Jump to content

Radeon HD3870 X2

gbak

Recommended Posts

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από cptkoulis [Σήμερα, στις 01:06]

:OT:

Πανω που διαβαζα ποιον 8500 να παρω,κολλησε η DFI και πηγε με τη μια RMA(δεν νομιζω να ξαναποσταρει ποτε ξανα)

Striker ή Maximus,ιδου η απορια...

:OT: :OT: με συγχωρείς αλλά.....

Αρχική απάντηση από cptkoulis [Σήμερα, στις 01:06]

:OT:

Πανω που διαβαζα ποιον 8500 να παρω,κολλησε η DFI και πηγε με τη μια RMA(δεν νομιζω να ξαναποσταρει ποτε ξανα)

Striker ή Maximus,ιδου η απορια...

Α τοσο αμεσα θες κάτι? γμ τα timing και εσυ... παντως 8500 με ολα αυτα που εχω διαβάσει δεν θα εβαζα πάνω.... τωρα για το ερωτημα...εχεις πμ :D

Αρχική απάντηση από chrisnitro2000 [Σήμερα, στις 00:37]

ρε συ λες να φταίει το sp1 rtm των vista????? Θα ξαναβάλω τους 8,1 να δοκιμάσω ξανά crysis.Κανείς άλλος με vista?

gbak έχεις και 1800άρες μνήμες φίλε δίνουν και 3-4 καρέ έξτρα και η cpu τετραπύρινη στα 3,8 παίζει ρόλο έτσι.....

Μα τι antialiasing λες?

Παίξε στο high χωρίς aa και με λογικά aniso.

Επίσης δώσε Crysis -DX9 ώστε να δεις τι κάνει με DX9.

Είναι πολύ βαρύ το παιχνίδι για οποιαδήποτε κάρτα.

Στο crysis το λεει πάνω δεξιά φίλε, και στο fraps δεν το κάνει δυστηχώς.Αν έχεις κάποιο τρόπο εσύ πολύ ευχαρίστως..:nothing:Και δεν νομιζω να έδειξα ούτε 200 ούτε 800 καρε..;)

Αρχική απάντηση από Μοκου

ρε παιδια εχω και εγω μια 3870 χ2 και το riva tuner δεν μπωρει να δει τα spec τις.μονο το ati tool beta3 τα βλεπει και αυτο παλι δεν εχει επιλογες για το fan του.

Δυστυχως και σ'εμενα το ιδιο κανει...

Παιδία μόλις τσίμπησα και εγώ την Sapphire 3870x2 και ενώ την σύνδεσα στο mobo της υπογραφής μου, μου κάνει κάποια προβλήματα. Δεν μου ανοίγει το Control Panel και μου βγάζει κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση ότι ψάχνει το PCI to PCI Bridge. Γνωρίζει κανείς τι φταίει?

Έχω βάλει τους drivers από το CD της, πρέπει να βάλω άλλους, αν και δοκίμασα τούς 8.2 αλλά πάπαλα.

Έχω την εντύπωση ότι το mobo μου είναι δεν είναι PCI express 2.0, παίζει ρόλο?

Είναι αυτό ASUS A8N32-SLI Deluxe (http://uk.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=0&model=744&modelmenu=1)

Όλα αυτά σε Vista Ultimate 32bit.

Net Framework 2. Βέβαια έχω περάσει και το SP1 των Vista, αλλά δεν είχα πρόβλημα με την 2900xt που του είχα πάνω. Μου πετάει το PCI to PCI Bridge μετά το restart και το ATI Catalyst Install Manager - Driver Install: the INF file was not found, όταν πάω να κάνω install.

Κατεβάζω το Driver Cleaner Pro , μπας και καταφέρω να κάνω clean installation.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.