mech5107 Φεβρουάριος 2, 2008 #63 Φεβρουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από AlexanderK Δουλεύουν κανονικά.... Χωρίς DVD? Για δες η Microsoft:p
submarine1981 Φεβρουάριος 4, 2008 #64 Φεβρουάριος 4, 2008 Καλή προσφορά παίδες. Τα είδα στο κουτάκι τους στον levelone και είναι πολυ κυριλέ. + του οτι θα έχεις updates και όλα τα καλούδια απο την microsoft χωρίς προβληματα.Αξίζει η τιμούλα τους πιστευω.
oOoOo Φεβρουάριος 4, 2008 #65 Φεβρουάριος 4, 2008 το serial ισχυει για την εκδοση πχ ultimate , home premium, ktl.Δεν παιζει ρολο η γλωσσα.Εγω τα εχω ελληνικα, βρηκα δισκακι με τα αγγλικα και χρησιμοποιω το ιδιο serial.Δεν ξερω αν ειναι παρανομο αλλα δεν νομιζω, ετσι κι αλλιως στην ιδια τιμη ειναι, τα ιδια πραγματα προσφερουν...
johnson Φεβρουάριος 4, 2008 #66 Φεβρουάριος 4, 2008 Ναι και εγώ αντίστοιχα έχω γνήσια αγγλικά vista αλλά στον υπολογιστή μου έχω περάσει ελληνικά vista και γίνεται κανονικά ενεργοποίηση. Η έκδοση είναι αυτή που παίζει ρόλο στα vista. [ot] Πάντως αν κάποιος έχει δοκιμάσει για xp κάτι αντίστοιχο ας μας πει γιατί έχω serial για αγγλικά και αν τα βάλω σε κάποιο partition θα προτιμούσα την ελληνική έκδοση. [/ot] ps. uoc.csd rulez, φρεε γνήσιο λογισμικό από ms
Jofa Φεβρουάριος 5, 2008 #67 Φεβρουάριος 5, 2008 εγω εχω τα vista ultimate ελληνικα και εχω την εξης ερωτηση οταν βγει το πρωτο service pack 1 θα γινετε εγκατασταση?
jpavly Φεβρουάριος 5, 2008 #68 Φεβρουάριος 5, 2008 Το θέμα εξαντλήθηκε, ευχαριστούμε για την προτίμησή σας :lock:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.