mech5107 Φεβρουάριος 2, 2008 #41 Φεβρουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από JohnnyGR ...βαλτε τα σε κανα συστημα και δειτε εαν οντως ειναι... Δεν νομίζω να έχει την παραμικρή διαφορά σαν λειτουργικό είτε είναι DSP, είτε OEM, είτε Retail
LevelOne Φεβρουάριος 2, 2008 #42 Φεβρουάριος 2, 2008 Λοιπόν, επιβεβαιώνω. Windows Vista Ultimate Greek - BOX (αυτο το πλαστικό περίεργο κουτάκι) στα 139.90Ενα τελευταίο κομμάτι στα Carrefour στην Καβάλας, το κράτησα και μολις το πήρα στα χέρια μου...Ουτε DSP, ούτε ΟΕΜ ουτε τίποτα. Κανονικά ολόκληρα Windows Vista Ultimate.2 DVD μέσα, ενα 32bit και ενα 64bit.
dimitris74 Φεβρουάριος 2, 2008 #43 Φεβρουάριος 2, 2008 με το ιδιο serial Μπορεις να περασεις και αγγλικα vista?
LevelOne Φεβρουάριος 2, 2008 #44 Φεβρουάριος 2, 2008 Δυστυχώς δεν το γνωρίζω αλλα πλέον ειναι καθαρα ψυχολογική η διαφορά απο Ελληνικά σε Αγγλικά, καθώς τα Vista έχουνε Language Packs που μπορείς να τα κατεβάσεις και μεσω Update και τα οποία μεταφράζουν ολο το λειτουργικό...Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το πακετάκι που δίνει το Καρφούρ ειναι αυτό:http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?9958Edit: Πάω για φορμάτ, τα λέμε σε κανα δύωρο!
Frostbyte Φεβρουάριος 2, 2008 #45 Φεβρουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από nimits1 [Σήμερα, στις 15:23] επιπλεον εχω να κανω μια παρατηρηση:Οσοι εχουν μια διαφορετικη αποψη απο καποιον αλλον δεν πρεπει να την καταθετουν λες και κατεχουν "την μοναδικη σοφια-αληθεια"Ολες οι αποψεις πρεπει να ακουγονται και να ειναι σεβαστεςΔεν ειναι απαραιτητοι οι "εξυπνακισμοι"Απο που καταλαβες οτι εγω υποδηλωνα, με το post, "την μοναδικη σοφια-αληθεια"?Νομιζω οτι τα ρηματα "ειχα" και "πεταξω" απευθηνονται σε πρωτο προσωπο και μαλιστα σε μενα αποκλειστικα.Και βεβαια οι αποψεις του καθενως πρεπει να σεβονται.. Αλλα μου φαινεται οτι θα πρεπει να γινουν λιγοτερο οξυθυμοι οσοι θεωρουν και αποκαλουν "εξυπνακιδες" αυτους που πολυ απλα δεν τους αρεσουν ορισμενα προϊοντα και απλα εκφερουν την γνωμη τους. Γιατι αυτες οι εμεσες "μπιχτες" μονο σεβασμο δεν υποδηλωνουν.Στο φιναλε φιναλε δε σε κατεκρινα κιολας, γι αυτους που θελουν τα vista ηταν οντως ενα nice find..Παντα φιλικα,John. :flower:
jpavly Φεβρουάριος 2, 2008 #47 Φεβρουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από mech5107 Δεν νομίζω να έχει την παραμικρή διαφορά σαν λειτουργικό είτε είναι DSP, είτε OEM, είτε Retail Έχει στην άδεια φίλος.
mech5107 Φεβρουάριος 2, 2008 #48 Φεβρουάριος 2, 2008 Εννοώ σαν software, αν το εγκαταστήσεις...Τι ακριβώς εννοείς?
