hayabusa Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2008 Η ιστορια εν συντομια...Εχω δυο υπολογιστες συνδεδεμενους σε δικτυο ετσι ωστε να μοιραζω την συνδεση του ιντερνετ και οορισμενα αρχεια...Οταν παω να μπω απο τον Α (win vista) ston B (win XP ) δεν υπαρχει κανενα προβλημα και μπορω να δω και να επεξεργαστω ολα τα κοινοχρηστα αρχεια...Αν προσπαθησω ομως να μπω απο τον Β στον Α μου ζηταει καποιο κωδικο ο οποιοςδνε εχω ιδεα ποιος ειναι και ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν τον εβαλα εγω (επιτηδες τουλαχιστον)Δοκιμασα βαζοντας τον κωδικο του administrator account που εχω και μερικους αλλους που χρησιμοποιω συνηθως αλλα δεν εγινε τιποτα...Το αποτελεσμα ειναι φυσικα να μην μπορω να εχω προσβαση στα αρχεια του υπολογιστη ΑΚαμια ιδεα μπας και το φτιαξω υπαρχει; :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Φεβρουάριος 1, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Και αυτος με τα vista αλλα και αυτος με τα XP εντοπιζονται μεταξυ τους ε ?Αλλα σου ζηταει ενα κωδικο που δεν ξερεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 1, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Η απάντηση κατα πασα πιθανότητα κρύβεται εδώ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 1, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 leveOne αυτο πρεπει να ειναι...Οταν παω σπιτι θα το δοκιμασω και θα ποσταρω (κατα Κυριακη βραδυ ή Δευτερα δηλαδη.) .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 4, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 τελικα ειχες απολυτο δικιο...ετσι ακριβως ηταν.. Η αντιστοιχη λειτουργια στα ΧΡ απο που αλλαζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Φεβρουάριος 4, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Στα xp δεν υπάρχει προστασία με κωδικό αν θυμάμαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 4, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Αυτον τον κωδικο ποιος τον ξέρει αν οχι εσυ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Φεβρουάριος 4, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Ίσως να μην έχει ορίσει κωδικό πρόσβασης.Τα windows δε δέχονται κενό κωδικό πρόσβασης για λόγουςπροστασίας νομίζω. Καλό πάντως είναι να υπάρχει κωδικόςπρόσβασης και απλά να έχει οριστεί να είναι αποθηκευμένοςστο ένα μηχάνημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 4, 2008 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Nice Το είχα αντιμετωπίσει παλαιότερα το ίδιο πρόβλημα και εφταιγε ακριβώς αυτη η ρύθμιση. Γενικως αν παρατήρησες, τα Βιστα ειναι λιγο πιο δυστροπα στο θέμα δικτύωσης απο τα XP (ελεω ασφάλειας, ποιος ξέρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 4, 2008 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από MOS [01-02-2008 22:55] Και αυτος με τα vista αλλα και αυτος με τα XP εντοπιζονται μεταξυ τους ε ? Αλλα σου ζηταει ενα κωδικο που δεν ξερεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Φεβρουάριος 4, 2008 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 01:44] Ελα μην τρελενεσαι αλλου ηθελα να καταληξω αλλα λυθηκε ακριβως στην επομενη απαντηση !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 5, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από webhunter Στα xp δεν υπάρχει προστασία με κωδικό αν θυμάμαι καλά. και τοτε πως εξηγειται το οτι μου βγαζει παραθυρο στο οποιο πρεπει να βαλω κωδικο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 10, 2008 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa Η ιστορια εν συντομια...Εχω δυο υπολογιστες συνδεδεμενους σε δικτυο ετσι ωστε να μοιραζω την συνδεση του ιντερνετ και οορισμενα αρχεια...Οταν παω να μπω απο τον Α (win vista) ston B (win XP ) δεν υπαρχει κανενα προβλημα και μπορω να δω και να επεξεργαστω ολα τα κοινοχρηστα αρχεια...Αν προσπαθησω ομως να μπω απο τον Β στον Α μου ζηταει καποιο κωδικο ο οποιοςδνε εχω ιδεα ποιος ειναι και ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν τον εβαλα εγω (επιτηδες τουλαχιστον)Δοκιμασα βαζοντας τον κωδικο του administrator account που εχω και μερικους αλλους που χρησιμοποιω συνηθως αλλα δεν εγινε τιποτα...Το αποτελεσμα ειναι φυσικα να μην μπορω να εχω προσβαση στα αρχεια του υπολογιστη ΑΚαμια ιδεα μπας και το φτιαξω υπαρχει; :flower: XP pro ή Home; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 10, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 XP Home SP2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 10, 2008 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 με Home δεν μπορεις να κανεις τετοιο πραγμα νομιζω καπου το ειχα διαβασει στο adslgr Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 10, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 κι'ομως...οταν παω σπιτι και ξανασυνδεσω τα μηχανηματα θα τραβηξω ενα screenshot και θα το ανεβασω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Φεβρουάριος 10, 2008 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa XP Home SP2... Λοιπόν απο default τα xp home δεν δίνουν άδειες σε άλλους υπολογιστες, ακόμα και στο ίδιο workgroup, να βλέπουν τα shared αρχεία τους. Και επειδή τα Home ( σε αντιθεση με τα Pro) δεν έχουν Netwrok Priviledges Manager θα πρεπει να το κάνεις από command line. Θα σου πω τι να κάνεις ακριβώς λίγο αργότερα γιατί τώρα διαβάζω ( αύριο δίνω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 10, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 οκ,ευχαριστω...να αναφερω απλα οτι πριν το τελευταιο φορματ στο πσ με τα ΧΡ το δικτυο δουλευε κανονικα...ουτε κωδικοι ουτε τιποτα...και χωρις φυσικα να πειραξω εγω κατι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Φεβρουάριος 10, 2008 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa και τοτε πως εξηγειται το οτι μου βγαζει παραθυρο στο οποιο πρεπει να βαλω κωδικο; Είναι ο κωδικός τον vista (δλδ του λογαραριασμού στα vista που μοιράζει τα αρχεία) και όχι των xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 10, 2008 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 ναι??? μονο αυτο δεν ειχα σκεφτει...θα το δοκιμασω... αλλα στο username τι θα βαλω; παλι αυτο των vista; γιατι λεει (στις συμβουλες )οτι πρεπει να ειναι ως εξης (το username): DOMAIN\Username...(ή καπως ετσι)... Anyway..Ευχαριστω πολυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.