JohnG85 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2008 Καλησπέρα σε όλους ! Μετά από τρίωρο λιώσιμο στο Crysis το Speedfan βγάζει αυτές τις θερμοκρασίες: Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1) Ποιο είναι αυτό το AUX που βράζει ?? Δεν έχω βγάλει άκρη και στο net δεν έχω βρει τίποτα.Μήπως κάποιο north ή south ? 2) Γνωρίζει κανείς γιατί έχει core 0, core 1 και core 2 και όχι core 3 αφού έχω τετραπύρηνο?? Στην προηγούμενη μητρική έδειχνε core1/2/3/4. Η μητρική μου είναι η Abit IP35. Please όποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει ! :flower:
JohnG85 Φεβρουάριος 1, 2008 Author #3 Φεβρουάριος 1, 2008 Εικονικό ?! Δηλαδή δείχνει ότι του κατέβει ? Και με τι κριτήριο ? Και γιατί να μην δείχνει 12 βαθμούς το καταραμένο να μην έχω και άγχος ?! Εχω σχηματίσει βέβαια τη γνώμη ότι δείχνει, ότι διαβάζει από τους σένσορες και μόνο. Edit: Ασε που όταν είναι idle το μηχάνημα δείχνει 35 βαθμούς ! Δηλαδή υπάρχει μια κινητικότητα ! Σ'ευχαριστώ πάντως !
MOS Φεβρουάριος 1, 2008 #4 Φεβρουάριος 1, 2008 Και παλι χαμηλο ειναι που να δεις να βγαζει 120 βαθμους κελσιου !!!
darthtony Φεβρουάριος 1, 2008 #5 Φεβρουάριος 1, 2008 εμένα το AUX έχει διακυμάνσεις... πάει απο -50 σε +200 καλύτερα βάλε το coretemp δινει πιο αξιόπιτα αποτελέσματα
geogeoland Φεβρουάριος 1, 2008 #6 Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από darthtony εμένα το AUX έχει διακυμάνσεις... πάει απο -50 σε +200 καλύτερα βάλε το coretemp δινει πιο αξιόπιτα αποτελέσματα Lol λέμε! So true, το AUX μη το έχεις πολύ υπόψιν.
JohnG85 Φεβρουάριος 1, 2008 Author #7 Φεβρουάριος 1, 2008 Μάλιστα, κατάλαβα ! Οπότε αλλάζω σε coretemp ! Ευχαριστώ πολύ !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.