Jump to content

Radeon HD3870 X2

gbak

Recommended Posts

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Εγώ θα περίμενα μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Απρίλη. Να δεις πως πάει και ο ανταγωνισμός (GX2 - GTX), να δεις πως πάνε οι τιμές, να δεις πως πάνε οι 8.4 (που λογικά εκεί παίζει να βγούνε).

Αν θες να ξέρεις πάντως, ξέρω πάνω από 5 άτομα που δυσανασχετούν/τούσαν με τις Χ2 τους.

Από αυτά που διαβάζω έκανα χαζομάρα που πηρά 3870Χ2?

Η drivers τις κάρτας όντως θέλουν βελτιώσει. Σε έμενα το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μου παίζει το test drive unlimited.

Από την άλλη η 9800 είναι κατά πολλή ανώτερη αλλά και κατά πολλή ακριβότερη........

χαζομάρα δεν εκανες...κρατα την να δεις πως θα παει με τους νεους drivers που θα βγουν...πάντως αν αποφασισες την αγορα απο το συγκεκριμένο thread ειναι ενα καμπανακι για μας εδω

γιατι ρε συ η αγορα της ραντεον για πολλους απο μας απο αυτο το thread κριθηκε?...τοσα site και τοσα περιοδικα την τεσταραν και την εβγαλαν super για τα λεφτα της και τις επιδοσεις της στην κατηγορια της...απο θεμα οδηγων ομως θελει δουλεια ακομα...

το οτι καναμε μεταβαση σε αλλη καρτα ανωτερη και ακριβοτερη δεν παει να πει οτι η προηγουμενη καρτα ηταν σκαρτη...

Μία απάντηση τελείως off topic και συγνώμη γιαυτο.

Θα απευθυνθώ στο φίλο Chrisnitro2000 στα αγγλικα

"iN tHE wORLD oF kUNG fU sPEED dETERMINES tHE wINNER"

MY friend chrisnitro200 iN tHE wORLD oF kUNG fU sPEED does not dETERMINE tHE wINNER , the winner is the one who determines the speed of the fight. There is a huge difference between those expressions. Be safe.

Το fix που αναφέρθηκε πιο πάνω είναι για το λεγόμενο ati powerplay bug δηλαδή το ότι γυρίζει η κάρτα σε 2d mode (297 MHz core) ενώ είσαι σε παιχνίδι. Παρεμπιπτόντως ήταν και το πρώτο πράγμα που παρατήρησα όταν πήρα την κάρτα και έτρεξα 3d mark. Εκεί που όλα πήγαιναν τέλεια, γύρω στα 100fps, ξαφνικά πέφτει στα 10-15, επανέρχεται στα 80, ξαναπέφτει στα 10-15 και ούτω καθ'εξής. Αποτέλεσμα να βγάζω μόλις 12500 στο 3D Mark06

με q6600 στα 3,6. Δεν το έχει συναντήσει κανείς αυτό το πρόβλημα? Εμένα δε διορθώνεται ούτε με το fix. Μου'χει σπάσει τα νεύρα. Πόσο είναι ένα τυπικό σκορ με τα δικά μου specs? Η κάρτα στις μαμίσιες συχνότητες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.