Jump to content

Προβλημα με ηχο στο skype....

hayabusa

Recommended Posts

Εχω δοκιμασει καθε πιθανη και απιθανη ρυθμιση τοσο στο λειτουργικο (και των δυο υπολογιστων που χρησιμοποιω) οσο και στο εν λογω προγραμα. Το προβλημα ομως παραμενει...Στις τηλεφωνικες κλησεις ( χωρις βιντεο) ο αλλος δεν μπορει να ακουσει την φωνη μου...Το ιδιο και στις απειρες δοκιμαστικες κλησεις που εχω κανει κατα καιρους...

Το προβλημα εμφανιστηκε απο τοτε που αναβαθμιστηλε η adsl και εβαλα πανω το ρουτερ του ΟΤΕ...Το firewall του ειναι απενεργοποιημενο και εχω δοκιμασει τρια διαφορετικα μικροφωνα....

Καμια ιδεα πριν τον εξορκισμο; :mad:

Δοκίμασες να κάνεις την δοκιμαστική κλήση στην Skype να δεις αν κατά την κλήση σε φίλο είναι το πρόβλημα η γενικά;

Τσεκαρε και στο soud control panel αν το mic είναι καλά ρυθμισμένο.

Είχα παρόμοιο πρόβλημα τις περασμένες μέρες. Εντελώς ξαφνικά οι άλλοι δεν με άκουγαν στην κλήση και μάλιστα η αρχή έγινε κατα τη διαρκεια κλησης με φίλο, σταματησε να μακουει.

το εγραψα κα στο πρωτο ποστ...το προβλημα υπαρχει τοσο στις δοκιμαστικες κλησεις οσο και στις κλησεις προς αλλους...Οι ρυθμισεις εχουν τσεκαριστει και στο skype αλλα και στα windows...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.