tempo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2008 καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα με τον φορητό μου. Στα καλά καθούμενα η οθόνη άρχισε να βγάζει κάτι παράξενα "πραγματάκια". Δείτε και τις φωτογραφίες παρακάτω για να καταλάβετε τι εννοώ. Ο φορητός λειτουργεί κανονικά, ακούω που φορτώνει τα windows κανονικά. έβαλα τον φορητό και σε εξωτερικό monitor και δείχνει τα ίδια, άρα μάλλον δεν φταίει η οθόνη. ο φορητός είναι παλιός (αγορασμένος το 2003). σας έχει τύχει ποτέ? έχετε καμια υποψία τι μπορεί να φταίει? ξερετε κάποιον που να μπορεί να το φτιάξει (όχι επισημη αντιπροσωπεία)? αν δεν γίνεται τίποτα μπορώ να τον πουλήσω κάπου και που? ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Για κάρτα γραφικών το κόβω.. Έτσι έκανε και ο δικός μου όταν της έκανα πολύ οverclocking Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 2, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Ετσι εκανε οταν σε ενα μηχανημα που ειχα ανοιξει ειχα βγαλει την τροφοδοσια της ψυχτρας του επεξεργαστη και την ειχα συνδεσει αλλου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Φεβρουάριος 2, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από tempo [Σήμερα, στις 08:12] έβαλα τον φορητό και σε εξωτερικό monitor και δείχνει τα ίδια, άρα μάλλον δεν φταίει η οθόνη.ο φορητός είναι παλιός (αγορασμένος το 2003).ευχαριστώ Μαλλον ειναι η καρτα γραφικων !!Ποια καρτα εχει το laptop ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tempo Φεβρουάριος 2, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από MOS [Σήμερα, στις 11:20] Μαλλον ειναι η καρτα γραφικων !!Ποια καρτα εχει το laptop ?? ATI MOBILITY RADEON 9000-64MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Φεβρουάριος 2, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Αυτη μαλλον ειναι φιλε μου κατι τετοια μου εκανε και μενα καποτε οταν εκανα διαφορες ρυθμισεις !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tempo Φεβρουάριος 2, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από MOS [Σήμερα, στις 11:36] Αυτη μαλλον ειναι φιλε μου κατι τετοια μου εκανε και μενα καποτε οταν εκανα διαφορες ρυθμισεις !! να φανταστώ ότι δεν βρήκες μετά λύση στο πρόβλημα, έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 2, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 μπορει να μην ειναι η καρτα γραφικων αλλα η καλωδιοταινια της καρτας.οι καλωδιοταινιες δεν ειναι πολυ ανθεκτικες στα ανοιξε κλεισε της οθονης και τσακιζουν ή κοβονται.εφοσον ο φορητος ειναι εκτος εγγυησης θα σου προτεινα να το πας μια βολτα απο τα παιδια στο Multirama Extreme που θεωρειται απο τα καλυτερα service για laptop.με την ελαχιστη χρεωση θα σου πουν τι φταιει (καλωδιοταινια ή καρτα γραφικων) και ισως να σου βρουν και ανταλλακτικο σε πιο λογικες τιμες απο το να το πας κατευθειαν αντιπροσωπεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Φεβρουάριος 2, 2008 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από tempo [Σήμερα, στις 13:56] να φανταστώ ότι δεν βρήκες μετά λύση στο πρόβλημα, έτσι? Πως πως βρηκα και την εφαρμοζω μεχρι και σημερα.... Δεν ξαναπηρα ποτε ATI :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Φεβρουάριος 2, 2008 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Εμένα το ίδιο έκανε η ASUS 6800 μου και απλά την έχω και κάθεται από τότε στο κουτί της...και πήρα ATi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.