Δεν μπορώ να παίξω καθόλου.χειρότερα και απο οτι σας είπα στο αρχικο ποστ...σαν να μην εχω ουτε στο ελαχιστο το pc που ζητάει...Λετε να φταιει το patch?πως μπορω να το βγάλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Φεβρουάριος 2, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Ριξε μια ματια εδώ ισως σε βοηθησει για το patch !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pliktras Φεβρουάριος 2, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Λοιπόν, το απεγκατέστησα τελειος το παιχνίδι εκανα ενα γενικο καθαρισμα στο pc registry defrag check disk κτλ. και ξανα έβαλα το παιχνίδι χωρις να βαλω το patch... ...αλλα πάλι τα ίδια. Επίσης έβαλα και μια παλιότερη έκδοση των drivers ati αλλα τπτ. Μου γανηκε παντως πως πήγαινε κάπως καλύτερα... Παιδιά ο υπολογιστής μου είναι πολύ ανώτερος και απο το recomended που θέλει το παιχνίδι αλλα δεν το παίζει... Τι μπορώ να κάνω. Ας με βοηθησει κάποιος.... Πραγματικα θα τρελαθώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pliktras Φεβρουάριος 2, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Η λύση πρέπει να βρέθηκε.Έκανα μια βόλτα στο site της sapphire για κανενα bios update της κάρτας ή κατι τέτοιο και βρήκα ένα hotfix για το crysis.τωρα το κατεβάζω 50+ MBνα δούμε...Θα σας ενημερώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GdamprXP Φεβρουάριος 2, 2008 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 καλα μην περιμενεις και τρελες διαφορες... Ουτε και εγω το παίζω καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pliktras Φεβρουάριος 2, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 τρελες διαφορες όχι. Αλλα ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ γιατι το παιχνίδι σερνοταν λες και είχα πεντιουμ 3!! Εν πασι περιπτωση το λεω κιολας να το ξερετε αν αντιμετωπισετε ποτε πρόβλημα ή αν πσοτάρει κανείς άλλος υπάρχει στο site της sapphire (υλοποίηση της κάρτας μου) ένα hotfix αποκλιστικα και μόνο για το crysis. Το κατεβασα Το εγκατέστησα Ευχαριστιεμε τωρα gaming και δεν έπεσα απο το μπαλκόνι σαν τον ζαχόπουλο Σας ευχαριστώ πόλύ για τις απαντήσεις σας Να είστε καλά :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Φεβρουάριος 2, 2008 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=47054 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 2, 2008 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από pliktras τρελες διαφορες όχι. Αλλα ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ γιατι το παιχνίδι σερνοταν λες και είχα πεντιουμ 3!! Εν πασι περιπτωση το λεω κιολας να το ξερετε αν αντιμετωπισετε ποτε πρόβλημα ή αν πσοτάρει κανείς άλλος υπάρχει στο site της sapphire (υλοποίηση της κάρτας μου) ένα hotfix αποκλιστικα και μόνο για το crysis. Το κατεβασα Το εγκατέστησα Ευχαριστιεμε τωρα gaming και δεν έπεσα απο το μπαλκόνι σαν τον ζαχόπουλο Σας ευχαριστώ πόλύ για τις απαντήσεις σας Να είστε καλά :hi: Δεν βάζεις το σύνδεσμο προς το αρχείο που κατέβασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Φεβρουάριος 2, 2008 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 μήπως αναφέρεται σε αυτό?είναι λίγο παλιό βέβαια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pliktras Φεβρουάριος 2, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 αυτό εδω είναιΜΟΝΟ για το crysishttp://www.sapphiretech.com/gc/support/drivers.php πατατε εκει που λέει crysishotfix για το αναλογο λειτουργικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.