jpavly Φεβρουάριος 2, 2008 #49 Φεβρουάριος 2, 2008 Το BOX το παίρνεις και το βάζεις σε όποιο μηχάνημα θέλεις. Σου χαλάει το παλιό, κάνεις αναβάθμιση, το βάζεις σε άλλο. Το DSP/OEM πάει για το μηχάνημα που το αγόρασες και κάτι είχε ειπωθεί και για περιορισμό σε ενεργοποιήσεις στην αρχή.Κοινώς το Box το κάνεις ότι θέλεις. Τώρα ποιος τα ακολουθεί αυτά, άλλο θέμα.
fusion Φεβρουάριος 2, 2008 #50 Φεβρουάριος 2, 2008 Ρε ηρθε ο Μπιλ Γκειτς Ελλαδα και ειδατε την εγινε... :hehe:
GdamprXP Φεβρουάριος 2, 2008 #51 Φεβρουάριος 2, 2008 εγω παντως εχω dsp και εκανα 3 φορες αναβαθμιση. Φυσικα δεν εκανα ενεργοποιηση μεσω internet αλλα μεσω τηλεφώνου ολα μια χαρα
dark221416003258 Φεβρουάριος 2, 2008 #52 Φεβρουάριος 2, 2008 ναι αλλά πρώτον δεν είσαι νόμιμος, και είναι μεγάλη μ@λ@κία να έχεις πληρώσει και να μην είσαι καλυμένος νομικά...και δεύτερο είναι σπαστικό αυτό με τα τηλέφωνα...
AlexanderK Φεβρουάριος 2, 2008 #53 Φεβρουάριος 2, 2008 Ερωτηση σοσ!!!Αν τα πάρω κάνω εγκατάσταση αγγλικα και βάλω το serial των ελληνικών θα δουλέψει?
GdamprXP Φεβρουάριος 2, 2008 #55 Φεβρουάριος 2, 2008 Κοιτα να δεις τα πείρα απο το πλαίσιο και τους ρώτησα τοτε εαν εχω κάποιο περιορισμό γιατι ειναι ειναι dsp η απαντηση ήταν ακριβως αυτη " οχι, τα dsp δε διαφερουν στο ελάχιστο απο μια box εκδοση των vista, απλα το πλαίσιο εξασφάλισε αυτη την τιμη για τους πελάτες του". θα μου πεις τωρα ψαξε να βρεις το δίκιο σου... αλλα μαλλον δεν είμαι και ο μονος που την πάτησε έτσι. Εφόσον πάντως έγινε η ενεργοποίηση κανονικά πιστεύω πως δεν τίθεται θέμα περι νομιμότητας.
AlexanderK Φεβρουάριος 2, 2008 #56 Φεβρουάριος 2, 2008 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 18:15] Ξαναδιάβασε το θέμα Δεν θέλω να κάνω αυτο με το language pack.Θέλω να έχω καθαρό λειτουργικό/Αν κάνω εγκατάσταση αγγλικά με το serial απο ελληνικά, θα δουλέψει ή θα έχω πρόβλημα?
Spyrus Φεβρουάριος 2, 2008 #57 Φεβρουάριος 2, 2008 Mιας και θα κάνεις εγκατάσταση ούτως ή άλλως δοκίμασέ το.Το πολύ πολύ να μην ενεργοποιηθούν τα αγγλικά οπότε θακάνεις ξανά εγκατάσταση των ελληνικών. Σε δύο ώρες θα μας πειςπως πήγε.
Jofa Φεβρουάριος 2, 2008 #59 Φεβρουάριος 2, 2008 μολις τα πηρα απο τα καρφουρ στο ιλιον τελευταιο κοματι 139.90 box kai oxi dsp ειχαν μεινει και dsp ultimate στα 89.90 σιγουρα θα εχει και την δευτερα τα dsp μεσα εχουν και 32μπιτα και 64μπιτα αυτα μολισ διαβασω και αλλα ενημερωνω
AlexanderK Φεβρουάριος 2, 2008 #60 Φεβρουάριος 2, 2008 ρε παιδιά πήρα μια έκδοση upgrade αγγλική και δεν είχε dvd μέσα....Τι γίνεται?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.