Eldal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2008 Μια και φτιάχνω το σύστημα της υπογραφής (τα έχω παραγγείλλει όλα ) θέλω να βοηθήσω λίγο το παλιό μου σύστημα που θα το δωρίσω σε ένα ανιψάκι. Μου έχει χαλάσει το ανεμιστηράκι της Nvidia 6600 GT που έχω σε AGP. Δεν μπόρεσα κάτι να βρω για αυτήν τη κάρτα παιδιά. Αν έχει βάλει κανείς ψύξη στην κάρτα αυτή ας μου δώσει καμμιά ιδέα. Το τονίζω η κάρτα είναι AGP (σε PCI-E βρίσκω ψύξη). Thanks εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Φεβρουάριος 1, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Zalman ψύχτρα για το bridge chip και είσαι μια χαρά μετά να βάλεις ότι θες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Φεβρουάριος 1, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Απο αυτή την σελιδα αν παραγγειλεις στο τελος της την ψυκτρα της zalman & HSI Chipset cooling θα εισαι οκ...Αλλιως το Artic Cooling NV silencer rev. 2.0 !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.