Jump to content

Speedfan θερμοκρασίες

JohnG85

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους !

Μετά από τρίωρο λιώσιμο στο Crysis το Speedfan βγάζει αυτές τις θερμοκρασίες:

tempslx3.jpg

Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

1) Ποιο είναι αυτό το AUX που βράζει ?? Δεν έχω βγάλει άκρη και στο net δεν έχω βρει τίποτα.Μήπως κάποιο north ή south ?

2) Γνωρίζει κανείς γιατί έχει core 0, core 1 και core 2 και όχι core 3 αφού έχω τετραπύρηνο?? Στην προηγούμενη μητρική έδειχνε core1/2/3/4.

Η μητρική μου είναι η Abit IP35.

Please όποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει ! :flower:

Εικονικό ?! Δηλαδή δείχνει ότι του κατέβει ? Και με τι κριτήριο ? Και γιατί να μην δείχνει 12 βαθμούς το καταραμένο να μην έχω και άγχος ?! :p:D

Εχω σχηματίσει βέβαια τη γνώμη ότι δείχνει, ότι διαβάζει από τους σένσορες και μόνο.

Edit: Ασε που όταν είναι idle το μηχάνημα δείχνει 35 βαθμούς ! Δηλαδή υπάρχει μια κινητικότητα ! Σ'ευχαριστώ πάντως ! :)

Και παλι χαμηλο ειναι που να δεις να βγαζει 120 βαθμους κελσιου !!!

εμένα το AUX έχει διακυμάνσεις... πάει απο -50 σε +200 :p καλύτερα βάλε το coretemp δινει

πιο αξιόπιτα αποτελέσματα ;)

Αρχική απάντηση από darthtony

εμένα το AUX έχει διακυμάνσεις... πάει απο -50 σε +200 :p καλύτερα βάλε το coretemp δινει

πιο αξιόπιτα αποτελέσματα ;)

Lol λέμε! :p

So true, το AUX μη το έχεις πολύ υπόψιν. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.